- 5 Kasım 2010
- 5.342
- 38
-Ananen için geçmiş olsun çok üzüldüm.Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur.
-Eşine gelince diyecek söz var aslında olmasına da burada yazmam etik olmaz.Olan bana olur ceza alırım.
Evli barklı çocuklu adamsın ne işin olur başkalarıyla ne işin olur !
Ama ben sana birşey diyeyim mi bu adam sağlam ayakkabı değil hem de hiç değil.
Yok gece kalkıp boğazını sıkarsam dua oku adımı söyle kendime gelirim vs vs...Martaval okuyup seni korkutup evden kaçırmayı mı planlıyordu yoksa ciddi ciddi böyle düşünceleri mi vardı bilemiyorum.
Sonra muska yapması o sözleri...Buna ne demeli.Hastalıklı kişilik bu adam valla.Kafası nelere çalışıyor şuna bak ya.
-Anladığım kadarıyla bunlar 1 sene evvel yaşandı şuan annenlerdesin.Boşanma davası açıldı nafaka bağlanmadı daha yazmışsın.
Doğru mu anlamışım ?
Boşanma davan nezaman açıldı .Anlaşmalı boşanmada ilk celsede bitiyor evlilik.
-Yok sen daha iyilerine layıksın şöylesin böylesin.Peh !!!
Olmayan aklına yeni mi düşmüş senin özelliklerin de seni övmeye başlamış yersiz bir şekilde.
Hadsiz adam ! Yontulmamış odun olduğu doğru bak onu doğru söylemiş.
-Kaynanan olacak süpürgesiz cadıya da bir çift sözüm var :
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste !!!
Yok telefon açık kalsın da yok sesini dinleyeyim de.
Çok mu düşündün çok mu sevdin torununu da çocuğun emekleme zamanında bir halı alamadın!
Böyle sözde sevmelere de hastayım .Lafa gelince çok severim ölürüm biterim bilmem ne.
İcraata gelince tık yok.Alaydın ya bir halı çocuk rahatça emekleyip oynayaydı.Bırak Allahını seversen ya.
Eksik kalsın onun onların sevgisi.Sen bir başına yetersin evladına.Hiç üzülme.
Onlar üzülecek pişman olacak.
Sen geç bile kalmışsın ayrılmakla bunca şeye rağmen.
Şimdi başın dik gururun tam olsun .
Ve bir hemcinsim olarak senden ricam bir daha asla kendini ezdirme asla !
-Eşine gelince diyecek söz var aslında olmasına da burada yazmam etik olmaz.Olan bana olur ceza alırım.
Evli barklı çocuklu adamsın ne işin olur başkalarıyla ne işin olur !
Ama ben sana birşey diyeyim mi bu adam sağlam ayakkabı değil hem de hiç değil.
Yok gece kalkıp boğazını sıkarsam dua oku adımı söyle kendime gelirim vs vs...Martaval okuyup seni korkutup evden kaçırmayı mı planlıyordu yoksa ciddi ciddi böyle düşünceleri mi vardı bilemiyorum.
Sonra muska yapması o sözleri...Buna ne demeli.Hastalıklı kişilik bu adam valla.Kafası nelere çalışıyor şuna bak ya.
-Anladığım kadarıyla bunlar 1 sene evvel yaşandı şuan annenlerdesin.Boşanma davası açıldı nafaka bağlanmadı daha yazmışsın.
Doğru mu anlamışım ?
Boşanma davan nezaman açıldı .Anlaşmalı boşanmada ilk celsede bitiyor evlilik.
-Yok sen daha iyilerine layıksın şöylesin böylesin.Peh !!!
Olmayan aklına yeni mi düşmüş senin özelliklerin de seni övmeye başlamış yersiz bir şekilde.
Hadsiz adam ! Yontulmamış odun olduğu doğru bak onu doğru söylemiş.
-Kaynanan olacak süpürgesiz cadıya da bir çift sözüm var :
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste !!!
Yok telefon açık kalsın da yok sesini dinleyeyim de.
Çok mu düşündün çok mu sevdin torununu da çocuğun emekleme zamanında bir halı alamadın!
Böyle sözde sevmelere de hastayım .Lafa gelince çok severim ölürüm biterim bilmem ne.
İcraata gelince tık yok.Alaydın ya bir halı çocuk rahatça emekleyip oynayaydı.Bırak Allahını seversen ya.
Eksik kalsın onun onların sevgisi.Sen bir başına yetersin evladına.Hiç üzülme.
Onlar üzülecek pişman olacak.
Sen geç bile kalmışsın ayrılmakla bunca şeye rağmen.
Şimdi başın dik gururun tam olsun .
Ve bir hemcinsim olarak senden ricam bir daha asla kendini ezdirme asla !