merhaba arkadaşlar daha önce açtığım topiği biliyosunuz az çok kaynana mağduruyum ikizlerime hamileyim dün akşam az kalsın bebeklerimi kaybediyordum sebebi sizce ne kaynanam kaç gündür hiç bi sorun yoktu eşim biraz daha anlayışlı davranıyor geçinmeye çalışıyorduk taki dün kaynanam arayasıya kadar ağlamaklar sızlamaklar evler çok pahalıymış bi maaşla nasıl geçinecekmiş yanlış olmasın evde 27 yaşında bekar kaynım var çalışmıyor o değilde ben düşünmek zorundayım herşeyi neyse olan oldu akşam koptu yine kıyametler ya annesiyle oturcakmışım ya boşanıcakmışız tamam boşanalım dedim tonlarca hakareti yağdırıp ben gidiyorum dedi gece ne halin varsa gör dedi bende dayanamayıp küfür babında gitmesini söyledim döndü suratımın ortasına avcunun içiyle bir geçirdi ki ağzım burnum kan içinde kaldı sonra eline ne geçerse kırmaya başladı odadan kaçmaya çalışırken antrede yığılıp kaldım sancıdan ölüyordum düşürüyorum dedim bebekleri kalktı beni yatağıma yatırdı ilaçlarımı verdi ama hakaretlere küfürlere davem etti boşanmaya karar verdim sonunda ne yapıcam nereye gidicem bilmiyorum ve sürekli bebeklerimi almakla tehdit ediyo onlar için katlanıyordum zaten şimdi onlar doğunca benden alırsa kaçırırsa ben yaşayamam ölürüm bebeklerim olmadan 1 saniye bile düşünemiyorum bana diyoki ozaman çalış bak çocuklarına patronu 2 aydır maaş vermiyo onun suçlusu bile ben oldum inanamıyorum artık aklımı zorlamaya başladı bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?