• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabır gösterip okuyun lütfen çok ihtiyacım var

TTATTLI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
250
11
38
İstanbul
benım 19 yasında kardesım var bizim oralarda genelde akraba evlılıgı yapılır anne tarafından kardesım teyzemın kızıyla sözlendı sözlenmeden önce bı sure kımseden habersız sevgılı oldular sonra söz nışan fala biz istanbulda oturuyoruz inlar tokattaydı kardeşim cok endek döndektırkız istanbula geldıgınde onunla cok ıyıydı pnu korur kollar öper oksar kızı ümitlere boğardı mutlu bişekılde kız burdan gıderdı sonra aradan gunler gectıkce kızdan uzaklasır aramaz sormazdı başka kızlarla konuşur sevgılı olurdu yanı bıkaçkez yaptı bnu yanında ıyı gıdınce canavar böyle iki sene kızı oynattı kız dunya ıyısı dunya guzelı çok sevdı vazgecemıyodu sonunda kızın sabrı tükendi biz tatıl için tokata gıttık orda nişanıda bozacaktık bu arada babamda siroz hastası 41 yasında sonra arada hiçbişey yokken bi anda kızı ıstedıgını gelmişken düğünüde yapmamızı istedı ama artık kız ıstemedı kavga döğüş iş bitti sonra aradan bi sene gectı kız aradı kardesımın numarasını ıstedı neyse verdık sonra işte bi kaç gün sonra kendı aralarında barıştılar düğündü dernektı evlendıler hersey ruya gıbı cok guzeldı takı aradan 3 4 ay gecene kadar kıza hep ters davranıyo kız acmısın dese bagrıyo nasılsın dese bagırıyo netın basından kalkmıyo çocuk ıstemıyolardı ama hamıle kaldı şimdi 4 aylık hamıle cocugu bıle ıstemıyo hep soguk yaklasıyo çocuk lafını duyunca ben evlıyım onlardan ayrıyım çok huzursuzlar onun yuzunden bitek kıza degıl herkese aynı annem gençken babamdan cok çekmiş bana hamıleyken intahara kalkmış şimdi babam siroz hastası annemın yuzune bakmaya dayanamıyorum yıllar oldu annemın ıçten guldugunu görmeyelı ne yapsak bı ders alır bu cocuk bılmıyorum delırdım artık elimden bışey gelmemesı benı cok üzüyo annem hangısıne uzulecegını şastı yuzlerıne bakamıyorum artık ne yapsak akıllanır bu cocuk:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Allah korusun ama kardeşiniz de siroz olana kadar anlamayacak sanırım. İnsanlar bazı şeyleri kolay bulunca kıymetini bilmiyorlar.

belki internetten birini bulmuştur hangi sitelere giriyor kimlerle konuşuyor bir araştırın kız baba evine dönsün diye yapıyordur yada babasını model olarak görüyordur .kızada yazık hamile hamile Allah ıslah etsin

Kendi istemedikten sonra değişmesi zor,kendinin istemesi lazım..Yaşıda küçük anladığım kadarıyla..
Evlilik onu bunaltmış olabilir.
Pek üstüne gitmemek eleştirmemek gerek..
Aynı şeyi benim kuzenim de yaşadı
Eşinin hamileliğini istemedi ama şimdi
çocuğundan daha değerli birşey yok..
Kardeşinize zaman tanıyın bence...

nişanlıyken konuştugu kızlarla konuşuyo hala kıza dogur babanın evıne gönderecem senı dıyo kızın aılesını hıç aramaz sormaz ya kımse umrunda bıle degıl kız ya bılgısayar gıdecek ya ben dıyo oda bılgısayar kalır sen gıdersın dıyo ya bı kısıyı degıl herkesı uzuyo:43::43:

Kendi istemedikten sonra değişmesi zor,kendinin istemesi lazım..Yaşıda küçük anladığım kadarıyla..
Evlilik onu bunaltmış olabilir.
Pek üstüne gitmemek eleştirmemek gerek..
Aynı şeyi benim kuzenim de yaşadı
Eşinin hamileliğini istemedi ama şimdi
çocuğundan daha değerli birşey yok..
Kardeşinize zaman tanıyın bence...

eşini seviyomuydu pekı:18:

Kucuk yasta evliligi kaldiramamis olabilir bir destek alsa iyi olacak zorlama ile yapilmis bir evlilik gibi gorunmjyor ama ne yasadilar bilemeyiz cocuk icin cok erken olmus haklarinda hayirlisi olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Karakteri oturmadan evlendirmişsiniz, niye bu kadar acele edildi?
Evcilik oynar gibi evlilik kararı almışlar.

Kardeşiniz düzelene kadar konuşacak, hatta ters tepmeyecekse azarlayacaksınız.

Şu an mı 19 yaşında kardeşiniz?

Son düzenleme:
kızı bi süre kardeşinizden uzak tutun
yanınıza alın
ailecek kardeşinizi dışlayın
maddi manevi iyilik göstermeyin
burnunu sürtsün
aklı başına dönmüş halde geri döner zaten

kardeşiniz neden böyle ? ailevi sorunlar mı var ? :ssz:
akraba evliliğini hiç onaylamayan biriyim ..:19:
evlilikler yıkılınca akrabalıklar da yıkılıyor ..
:51:

kardeşini evire çevire dövün bence offf
ay nasıl kızdımmm :41::41::41::41:

benım 19 yasında kardesım var bizim oralarda genelde akraba evlılıgı yapılır anne tarafından kardesım teyzemın kızıyla sözlendı sözlenmeden önce bı sure kımseden habersız sevgılı oldular sonra söz nışan fala biz istanbulda oturuyoruz inlar tokattaydı kardeşim cok endek döndektırkız istanbula geldıgınde onunla cok ıyıydı pnu korur kollar öper oksar kızı ümitlere boğardı mutlu bişekılde kız burdan gıderdı sonra aradan gunler gectıkce kızdan uzaklasır aramaz sormazdı başka kızlarla konuşur sevgılı olurdu yanı bıkaçkez yaptı bnu yanında ıyı gıdınce canavar böyle iki sene kızı oynattı kız dunya ıyısı dunya guzelı çok sevdı vazgecemıyodu sonunda kızın sabrı tükendi biz tatıl için tokata gıttık orda nişanıda bozacaktık bu arada babamda siroz hastası 41 yasında sonra arada hiçbişey yokken bi anda kızı ıstedıgını gelmişken düğünüde yapmamızı istedı ama artık kız ıstemedı kavga döğüş iş bitti sonra aradan bi sene gectı kız aradı kardesımın numarasını ıstedı neyse verdık sonra işte bi kaç gün sonra kendı aralarında barıştılar düğündü dernektı evlendıler hersey ruya gıbı cok guzeldı takı aradan 3 4 ay gecene kadar kıza hep ters davranıyo kız acmısın dese bagrıyo nasılsın dese bagırıyo netın basından kalkmıyo çocuk ıstemıyolardı ama hamıle kaldı şimdi 4 aylık hamıle cocugu bıle ıstemıyo hep soguk yaklasıyo çocuk lafını duyunca ben evlıyım onlardan ayrıyım çok huzursuzlar onun yuzunden bitek kıza degıl herkese aynı annem gençken babamdan cok çekmiş bana hamıleyken intahara kalkmış şimdi babam siroz hastası annemın yuzune bakmaya dayanamıyorum yıllar oldu annemın ıçten guldugunu görmeyelı ne yapsak bı ders alır bu cocuk bılmıyorum delırdım artık elimden bışey gelmemesı benı cok üzüyo annem hangısıne uzulecegını şastı yuzlerıne bakamıyorum artık ne yapsak akıllanır bu cocuk:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Kardeşiniz 19 yaşında mı evlendi? Hem kadın hem erkek için çok erken bir yaş. Benim o yaşlarda erkek kardeşim var hayal edemiyorum evlendiğini...

kardeşiniz neden böyle ? ailevi sorunlar mı var ? :ssz:
akraba evliliğini hiç onaylamayan biriyim ..:19:
evlilikler yıkılınca akrabalıklar da yıkılıyor ..
:51:

hayır hiçbi ailevi sorunu yok annem o hasta halıyle calısıyo ona yuk olmamak için ona araba bıle aldı annem desen garıbım işten basını kaldıramıyo hiçbi sorunu yok tek sorunu kendı

hayır hiçbi ailevi sorunu yok annem o hasta halıyle calısıyo ona yuk olmamak için ona araba bıle aldı annem desen garıbım işten basını kaldıramıyo hiçbi sorunu yok tek sorunu kendı

herşeye kolay sahip oldukça,kıymet kalmadı malesef .. :ssz:
işiniz zor , inşallah düzelir cnm büyüdükçee .. :51:

Kardeşiniz 19 yaşında mı evlendi? Hem kadın hem erkek için çok erken bir yaş. Benim o yaşlarda erkek kardeşim var hayal edemiyorum evlendiğini...

babam cok hasta karacıgerının son demlerı allah gecınden versın:43::43::43::43: onun için erkenden oldu ama yanı benim esimde 20 yasındaydı evlendıgımızde ya bu cocugun kişiliği bozuk küçük dagları ben yarattım der gibi

Back