Sabır da bitti sonunda, saygı da

canım ikrarında dediği gibi tüp bebk zamanında ikimizde aynı zamanda hamile kalmıştık okadar uğraş emek heyecan kaygı herşeyi yaşadık birer meleğimiz olması için herşeye gögüs gerdik eşlerimizle ve bu kadar zor kavuşmuşken buna mağruz kalmak çok zor gerçekten allahım senin için en hayırlısını versin canım sen üzme kendini meleklerini düşün onlarında seninde onlara ihtiyacınız var

allah yarımcın olsun cnm yaa
çok üzüldüm ne diyebilirim ki
elleri kırılsın inş.
üstelik tüp bebekle sahip olmuşsun
meleklerine biliyorum bunun ne demek olduğunu
canım yaaa
melekler korusun sizi

elleri kırılsın köpek
yeni doğmuş bebeyi annesinden alıpta babasına vermez mahkeme hiç düşünme bile hemen boşan hemen

ya aynen katılıyorum ya bunlar insan değil bence olamazlar ya bunlara hayvan bile diyesim gelmiyor canım arkadaşım mnsde yoktu cebide kapalıydı büyük ihtimalle duruşması vardı ben saba burdan haber veririm bitanem sen yeterki güçlü ol onlara apuç bırakmayacağını anlasınlar kötükedihüso

ya ne insanlar var Allah'ım

hamile karısına vuruyor üstelik karnında ikiz bebeklerini taşıyan

Ne hali varsa görsün yaa bırak

zaten hep böyle olur boşarsın adamı senden sonra evlendiği kadına toz kondurmaz...

Allahın Cezası.....

Son düzenleme:
ne yazıcağımı şaşırdım.
eşin sana nasıl vurur.ne hakkı var sana el kaldırmaya.üstelik hamilesin.
kaynanayla yaşama mecburiyetin yok.onların amacı zaten huzur bozup yuva dağıtmak.ha arada vardır iyileri ama onlarda bir elin beş parmağını geçmez.
sıkıcaklar maçalarını tek maaşla geçinicekler.herkes nasıl mücadele edip bu krizde geçinmeye çalışıyorsa onlar da geçinecek.
ayrıca kocan maaş alamıyormuş, sen ikizlere hamilesin hangi akla hizmet gelip sizinle geçinmeyi düşünüyorlar acaba.tek çocuk bile evin bütçesini yeterince sarsarken 2 çocukla geçinme daha zor olucak.siz kendi yağınızla kavrulun onlar kendi yağlarıyla kavrulsun.
evde boş boş oturan kişi de iş bulsun çalışsın.varmı öyle çalışmadan bedava ekmek.

valla senin yerinde olsam ben de aynı tepkiyi verirdim.hatta daha fazla tepki verirdim.sabırlıymışsın yine.
yalnız bundan sonra ne yapacağın konusunda fikir veremem yeterince şok geçirdim zaten.
bebeklerini falan elinden alamaz.o biraz sıkar.
umarım pişman olur özür diler.telafisi mümkün değil ama şu an bundan öte bişey olacağını sanmıyorum.

Verirler canım rapor senin bir yerinde bir şey olmasına gerek yok keşke o halınle 155 i arasaydın hemen zaten rapor tutarlardı.Bu arada bence belli bir süre ailenle kal.Ayrıca direk boşanma davası açmadan sen çalışmadığın için eşinim maaşından tedbir nafakası bağlarlar bunuda unutma direk tedbir nafakası bağlat isterse işten çıksın bu nafaka sana bağlanır

Bütün sayfaları tek tek okudum çok üzüldüm Allah sabır versin eşini ve ailesini ishlah etsin dayanılcak bir durum değildir ama sunuda unutmaki o kayınvaliden öle kalmıcak yakında anlarsın ne demek istediğimi sana kocan rest çekse bile kesinlikle seni kaybetme korkusu yaşamadığı için bi de eli mahkum bebeklerimiz olucak die hükmetmeye çalışmıs aferdesiniz ama kızlar tam bir denyoluk etmiş sen bi kararının ne kadar ciddi olduğunu anlasında sana pervane olur inş. hatasınıda anlar bu vesiliyle.......

canım benim inanamıyorum bu olanlara....nasıl olabilir aklım almıyor..senin eşinde ailesi ve karısının yerini ayırt edemeyenlerden....bence sen onu tehdit etmelisin çocukları göstertmemekle..çünkü hiçbir kuvvet yeni doğan bebekleri annesinden ayıramaz ..yasalar var öyle kolaymı?

ben olsam çoktan anneme gitmiştim..karnımda çocuklarını taşırken şiddete maruz kalıcam...beni başının üzerinde gezdireceğine saygısızlık edecek..istemem öyle kocayı.....biz bir aileysek kimse burnunu sokamaz....o zaman evlenmeseymiş ailesiyle kalsaymış madem çok düşkün...

sen yapma böyle tabi ama bence doğuma kadar kafa dinlemelisin..sıkıntı çekmemelisin...ailenle konuşmalısın..canım inan içim parça parça oldu....elime versinler ben haddini bildiririm valla....onun iyi bir derse ihtiyacı var...

klava: klava: klava:
inanılmaz sinirerim bozuldu
herkesin yorumlarını da okudum allah yardımcın olsun
hakkınız da en hayırlısıı diliyorum....
klava: klava: klava:

Çok geçmiş olsun canım. Bir insan böyle bir şeyi nasıl yapar akıl alır gibi değil. Sen yine panikleme bebeklerin için metin olmak zorundasın. Hem dayak atacak hem çocukları alacak hem de nafaka vermeyecek kendini dağ başında görüyor herhalde. Bu memlekette yasalardan haberi yok galiba.
Darp için yine de gitseydin. Gerçi rapor gittiğin birimin insafına kalmış ama bir denemenin bir zararı olmazdı. İlerde gittim ilgilenmediler diye söz hakkın olurdu.
İnşallah tez günlerde kurtulursun. Her gecenin bir sabahı var mutlaka. Umudunu kaybetme ve meleklerini düşün sadece. Allah iyilerle karşılaştırsın.:Saruboceq:

canım yaşadıkların hiç de kolay şeyler değil, eğer kararın kesinse ve çalışmıyorsan , bir gelirin yoksa hemen yaşadığın ilin barosuna git, ordan sana ücretsiz bir avukat tayin ederler, bunu ihmal etme, ayrıca çocuklarını 6 yaşına kadar kesinlikle senden ayıramazlar, sonra mahkeme bakar, çocukların psikolojisine filan derken 12 yaşına kadar yine alamaz eğer çocuklar senin yanında mutluysa ve seni istiyorlarsa, eşin istediği kadar çemkirsin dava sürecinde bile bebeklerin için tedbir nafakası bağlar mahkeme, eşin de çatır çatır öder, dava sonuçlanınca da iştirak nafakası bağlar mutlaka bir gelirin olsa bile bunu yapıyorlar, hatta evlendikten sonra işten çıktıysan eğer tazminat bile isteyebilirsin, Allah kolaylıklar versin canım, ben de 8.ayıma girdim hamileliğimde ve eşimden 3 aydır ayrıyım, inşallah bebeğim doğduktan sonra dava açıcam, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

[B] canım bak bu bursa barosu adli yardım servisinin numarası (0 224) 272 11 94 – 251 66 06[

hemen ara tatlım ordan sana acil ücretsiz avukat atarlar durumunu anlat hemen ne gerekiyorsa yapılmaya başlansın

bebeklerini feriştahı gelse alamaz senden 10 yaşına kadar en az mutlaka anneye verilir hiç merak etme sen hem sana hem bebeklerine nafaka öder o adam
hemen baroyla temasa fgeç tatlım yardımcı olsun bir avukat sana görsün o adam kaç bucak olduğunu dünyanın

/B]

ha bir de nafakayı vermeme gibi bir durumu yok eşinin, icra yoluyla bile alabilirsin, yine de inşallah aranız düzelir demek geçiyor içimden, bu olaylar hiç kolay değil ve hamile bir kadın eğer boşanmayı düşünüyorsa arıtk bardak defalarca dolmuş ve taşmıştır...

kızlar yukarıdaki mesajı arkadaşın görmesini sağlayalım nolur eşim özel mesajları görür diyordu özelden atamadım

canım bazı yazılarında ben bunu 5 senedir çekiyorum diosun bazı yazılarında da 3 aydır böyleyiz öncesinde böyle bir sorunumuz yoktu diyorsun anlamadım ben senin durumunu..
eğer ki kocan en başından beri böyleyse keşke olayı en başında bitirseydin.
Baktın ki evliliğin kötü gidiyor o zaman bu çocuk olayını erteleseydin ve evliliğini rayına oturtmaya çalışsaydın ama baktın ki olmuyo o zaman ayrılsaydın işte..canım sen herşeyi daha iyi bilirsin senin yaşadıkların çünkü ben sadece senin anlattıklarına göre yorum yapabilirim..ama hep alttan almak yerine bazı zamanlarda tavrını koysaydın, arada bir seviye bıraksaydın ve kendini bu 5 yıl içinde ezdirmemeye çalışsaydın evliliğin belki bu kadar çok yara almazdı...Ailenin sana destek olmamasıda çok üzücü bir durum...Dayak konusuna girmek bile istemiyorum çünkü sinirlerim bozuluyo ..
İyi düşün kendin için en doğrusunu yapmaya çalışş..Hakkında hayırlısı olsun..

Düzelir dıyemı düşündün bilmiyorum ki..

birde cocuk yapmışsın.ama hamıleyken sana vurması cok kötü bişey,normaldede kötü tabi.cocukları kaçırması gıbı bişey olamaz,devlet bılıyor senın doğurdugunu,şikayet edersın en fazla.bende o evde durma gıt aılenın evınde kal,orda doğum yap.bılmıyorum aılen varmı nerdeler fılan ama evde durmaman en ıyısı,edepsizlik diz boyu maşallah klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…