herşeye kolay sahip oldukça,kıymet kalmadı malesef ..
işiniz zor , inşallah düzelir cnm büyüdükçee ..
ya düzgün bi soru bıle sorsan lafı agızına tıkıyo karsısındakı ınsanın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşeye kolay sahip oldukça,kıymet kalmadı malesef ..
işiniz zor , inşallah düzelir cnm büyüdükçee ..
ya düzgün bi soru bıle sorsan lafı agızına tıkıyo karsısındakı ınsanın
Severek evlendiler ve yaşları onların da küçüktü bir kaç seneeşini seviyomuydu pekı:18:
Karakteri oturmadan evlendirmişsiniz, niye bu kadar acele edildi?
Evcilik oynar gibi evlilik kararı almışlar.
Kardeşiniz düzelene kadar konuşacak, hatta ters tepmeyecekse azarlayacaksınız.
Şu an mı 19 yaşında kardeşiniz?
Babanın hastalığı ne boyutta? Çok geçmiş olsun ayrıca. Eğer hastalık dondurulamıyorsa karaciğer nakli düşünün. Baban daha çok genç. Kusura bakma bu konuda dikkatimi çeken sadece bu konu oldu. Benim de babam sirozdu ve karaciğer nakli olduk. Şimdi iyi çok şükür. Sarılıktan mı oldu yağlanmadan mı?
su an sarılıkta var hastalıgı çok ilerdedı cok eskıden varmıs doktor uykudaymış hastalığın demiş 2010 dan beri hasta kan grubu 0pozitif karaciğer gönullusu bulamıyoruz eşim vermek istiyo almıyo doktorlar işte 4 senedır bi umut deyip kciğer verecek gönullu beklıyoruz
Ailevi sorunu var bence çünkü sorunu olmayan bir insan bu şekilde davranmaz.... Yada ikinci seçenek evlenmek istememişse sizin yüzünüzden evlenmiş gibi geldi...
19 yaşında evlenmek için çok erken neydi bu acele
19 yaşında bir bayan olsa hadi diyecem... Çünkü erkeklerin karakterinin oturması bayanlara göre daha uzun sürüyor.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ders mers almaz o, yaptıklarını göre göre dur dememissiniz, aldatma etme dememissiniz. Evli degil henüz diye bu yaptıklarını görmezden gelmişsiniz, düzelir sanmıssınız. Evlenince sihirli degnek degip karakteri düzelmeyecekti ya...Olacak olan belliydi. Kıza yazık olmuş. Gerci senin de cok fazla yapacak bir seyin yok, senin lafını dinlemezdi, ama kızı uyarabilirdin en azından. Babanın bir seyler yapması lazımdı köklü; o da yapmaz, baban zaten bunu hata olarak görse annene etmezdi. Bari kardesin babanın sonunu görse ders cıkarsa...Allahın parmagının olmadıgının farkına varsa azıcık.
Benim de kanım 0 pozitif. Babama verdim karaciğerimi. Karaciğer donörüydüm yani bu işlem Eylül ayında yapıldı. Karaciğer naklinde Malatya çok ilerlemiş. Çok araştırdık, çok bilgi topladık. Burada özel bir sürü yere gitti babam ama çaresini İnönü Üniversitesi'nin hastanesinde bulduk. Hiç bilmediğimiz bir şehirdi daha önce Doğu tarafına hiç gitmemiştik yani. Şansınız varsa önce kontrole gidin. Sonra çocuklarından/kuzenlerinden/yiğenlerinden yani kısaca akrabalarından vermek isteyen olursa onlar da gider. Kan grubu uyanlar. Bu hastalık ilerlerse nakil yapmazlar. Bir an önce çare arayın. Kadavradan çıkma ihtimali çok düşük ihtimal maalesef. Eğer akrabalarınız vermek istemezse çevrenize haber gönderin. Bu iş beklemeye gelmez.
Benim de kanım 0 pozitif. Babama verdim karaciğerimi. Karaciğer donörüydüm yani bu işlem Eylül ayında yapıldı. Karaciğer naklinde Malatya çok ilerlemiş. Çok araştırdık, çok bilgi topladık. Burada özel bir sürü yere gitti babam ama çaresini İnönü Üniversitesi'nin hastanesinde bulduk. Hiç bilmediğimiz bir şehirdi daha önce Doğu tarafına hiç gitmemiştik yani. Şansınız varsa önce kontrole gidin. Sonra çocuklarından/kuzenlerinden/yiğenlerinden yani kısaca akrabalarından vermek isteyen olursa onlar da gider. Kan grubu uyanlar. Bu hastalık ilerlerse nakil yapmazlar. Bir an önce çare arayın. Kadavradan çıkma ihtimali çok düşük ihtimal maalesef. Eğer akrabalarınız vermek istemezse çevrenize haber gönderin. Bu iş beklemeye gelmez.
Kardeşiniz daha çocuk yaşta evlenmiş. Siz kendi eşinizden örnek vermişsiniz ama her insan aynı yaşta aynı olgunluğa sahip olacak diye bir şart yok. O şu anki karısıyla ilk nişanlandığında, biraz da yaşının verdiği havailikle kızla gezmiş tozmuş o memleketine gidince de yine yaşı gereği başkalarıyla flört etmiş. Ayrıldıktan sonra da yine yanlış anlamadıysa kızın ve sizin ailenizin isteğiyle evlenmiş. Evliliğe, sorumluluk almaya hazır değilmiş. Şimdi kardeşinizle uygun bir dille, üstüne varmadan, daha fazla inat etmesine neden olmadan konuşmak ve gelininize her şart altında sahip çıkmak dışında yapabileceğiniz hiçbirşey yok. Eğer kardeşinizi ikna edebilirseniz bir de psikoloğa gösterin derim.
Canlı vericili karaciğer nakli hâlâ devam ediyor. Babam sürekli kontrole gittiği için biliyoruz. Günde 1 ya da 2 kere nakil yapıyorlar. Her gün nakil yapıyorlar düşün. Kısaca anlatayım. Göbek bölgemde ters L şeklinde kesi var. Büyük bir kesi. Göğsümün altından göbek deliğime kadar düz iniyor oradan sağ tarafa dönüp yine düz şekilde bel bölgeme gelmeden bitiyor. %70'ini aldılar karaciğerimin ve kendini yeniledi. Safra kesesini ameliyat sırasında alıyorlar şu an safra kesem yok ama yarattığı bir sorun da yok. Hareket alanın kısıtlanıyor dikişlerden dolayı o da zamanla eski haline dönüyorsun.ciğerı verende herhangı bı rahatsızlık falan kalıyomu yanı sakatlık falan