Sabır da bitti sonunda, saygı da

esyn canım kimsenin kimseyi yargıladığı yok güzelim sadece yanlış anlaşıldın sanırım ben 5 senedir kaynana koca koalisyonunun sessiz ezilen sade bi vatandaşıyım zaten senelerdir ne yaptılarsa sustum alttan aldım hadi büyüktür saygım var hadi eşimdir sinirleri düzelince geçer ama benim ömrüm çürüdü ama son 3 aydır bildiğin gibi değil canım bi birolup beni dövmedikleri kaldı benimde artık alttan alıcak dermanım kalmadı çocuk sorununa gelirsek işte orda katılamıyorum size bu işleri asıl bebeklere mal etmek onları kullanmak en büyük terbiyesizliktir canım ben asla bebeklerimi buna alet etmedim etmemde herzamanda derdim isterse 10 tane çocuğum olsun bende bitmişse o evlilik biter zaten nasıl bir kapasiteye sığdırıyorsunuzki beni bebeklerimi kullanabileceğimi onlar sayesinde evliliğimi yürütebileceğimi düşüncesine kapılıyorsunuz onu anlayamadım hatta akşam eşime dedim madem istemiyodun bu masumların günahı neydi neden yaptın bunları yazık değilmi yavrularımıza diye ama malesef toplumda okadar psikolojisi bozuk insan varki bunun ne anlama geldiğini anlayamıyor allah göstermesin asla öyle bi duruma düşmeni istemem ama düşseydin beni anca ozaman anlayabilirdin

Bu durumda boşan demesi bize bile zor geliyo ama senin için en hayırlısı bu.
Hamile bir eşe bunu yapabiliyorsa ilerde daha neler yapar bunu kestirmek zor değil.
Umarım ailen seni yanlız bırakmaz.
Çocuklarıda alamaz öyle merak etme.
Daha fazla kendini yıpratmadan yolunu çiz arkadaşım.
Bu dünyaya bir defa geliyorsun. Allah yardımcın olsun

dilenciiii canım benim yüzümden tartışmayın lütfen başımıza ne geliyosa zaten ben büyüğüm tecrübem daha çok sen cahilsin bişey bilmezsin egolarından geliyor benim kaynanamda malesef o türden bi insan 3 günlük dünyada kalp kırmaya değmez canım boşver

seloşçum bugün rahatsızım bi yere çıkıcak dermanım yok akşamdan beri durup durup ağlıyorum komaya giricem artık ağlarken pazartesi başlıcam canım araştırmalara başvurulara fakat annemde hasta ve onu mana edip bebeklerime bakamayacığını söyleyecektir bundanda adım gibi eminim allah büyüktür

denizcim merhaba seninle uzun zamandır görüşmüyorduk bilmem hatırladınmı beni zaten oturmayı düşünmüyorum hayatım ayrıyken böyle yapan bi kadın yanında ne yapar düşüncesi bile tüylerimi kabartmaya yetiyor gitsin otursun beyzadem bakalım anasıyla uğruna evlatlarını yuvasını karısını gözden çıkarttığı anası ne verebilecek ona

drydenis canım işten çıkarım yine sana nafaka vermem diyo allah ıslah etsin benim kocam bumuydu ya daha 4 ay öncesi nekadar güzel nekadar huzurluyduk ahhh babacım ah kimlerin eline bıraktında beni gittin kayınpederim yaşasaydı hiç bişey böyle olmayacaktı

cok uzuldum canim,heleki hamile bi kadina nasi vurulur nasi kiyilir.elleri kirilsin,ailenin yanina sigin,bunlari yanlarina birakma yani,,dislerini goster,Allah yardimcin olsun canim:Saruboceq::1hug:

ecmel çok sağol arkadaşım tek derdim zaten bebeklerim allahım onları benden ayırmasın inşallah çok zor olucak ama yolumu çizmek zorundayım artık

seloş internetten araştırdım devletin kadın sığınma evlerini canım bazı evraklar istiyorlar hepsini not aldım pazartesi yaptırıp baş vurucam

elisçim amin canım allah kimseyi bu duruma düşürmesin bunlar ne gözden ne dişten anlıyorlar canım sen dişini göster onlar ısırır 2 ye 1 oynuyorlar e ikiside birbirinden kurnaz olunca altta kalan ben oluyorum yine

Allah yardımcın olsun çok sinirlendim hemde çok anlatamam
basıma bi ağrı saplandı sinirden
böyle kaynanalar inşallah çeke çeke can verir
ne desemki bilemiyorum aklım durdu sanki

Allah yardımcın olsun canım Ne söylesem bilemedim zaten sensin çeken biz ne desek boş ancak burda anlatarak rahatlayabilirsin inşallah masum yavrularının kaderi güzel olur Keşke gidip rapor alsaydın ozaman en azından elinde bir delilin olurdu Öyle rapor almak içinde kaşının gözünün morarmasına gerek yok direk verirlerdi sana raporu biraz aklı başına gelirdi kocanın

merhaba arkadaşlar daha önce açtığım topiği biliyosunuz az çok kaynana mağduruyum ikizlerime hamileyim dün akşam az kalsın bebeklerimi kaybediyordum sebebi sizce ne kaynanam kaç gündür hiç bi sorun yoktu eşim biraz daha anlayışlı davranıyor geçinmeye çalışıyorduk taki dün kaynanam arayasıya kadar ağlamaklar sızlamaklar evler çok pahalıymış bi maaşla nasıl geçinecekmiş yanlış olmasın evde 27 yaşında bekar kaynım var çalışmıyor o değilde ben düşünmek zorundayım herşeyi neyse olan oldu akşam koptu yine kıyametler ya annesiyle oturcakmışım ya boşanıcakmışız tamam boşanalım dedim tonlarca hakareti yağdırıp ben gidiyorum dedi gece ne halin varsa gör dedi bende dayanamayıp küfür babında gitmesini söyledim döndü suratımın ortasına avcunun içiyle bir geçirdi ki ağzım burnum kan içinde kaldı sonra eline ne geçerse kırmaya başladı odadan kaçmaya çalışırken antrede yığılıp kaldım sancıdan ölüyordum düşürüyorum dedim bebekleri kalktı beni yatağıma yatırdı ilaçlarımı verdi ama hakaretlere küfürlere davem etti boşanmaya karar verdim sonunda ne yapıcam nereye gidicem bilmiyorum ve sürekli bebeklerimi almakla tehdit ediyo onlar için katlanıyordum zaten şimdi onlar doğunca benden alırsa kaçırırsa ben yaşayamam ölürüm bebeklerim olmadan 1 saniye bile düşünemiyorum bana diyoki ozaman çalış bak çocuklarına patronu 2 aydır maaş vermiyo onun suçlusu bile ben oldum inanamıyorum artık aklımı zorlamaya başladı bu durum

sen bu adamı iyice tanımadan neden hamile kaldınn, şimdi çocuklara ne olacak. bu adamlada yaşanmaz, bence en kısa sürede ailenin yanına git, böyle birşey asla affedilmez, hamile ol veya olma..hatta şiddet gördüğün için mahkemeye bile gidebilirsin.

pofidi sağol canım herkes layıkını bulacaktır eminim gün gelipte rabbim kimsenin ettiğini kimseye bırakmaz

gökyüzünde dans canım bilmiyordum öyle darp izi olmadan ceza alabileceğini daha önce bi yakınımızın başına gelmişti kadın karakola şikayet etti biz aileye bişey yapamayız hem hiç bi yerinde bişey yok nasıl dövüyo bu adam seni dediler bişey ıspatlanamadı yani

ellerı kırılsın o kanı bozugun allahından bulsun ınsallah:kızgın:
canım hıc arkadasın yakın cevrende kımse yokmu sana yardımcı olucak senınle ılgılenceksenağlama
ya yemın ederım sınırden tıtrıyorum
senın tüp bebek yaptıgın donem geldı aklıma ne sevınmıstım hamıle oldugunu ogrenıncesenağlama

nası vıcdansızlık nası ınsanlık ya senağlama

gggttt canım 5 senemi verdim bu adama çocuk yapmak için kaç sene beklemem gerekiyorduki bizim herşeyimiz zaten 3 ay öncesine kadar normal gidiyorduki ufak tefek kırgınlıklar tartışmalar herkeste olduğu gibi bizdede vardı ama hiç bu boyuta taşınmamıştı ne olduysa babası öldükten sonra oldu zaten tövbeler tövbesi allah günah yazmasın kimse yanlış anlamasın ama artık git annenle evlen diyeceğim yani

ikrarcım canım güzel günlerde geride kalabiliyormuş canım yazıkki benim tek derdim bebeklerimi kurtarmak şimdi ne o baba elinde nede o kaynananın elinde büyümesini istemiyorum çocuklarımın canım arkadaşım çok varda hepsi evli barklı iki çocukla kime gidebilirsinki

Back