Sabır da bitti sonunda, saygı da

çok sinirlendim bu nasıl bir insan.arkadaşım asla katlanma söylemek kolay ama mutlaka bir çözüm vardır. seni bu halde döven çocuklarına şiddet uygulamayacakmı?kimse de senden alamaz çocuklarını.çocukların için ayrıl bu adamdan .

kolonyacım evet tam bi kaynana mağduruyum ilk evlendiğimde kaynanamın şu sözünü hiç unutmam ben istesem sizi çatır çatır ayırırım demişti gülmüştüm ozaman hiç bişey demedim sadece içimden bu kadar büyük aşk bir lafla asla bitmez demiştim ama kadın oğlunun ne olduğunu biliyor kendine güveninden böyle konuşuyomuş aslında yanaklarından öpmek lazım canım kaynanacım başardıııııın valla tebrik ederim seni demek istiyorum

keykeycim evet onca uğraştık bebeklerimize kavuştuk ama sonrası resmen travma oldu benim için 6 aydır bikere yüzüm gülmedi başta sağlık sorunlarımdan 3 aydırda eşimden çekiyorum kaynanam iki tane doğurmuş kendisi bakmış kendisi ilgilenmiş çocuklarınla ama bana çocuğuma isim koymama bile izin vermiyorlar erkeğe babasının kıza ananesinin adı konulacakmış emir büyük elden yani karnımdaki çocuk için bile hak tanımıyorlar evet eşimin mal varlığı yok ama okadar çirkeflerki ki kaynanamın bütün sülalesi aynı şekilde ben başa çıkamıyorum hep zeytin yağı gibi üste çıkmanın yolunu buluyorlar

canım yaaa ya illet oluyorum heleki hamile birine el kaldıran adamlardan resmen gözümde küçülüyolar...korkma senin elinden hiç biseyi alamaz daha sana bakamayan adam el kadar bde ikiz bebeklere hiç baakamaz bencede bosan sen anasıyla oturunca kaynın nolucak oda gelicek mecburen evde genç bi gelin varken hiç aklım almıyor...
canım ailen nediyo bu duruma..
yada haberleri var mı?
sakın korkma ne çocuklarını kaçırabilir nede baska bsey yapabilir..bosan bu böle çekilmez ya...

6 aylık hamilesin ve ikiz bebek taşıyorsun eşine küfür babında evden gitmesini söylüyorsun keşke biraz alttan alsaydın şiddete maruz kalmazdın bundan sonraki hayatında başarılar dilerim

ne demek ya alttan alsaydın sıddete maruz kalmazdın hak etmıs yanı oylemı?
boyle dusunen ınsanlar oldukca bu olaylar bıtmezzz:kızgın:

zeytin gözlü söyledim canım geçen seferki olayda aldığım cevap herkes çekiyomuş katlanıyormuş bende katlanmak zorundaymışım yani ordanda sırt çevirdiler

Hemen en yakın karakola gidin ve darp edildiğinize dair bir rapor alın.Ne demek bir bayana üstüne üstlük hamile bir kadına şiddet uygulamak !..
Eşinizde biter her şey.Kayınvalideniz isterse her gün sizi ayıracağım,desin.
Bu kadar anacı olup da eşini ezmeye çalışan erkekler mümkünse evlenmesinler.Elin kızının başını yakmasınlar.kötükedihüso

yağmurluk canım bebeklerimin bende kalacağını kimselere vermiceklerini bilsem bi gün durmazdım zaten

rüya gibi kısmetse başvurucam canım önce bi araştırma yapıcam zaten tazminat falan vermem ölürsün açlıktan çocuklarınla diyo ben niye akılsızlık ettimde tlfna çekmedim bu ses kayıtlarını

derencim bişey olmazmış kaynımdan zarar gelmezmiş ben babamın yanında bile ayağımı uzatmazken bi başkasının üstelik benden 3 yaş küçük birinin yanında karnım burnumda nasıl yaşarım ha bana bi zararı kesinlikle olmaz herkesten çok düşünür kardeşim beni ama ben asla rahat olamam

kara melek canım malesef biz kadın olarak hep ezilmek yada ezdirmek zorunda kalıyoruz arkadaşım sanırım olayın boyutunu kavrayamamış eminim oda böyle düşünmezdi

lirikçim canım herhangi bi yerimde iz bırakmıyo adam akıllı şikayet edeceğimi biliyor zaten sadece burnum şişti akşamda kanamıştı ağzım burnum gece zaten çıkamazdım 12 den sonra karakola falan gündüzde bişey kalmadı zaten neyi ispatlayabilirimki yanlız şunu anladım çooook dayanıklı bi kadınmışım ben

senin yaptığın erkeğin bu kadarınada tükürde yalayayım demek arkadaşım sen nerde yetiştinde alttan al diyorsun yanlış okudun galiba olayı:kızgın:

Okuduğumu anlayabilecek kapasitedeyim çok şükür nerede yetiştiğim konusunda da beni sorgulamak size düşmez, derdini açan birisine fikrimi söyledim sadece, katılırsınız veya katılmasınız o sizin sorununuz...

"alttan alsaydın şiddete maruz kalmazdın "

bu nasıl bir mantık ya ayıptır ayıp bi hemcinsimiz söylüyor hem de bunu! yuhh diyorumm afedersiniz:oklava:
valla konu sahibi arkadaş değil de bunu yazan birgün dayak yerse acımayabilirim!
zaten bir insan durduk yere dayak atmaz ki psikopat değilse mutlaka sebebi vardır.ee o zaman şiddeti neden suç sayıyoruz ki biz.kanun çıksın kadına alttan almadı diye ceza versinler iyi milülülülülülü

Yaptığınız eleştirilerde daha kibar olmanızı tavsiye ederim bir ablanız olarak...belli bir evlilik tecrübesine sahibim ona dayanarak eleştirimi yaptım konu sahibi arkadaşı bu açtığı konuyla tanıyorum önceki konularından haberdar değilim , neler yaşadığını dört duvar arasında en iyi kendisi bilir tabii, ayrıca şiddete hele hele kadına karşı şiddete son derece karşıyım kötükedihüso Ayrıca evlilik hayatınızda alttan almayı deneyin sonucunu görürsünüz...

Burdan evliliği kötü giden ama buna rağmen çocuk sahibi olmakta ısrar eden, hatta kötü giden evlilikte bir de çocuk için tedavi olan arkadaşlara sesleniyorum. Çocuk olsun herşey düzelir diye düşünenler işte arkadaşımızın durumunu görüyorsunuz. Bırak kötü giden sorunlu evlilikte çocuk yapmayı, evliliğin başında henüz bir sorun olmasa bile karşıdaki insanı yeterince tanıyıp tartmadan çocuk sahibi olmak ta yanlış.

Bu eleştiriye sonuna kadar katılıyorum, bütün mesele de buradan kaynaklanıyor zaten..

ahhh canım yaa kıyamam sana çok acımasızmış ne diyebilirim başka
keşke dün hemen rapor alsaydın eğer o halde gitseydin mutlaka belgelerlerdi darpı
tazminat falan vermem demiş ya o halt etmiş mahkeme karar verirse eğer paşa paşa verecek
tam işleyişi bilmiyorum ama öncelikle işin bütün detaylarını öğren tam olarak karar verdiysen canım, ondan sonra harekete geç.
buradada avukat arkadaşlar var aslında onlardanda bilgi alabilirsin

allah yardımcın olsun canım ama bu hayata bır defa gelıyoruz neden omrumuzu boyle bır ınsanla
mahfedelım kı hıc korkma kararını verıp bır yerden baslamak zorundasın tum yasalar senın yanında
ucretsız avukatta verıyorlar ne demekmıs cocukları alırım nafaka falan vermem o kadar kolay degıl bı ısler
hıcbırseyden haberı olmadıgı senın gozunu korkutmak ıcın soyledıgı bellı

Yaptığınız eleştirilerde daha kibar olmanızı tavsiye ederim bir ablanız olarak...belli bir evlilik tecrübesine sahibim ona dayanarak eleştirimi yaptım konu sahibi arkadaşı bu açtığı konuyla tanıyorum önceki konularından haberdar değilim , neler yaşadığını dört duvar arasında en iyi kendisi bilir tabii, ayrıca şiddete hele hele kadına karşı şiddete son derece karşıyım kötükedihüso Ayrıca evlilik hayatınızda alttan almayı deneyin sonucunu görürsünüz...

evet normalde öyleyimdir zaten kabalaştığım olmamıştır hiç. ufak bir pürüzde de hemen şahsın profiline girip kusura bakmayın yanlış anladık birbirimizi demeyi bilecek kadar da kibar bir insanım.bilen bilir.

ama siz şiddet gören birine alttan alsaydın diyebiliyorsanız asıl kabalık budur bence. insan onuruna saygısızlık sayarım bu cümleyi. evlilikte alttan alınır tüm ilişkilerde alınır ki buna da hoşgörü denir ve dozu yerinde olanı makbuldür.bunda hemfikiriz zaten ama dayak konusunda böyle bir fikir belirtilince saçma oluyor.
eğer ki karşıysanız şiddete, aynı cümle içinde bunu da belirtmeniz iyi olurdu ve bu kadar tepki almazdınız.

Böyle adami ve böyle kaynanayi yemin ederim abartisiz adam tutar essek sudan gelinceye kadar iskence ettirirdim.. Allahin belalari her b..ka burnunu sokan kaynana basta olmak üzere anasinin ne oldugunu bilen adamda dahil bes para etmezmis baksana.. Allah seni cocuklarindan ayirmasin canim.

Bulunduğun şehirdeki sığınma evlerini araştır bakalım internetten.Telefon et koşullarını öğren. Ayrıca çocuklar doğsun annene baktır mesela sen de bir işe gir.

Aman Allahım yuhh...
Annesi ile oturmayı kabul etmiyorsun diye ağzını burnunu dağıtan herife koy tekmeyi gitsin.................

Hamile kadının ağzını burnunu dağıtmak neymiş göster ona..Boşaaaannnnnnn..

Hiç bu kadar net olarak birisine boşan dememiştim..

Hemen babanı arıycaktın gizli gizli ya da yakın birisine, anında gelip alacaklardı seni..

Sakın affedip kayınvalidenle oturmayı kabul etme..

Boşan...

ben herifin ikiz çocuklarına bilmem kaç aylık hamile olacam
oda bana vuracak ağzım yüzüm kan
çek git kardeşim o evden
ailen sahip çıkımyorsada kadın sığınma evlerine git
boşan sıka sıka nafaka ödeyecek
kimin çocukların kimden alacak
hak var ya kuzularını uzn bi müddet senden alamazlar merak etme.

Back