Sabır da bitti sonunda, saygı da

Vay şerefsiz:kızgın:,
arkadaşım boşanmakta kararlısın madem karakola git şikayet et. Hastaneden rapor filan al dayak yediğine dair. Ailene de muhakkak aç bu konuyu. sahipsizmi sandı seni bu rezil herifÇok üzgünüm çoook elleri kırılsın inşallah:mymeka:

Dipnot: En iyi kaynana ölü kaynana

evet inanması zor çok zor bi durum benimkisi bide onu dinleseniz ben suçlu ben geçimsiz bi tanecik anneciği var onu öldürmeye çalışıyorum allahım ne diyeyim herkesin mükafatınıda belasınıda verir elbet rabbim ona sığınmaktan başka çarem yok hep bebeklerim babasız yada annesiz kalmasın diye dayanmak istedim eşimin ne bana ne bebeklerine acıması yok akşam sende bir gram allah korkusu olsaydı böyle yapmazdın sen allahtanda korkmuyosun dedim asıl ben korkmuyormuşum bi tane annesi varmış çok geliyormuş vallahi kaynanam geçinilebilir biri olsa ömrümün sonuna kadar bakıcam 50 tane kaynanaya bedel 5 senedir hep kavgalarımız onun yüzünden oldu şimid boşanıcam yinede tek düşündüğüm bebeklerim 6 yaşına kadar değil 60 yaşınada gelseler saniye ayrılamam ben kuzularımdan annemlerin ne evleri ne durumları müsait değil zaten olsada pek önemsemiyorlar ya kadın sığınma evine başvurucam pazartesi günü bugün çıkamıcam rahatsızım ordanda mahkemeye vericem hayırlısı neyse o olur inşallah

Arkadasim nasil ne evleri nede durumlari müsayit...olurmu öyle sey..ailen onlar senin..Eminim durumunu tam manasi ile bilseler bir dakika seni orda birakmazlar...
Gerekirse sogan ekmek yer insan yine evladini böyle bir durumda yanliz birakmaz.
Sen yinede konus ailenle...

Çok üzücü bir durum:1no2: Allah yardımcın olsun Canım. Fakat şunu söyleyeyim bu adam düzelmez, hem hamilesin, annesin hem de eşsin şimdi hakaretler edip el kaldırıyorsa sövüp saymalarının el kaldırmalarının boyutu daha da büyür ileride... En doğru kararı sen verceksin, bu güç sen de var. Allaha emanet ol:Saruboceq:

allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:
hemen ailenin yanına git
allah korusun erken doğum falan yaaparsın
hiç bekleme hemen ailenin yanına git
oda otursun anasıylan

bencede konuş yoksa kocan bunu hamile olduğun halde yaptıysa doğumdan sonrada yapıcaktır eli kolu bağlı nasılsa arkasındakimseside yok bana bağımlı gidemez diyerek düşünüyorsa yapar bu tiplerden herşey beklenir ana kuzusuymuş oda be anasına iyi geçinp ama karısına hemde meleklerinin annesine el kaldıracak kadarda şerefsizmiş

canlarım çok sağolun ya iyiki varsınız kafayı yerdim yoksa bugün evde yaprakçım avukat arkadaşına zahmet olmazsa ne yapabileceğimi sorarsan çok sevinirim yanlız nolur özelden yazmayın msn adresimiz ortak olduğu için msjları görünce çıldırıyor allah hepinizden razı olsun şu an çok kötüyüm biraz kendimi toparlayayım hemen başlayacağım bu konu üzerinde hareket etmeye resmen ruhsal dengemi bozdular ben hayatımda böyle şey ne duydum ne gördüm bebeklerim için sağlam basmak zorundayım yeterki onları benden kimse koparamasın

gülsümcüm daha önceki yazılarımı okuduysan şayet ailemin ne kadar vurdum duymaz olduğunu hatırlarsın zaten onlar böyle olmasaydı belki bunları yapamazdı o koca müsvettesi

allah korusun arkadaşlar zaten o düşük meselesini ona çok güzel bi dille anlattım bebeklerime bişey olduğu takdirde başına neler geleceğini hayatı ona nasıl zından edeceğimi söyledim zaten akşam korkusundanda sen üşütüyosunda ondan bukadar sancın oluyo diyo ayyyyyyy allahım ya sanki çocuk var karşısında güya kendi ayıbını örtecek

ah canım benim
konuyu hatırlıyorum ama cok net değil, senin annen baban yokmu kimsen? niye dayanıyorsun bu insanlara?
seni hamile halinle döven bir adamdan hayır gelmez ne sana ne yavrularına.
o kaynananı Allaha havale ediyorum ben yatacak yeri yok onun. Allah hepsinin müstehakını versin. hem merak etme erkeklik yapıp aklınca seni korkutuyor, hiçbirşey yapamaz. ne kadar ezmişler seni, artık bu adamla daha fazla muhattap olma. eğer ailen seni kabul ederse yanlarına yerleş. yazık bak kendinle beraber 3 can taşıyorsun yazık değilmi sana.
inan kahroldum burda.
kocan olacak o adamı bulsam parçalardım su an yemın ederım.
dengesız herıf erkek olan hamıle kadına el kaldırırmı?
öfff canım ya lutfen katlanma artık bunların dengesızlıklerıne.

sok oldum...ne demek el kaldirmak hele hele hamile bi bayana:kızgın:
derhal annenin babanin yanina git canim..merak etme bildigim kadariyla 6 sene senden bebekleri almayi talep edemiyor,sonrasindada kücük olduklari icin sana verirler..
üf ya cok üzüldüm
o kisiliksiz adamda anasiyla napcaksa yapsin..sen mecbur musun yaa,hayret bisey

"alttan alsaydın şiddete maruz kalmazdın "

bu nasıl bir mantık ya ayıptır ayıp bi hemcinsimiz söylüyor hem de bunu! yuhh diyorumm afedersiniz:oklava:
valla konu sahibi arkadaş değil de bunu yazan birgün dayak yerse acımayabilirim! zaten bir insan durduk yere dayak atmaz ki psikopat değilse mutlaka sebebi vardır.ee o zaman şiddeti neden suç sayıyoruz ki biz.kanun çıksın kadına alttan almadı diye ceza versinler iyi milülülülülülü

canım anneden belli bir yaşa kadar çocuk almak öyle kolay değil.gözünü korkutmuşlar senin. o yıllar boyunca da bir iş bulursun belki yeniden yuva kurarsın hele o zaman sonra da alamaz çocukları. hakkını ara sığınma evlerine başvur. ne yap et sineye çekme ve sakın biraz iyi davrandı diye bunları erteleme!! emin ol çocuklar doğduktan sonra daha kötü olur:1no2:
ay çok bozuldm sinirlendim valla ne iş bukötükedihüso

gülsümcüm daha önceki yazılarımı okuduysan şayet ailemin ne kadar vurdum duymaz olduğunu hatırlarsın zaten onlar böyle olmasaydı belki bunları yapamazdı o koca müsvettesi

Yaziklar olsun böyle ailelere...evladini ellerin böyle ezmesine nasil vicdanlari dayaniyor:kızgın:

O zaman yapacagin tek sey hukuk yolu ile onu mahf etmek arkadasim...yetkilli yerlerden neler yapabilecegini ögren...

Allah yardimcin olsun...rabbim karnindakilere acisin:çok üzgünüm:

:1shok: ne diyeceğimi bilemiyorum ama sonunuzu düşünmek de istemiyorum :1shok: şimdilik aklıma gelen en iyi çare ailenin yanına sığınman ve doğuma kadar ne için olursa olsun eşinle ve ailesiyle görüşmemen ....... önce sağlıcakla meleklerini kucağına al :Saruboceq: ailenin vurdumduymaz olduğunu söylemişsin ama olayın boyutundan haberleri var mı? yani o adamın yanında meleklerinin can güvenliğinin bile tehlikede olduğunu biliyorlar mı ? hamilelik zaten zor bir süreç üstelik ikiz bebek bekliyorsun, senin rutin hareketlerine bile dikkat etmen gerekirken offff içim acıyor böyle şeyler duyunca

Son düzenleyen: Moderatör:
Burdan evliliği kötü giden ama buna rağmen çocuk sahibi olmakta ısrar eden, hatta kötü giden evlilikte bir de çocuk için tedavi olan arkadaşlara sesleniyorum. Çocuk olsun herşey düzelir diye düşünenler işte arkadaşımızın durumunu görüyorsunuz. Bırak kötü giden sorunlu evlilikte çocuk yapmayı, evliliğin başında henüz bir sorun olmasa bile karşıdaki insanı yeterince tanıyıp tartmadan çocuk sahibi olmak ta yanlış.

bugüne kadar herşeyi denedim güzelliklede konuştum derdimide anlattım eşime ama anlamayan anlamıyor işte annesi yüzünden karısını döven bi adamı bakalım mahkeme nasıl karşılayacak daha önceden öyle bi tehdit etmiştim bal bi yerime bişey olsun nasıl karakola vericem şikayet edicem seni diye şimdi adam sağlam çalışıyo darbe bırakmadan akşam vurdu dişim kırıldı sandım ama sadece kanıyordu ağzım burnum uyuştu burnumda hafif bi şişlik var sadece yani raporla kanıtlanacak bişey olsa hemen gidicektim karakola zaten ya allahım benim ne büyük günahım varmışta bunlar geldi başıma oysaki ne çok sevmiştim ne umutlarla evlenmiştim eşimle 1 saniye bile birbirimize dokunmadan duramazdık flört dönemide dahil ne yaptım ben bu adama bu kadar bi annesi için insan hayat arkadaşına bunları yapabilirmi merak ediyorum yarın bigün annesi ölüpte yanında kimse kalmayınca ne yapacak ne söylerseniz müstehaktır bu adama canlarım

Burdan evliliği kötü giden ama buna rağmen çocuk sahibi olmakta ısrar eden, hatta kötü giden evlilikte bir de çocuk için tedavi olan arkadaşlara sesleniyorum. Çocuk olsun herşey düzelir diye düşünenler işte arkadaşımızın durumunu görüyorsunuz. Bırak kötü giden sorunlu evlilikte çocuk yapmayı, evliliğin başında henüz bir sorun olmasa bile karşıdaki insanı yeterince tanıyıp tartmadan çocuk sahibi olmak ta yanlış.

canım o tür düşünen arkadaşlar için güzel bi mesaj vermişsin ama ben kesinlikle çocuk olsunda düzelir fikri ile çocuk yapmadım aslada yapmam minicik masum melekleri bi takım şeylere alet etmek bence onlara yapılacak en büyük adiliktir bu sadece kendini geleceğini düşünen insanlar için geçerli bi yöntem canım ben kendimi düşünseydim bu zamana kadar eşimin kahrını çekmez karnım burnumda dayak yemez hatta şuan bu evde bile olmazdım ben eşimi canımdan çok sevdim bebeklerimide canla başla istedik uğraştık hamileliğimden özellikle 3 ay önce kayınpederim öldükten sonra bunlara daha yüzeysel manada maruz kaldım eşimi korumuyorum asla ama bi insanın 3 ay içinde bu kadar değişebileceğini eminim kimse tahmin edemez bu meleklerim ve benim için biraz ağır bi itham oldu ben kuzularımı kimse alamasın diye kendimi paralıyorum onlar için ne gerekiyorsa ne fedakarlık olsa yapmaya razıyım senin dediğin düşüncede olsam giderdim anne babamın yanına bebekler doğunca veririm babasına mecbur bana minnet etmek zorunda kalırdı zaten

hımm, sen tam kaynana madurusun, kaynanan olmasa o burnunu sokmasa işlere bence gul gıbı de gecınırdınız, baksana kaynın evde oturuyomus ama senınkı onları gecındırmek zorunda,
yanlıs anlama benı ama restı ceksen ıyı olur aılen varsa gıt yanlarına yerles, ben burada bakarım bebellerıme de, dogur buyut, ne demekmıs almak bebek kolay mı doguruluyo...

Allahim hamile bir kadina hemde tedaviyle oldu sizin cocuklariniz
tam mutlu olucaginiz Allah a sukredip oturacaginiz bir zamanda olaylar cikmasi
ya bu kaynanan hic hamile olmamismi ne diyeyim
hamile birisine boyle seyler yapilirmi
arkadasim seninkinin derdi nasil olsa annene babana gidemeyecegini biliyor
elinde cevirmek istiyor bu kadar basit
ondan bu kadar rahat davraniyor
butun yazdiklarini okudum
esinin her lafi seni cocuklarinla korkutuyor
anladigim kadariyla esinin de bir mal varligi yok
mahkeme kendisine verecegine nerden biliyor
korkma cesur ol

ufff çok kötü olmuş allah yardımcın olsunn diyecek bişeyde bulamıyorum ki ama en iyisi ailene haber ver böle bi durumda sanırım tepkisiz kalamazlar

vay cibiliyetsiz soysuz herif :kızgın:

boşan tabi böyle bir ruh hastasıyla yaşanır mı mümkünse ailenin yanına git.

ayrıca bebişlerini senden nasıl alırmış meak etme hiçbir aklıbaşında hakim süt çocuklarını babaya vermez hele de böyle fütursuzca şiddet uygulayan bi adama... :kızgın:

Back