esyn canım kimsenin kimseyi yargıladığı yok güzelim sadece yanlış anlaşıldın sanırım ben 5 senedir kaynana koca koalisyonunun sessiz ezilen sade bi vatandaşıyım zaten senelerdir ne yaptılarsa sustum alttan aldım hadi büyüktür saygım var hadi eşimdir sinirleri düzelince geçer ama benim ömrüm çürüdü ama son 3 aydır bildiğin gibi değil canım bi birolup beni dövmedikleri kaldı benimde artık alttan alıcak dermanım kalmadı çocuk sorununa gelirsek işte orda katılamıyorum size bu işleri asıl bebeklere mal etmek onları kullanmak en büyük terbiyesizliktir canım ben asla bebeklerimi buna alet etmedim etmemde herzamanda derdim isterse 10 tane çocuğum olsun bende bitmişse o evlilik biter zaten nasıl bir kapasiteye sığdırıyorsunuzki beni bebeklerimi kullanabileceğimi onlar sayesinde evliliğimi yürütebileceğimi düşüncesine kapılıyorsunuz onu anlayamadım hatta akşam eşime dedim madem istemiyodun bu masumların günahı neydi neden yaptın bunları yazık değilmi yavrularımıza diye ama malesef toplumda okadar psikolojisi bozuk insan varki bunun ne anlama geldiğini anlayamıyor allah göstermesin asla öyle bi duruma düşmeni istemem ama düşseydin beni anca ozaman anlayabilirdin