Sizin kadar dayaniklisini okumadim daha o yüzden tebrik ediyorum. Ya deger mi bu adam icin bu kadar yasadiklariniz? Bir degil bir kac defa yazmissiniz cocugunuzun bagirtilardan korkup agladigini. Ona günah degil mi, hadi siz cekiyorum sabrediyorum diyorsunuz kücücük masuma niye cektiriyorsunuz? Bu ana ogulun neresini tutsan elinde kaliyor. Kendinizi degil bebeginizi düsünün. Sizi istemiyor, cocugunuzu istemiyor, baska kadinlarla düsüp kalkiyor, yalan söylüyor, cocugunun rizkini saga sola yediriyor, size harcayacagina kendi bakimina harciyor... Bunlarin bir tanesi bile yeter bu adamla bir ömür cürütmemek icin. Bu kadar ahlaksiz bir adamin emniyet gücü mensubu olmasi ne kadar tedirgin edici. Her yol var adamda.
Ayrica bu ben polisim alirim ehliyetini diyen, sokakta herkesle kavga eden, kucaginda 5 günlük bebegi olan karisinin basina silah dayayan polis memurunu da keske biri sikayet etse. Bir gün kirmizi isikta kavga ettigi kisiyi vurup öldürebilir bu psikolojideki biri. Erkek kardeslerime annem hep " oglum kimseyle dalasmayin, hakli da olsaniz he deyin gecin, kimin ne oldugu belli degil" der. Sizin esiniz gibileri kastediyor. Adamin belinde silahi, arkasinda da suclarini kapatacak meslektasi polis komsulari var. O size yenge düzelir yenge gecer diyen tipler basiniza bir is geldiginde kapatir kapisini oturur evinde bize ne der.
Sorununuzu sadece siz cözebilirsiniz. Ne istediginize karar verin. Cocugum babasiz büyümesin klisesine siginacaksaniz elden bir sey gelmez.