Sabır da bitti sonunda, saygı da

mesajların tamamını okuyacak kadar sabredemedim.
arkadaşım,sinirliyim,gerginim,kontrolllü olmaya çalışarak yazıyorum.
bunca zaman defalarca bu olaylarla karşılaştım ama profesyonellik bir yana ben de önce insanım.
kadın hakları merkezinde çalıştığım uzun süre boyunca tanık olduklarım
ömrümün yarısını götürdü zaten.
mesajlarında yanlış hatırlamıyorsam iz bırakmadan dövüyor demişsin.
sadeec dudağım patladı demişsin.
o olay esnasında mahkeme esnasında tanıklık yapabileceğinden emin olduğun bir komşuna seslenmeliydin,kapısını vs çalmaya çalışmalıydın.
sonra polisi arayacaksın arkadaşım.
dudağındaki patlak,yara vs bile doktor raporunda yer alır.
ille de kırık vs olmasına gerek yok,rapor zaten ''darp ve cebir izine rastlanmıştır''
şeklinde de veriliyor.dudağında böyle bir kanama vs var diye de yazılıyor.
maddi durumun yerinde değilse bulunduğun yerin barosuna gidip sana adli yardımdan avukat atanmasını sağlayabilirsin.ayrıca karakolda ifade aşamasında beni ölümle tehdit etti,bebeklerimin canına kast etti şeklinde tutanağa geçirt.
sinirimden dolayı devrik cümlelerle yazmış olabilirim.
evliliğin devamına karar verecek olan sensin,gerekçen ne olursa olsun saygı duyarım ama eğer bitirmeye karar verirsen dilediğin zaman yardım edebilir,
yönlendirebilirim arkadaşım.
sayısını dahi bilemediğim kadar boşanma davası aldım ama ortada
hamile bir kadın,şiddet vs varken
kontrollü bir avukat olamıyorum.
olmayı istiyormuyum?
HAYIR.
herşeyin bedeli vardır beyler..

canım uzun zamandır girip nasıl olduğuna bakamadım durumlar nasıl bebeişlerini görmüşsün eşinde kaynananda geri adım atar gibiler şimdi sana karşı nasıllar umarım değişmemişlerdir aklımdasın canım..

allah yardımcın olsun dicek bişey bulamıyorum bu anneler hiç mi kendilerini düşünmezler gelinlerine böyle davranırlar yaa rabbim versin cezalarını

mesajların tamamını okuyacak kadar sabredemedim.
arkadaşım,sinirliyim,gerginim,kontrolllü olmaya çalışarak yazıyorum.
bunca zaman defalarca bu olaylarla karşılaştım ama profesyonellik bir yana ben de önce insanım.
kadın hakları merkezinde çalıştığım uzun süre boyunca tanık olduklarım
ömrümün yarısını götürdü zaten.
mesajlarında yanlış hatırlamıyorsam iz bırakmadan dövüyor demişsin.
sadeec dudağım patladı demişsin.
o olay esnasında mahkeme esnasında tanıklık yapabileceğinden emin olduğun bir komşuna seslenmeliydin,kapısını vs çalmaya çalışmalıydın.
sonra polisi arayacaksın arkadaşım.
dudağındaki patlak,yara vs bile doktor raporunda yer alır.
ille de kırık vs olmasına gerek yok,rapor zaten ''darp ve cebir izine rastlanmıştır''
şeklinde de veriliyor.dudağında böyle bir kanama vs var diye de yazılıyor.
maddi durumun yerinde değilse bulunduğun yerin barosuna gidip sana adli yardımdan avukat atanmasını sağlayabilirsin.ayrıca karakolda ifade aşamasında beni ölümle tehdit etti,bebeklerimin canına kast etti şeklinde tutanağa geçirt.
sinirimden dolayı devrik cümlelerle yazmış olabilirim.
evliliğin devamına karar verecek olan sensin,gerekçen ne olursa olsun saygı duyarım ama eğer bitirmeye karar verirsen dilediğin zaman yardım edebilir,
yönlendirebilirim arkadaşım.
sayısını dahi bilemediğim kadar boşanma davası aldım ama ortada
hamile bir kadın,şiddet vs varken
kontrollü bir avukat olamıyorum.
olmayı istiyormuyum?
HAYIR.
herşeyin bedeli vardır beyler..

desteğin ve verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşım dudağım patlamadı avcunu içiyle yüzümün orta yerine vurdu önce dişim kırıldı zannettim ağzımdan kan geldi ama yarık patlak yoktu sadece biraz burnum şişmişti gece yarısı olduğu için çıkıpta karakola gidemedim evimede çağarmak istemedim gecenin bi vakti malum insanlarada şamata lazım ben hayatımda hiç böyle şey yaşamadığım görmediğim için gece yarısı evde polisler çok ayıp geliyor bana arkadaşım ha eşimin kaynanamınm yaptığı daha büyük ayıp ve terbiyesizlik ama ben o sınıfa indiremiyorum kendimi kimse evliliği bitsin istemez heleki ortada daha doğmamış iki masum varken bi kadının lafı yüzünden bitirmek çok mantıksız geliyor ama yapılacak bişey kalmamışsa buna hemen başvurucam şimdi çok iyi davranıyor eşim ama ben güvenemiyorum inanamıyorum kafam çok karışık canım sanırım bi kaç gün kafamı toparlamaya ihtiyacım var mantıklı düşünemiyorum ne öfkeme ne duygularıma yenilmek istemiyorum

canım uzun zamandır girip nasıl olduğuna bakamadım durumlar nasıl bebeişlerini görmüşsün eşinde kaynananda geri adım atar gibiler şimdi sana karşı nasıllar umarım değişmemişlerdir aklımdasın canım..

sağolasın yaprakçım evet bebeklerimi gördüm çok şükür onalrda geri adım atar gibi oldular canım ama güven bittiği zaman yerine konmuyor bidaha biraz düşünüp bikaçgün daha tepki ölçümü yapıcam en ufak bi tepkide silerim zaten acaba buda geçici bi oynumu aklı başına gelmişmidir eşimin bilmiyorum

allah yardımcın olsun dicek bişey bulamıyorum bu anneler hiç mi kendilerini düşünmezler gelinlerine böyle davranırlar yaa rabbim versin cezalarını

amin canım çok sağolasın kaynanalar düşünseler zaten bu durumlara gelmeyiz ama güşünmüyorlar işte kendi istediklerini yaptıracaklar diye farkında olmadan çok yuva yıkıyorlar

elleri kırılsın pis herif.....sen bilirsin tabi ama genede hamile halinle karnında onun çocuklarını taşıyoken bu haltı yediyse bu adam bunun daha ötesini zaten düşünemiyorum...kararını verirken çok iyi düşün canım benim...çok üzüldüm..Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah....

canım bilmiyorum kafam iyice karıştı akşamda evin büyüğü benim benim lafım dinlenecek deyip durdu kaynanam acaba hergünmü kalaylamak gerekiyo bunları öylemi istiyolar offff ya iyice karıştım şimdi 5 dk uzağımda ev tuttu ev çok büyük eşimin aklına iyice girip bizi eve atmaya çalışıyor daha kolay hakimiyet kurabilmek için ben hala direniyorum yanii

sakın diyim aynı evde yaşamayı kabul etme...bu kadın bi telefonla sizi bu hale getirebiliyosa aynı evde düşünmek bile istemiyorum...elinden geldiği kadar diren baktın olmuyo bırak...u adam bu kadar olayın üstüne hala sana böyle bi taklifte bulunursa zaten .....neyse söylenecek çok şey var ama tutayım kendimi..

valla eğer ayrılamam bebeklerle diyorsan bebekler doğsun hele ele gelsinler biraz sen de bir iş bul derim ayrıca zaten ikiz bebeğe tek başına bakman zor illa ki bakıcı gerekecek

çalışırken de maaşının birazını aldığını eksik gösterip kendine sakla bir köşede paran olsun

ondan sonra baktın olmuyor ayrılırsın çalışıyor olursan belki daha kolay olur bazı şeyleri göze almak

meslektaşım details e katılıyorum aslında boşanmanı salık veririm amma velakin bu da aklında bulunsun derim ben

Canım ailen ile ilgili bilgi göremedim acaba ben mi atladım?Ailenin bir desteği olamaz mı sana?Çok zor bir durumdasın hele hamile bir bayan..Senin sıkıntını içimden hissettim çünkü bu kadar olmasa bile bende çok benzer birkaç şey yaşadım.Kapkaranlıkta hissettim kendimi çok çaresiz.Üstelik ailemde çok destektir.Ama hamilesin hakaret ve şiddet görüyorsun..inanamıyorsun birden algılayamıyorsun bile..
ınşallah ailenle bir çözüm bulursunda bunlardan tez zamanda kurtulursun.

desteğin ve verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşım dudağım patlamadı avcunu içiyle yüzümün orta yerine vurdu önce dişim kırıldı zannettim ağzımdan kan geldi ama yarık patlak yoktu sadece biraz burnum şişmişti gece yarısı olduğu için çıkıpta karakola gidemedim evimede çağarmak istemedim gecenin bi vakti malum insanlarada şamata lazım ben hayatımda hiç böyle şey yaşamadığım görmediğim için gece yarısı evde polisler çok ayıp geliyor bana arkadaşım ha eşimin kaynanamınm yaptığı daha büyük ayıp ve terbiyesizlik ama ben o sınıfa indiremiyorum kendimi kimse evliliği bitsin istemez heleki ortada daha doğmamış iki masum varken bi kadının lafı yüzünden bitirmek çok mantıksız geliyor ama yapılacak bişey kalmamışsa buna hemen başvurucam şimdi çok iyi davranıyor eşim ama ben güvenemiyorum inanamıyorum kafam çok karışık canım sanırım bi kaç gün kafamı toparlamaya ihtiyacım var mantıklı düşünemiyorum ne öfkeme ne duygularıma yenilmek istemiyorum

sersev 79 gerçekten çok üzüldüm ve inanamadım yazdıklarına.allahlarından bulsunlar.
bence mutlaka bu durumu belgelemeliydin,çünkü bunun son olacağını sanmıyorum ne yazıkki bu olay unutulur ve ilk sorunda tekrarlar.bunu alışkanlık haline getirenler var.
kendini ve bebeklerini koruman çok önemli.kimseden utanma seni bunu yapmaya mecbur
bırakanlar utansın.bu tamamen onların ayıbı ve vicdansızlığı.lütfen kendine dikkat et sakin kalmaya çalış.şu anda bursada değilim fakat elimden gelen bişey olursa sanada yardımcı olmak isterim.:teselli:

sersevcim ailenle paylaş bu konuyu.daha yaşın genç bebeklerini nasıl alacakmış senden sende bir avukata danış iyice..hem çocukların daha bebek olduklarından sana ihtiyaç duyacaklar.en önemlisi sütün kokun lazım onlara..boşansan bile bebekleri sana verirler..ailenden biriside sana destek olursa işe girersin..bebeklerine kendin bakarsın...okurken gözlerim doldu canım.hiçbir bayana şiddet uygulanmasın ama hamile olan bayana el kaldırılmasınada inanamıyroum onun canından parça taşıyorsun yarabbime versin hesabını..o kayınvalıdeyıde allah nasıl biliyorsa öyle yapsın..birlikte yaşamaktansa boşanırsın daha iyi.evleriniz ayrıyken bunalrı yapan iç içeyken neler yapmazki..sabır versin allahım sana..

ınsanlar sasırmıs bu mıllet nereye gıdıyor dıyecegım ama afedersınız ben bunlara hayvan bıle demem hakaret olur onlara...yani bırakın ınsanı

Back