• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabahtan beri agliyorum

Nasıl anlaşıldı bilmiyorum yazdığımdan ama burada annesini yüceltmek için eşini gömen bir adam var benim gözümde.
Evet bende oyle anladim bunu dusundukce icim sıkışıyo malesef ki o kadar guzel yemekler hazirlarim calisan bir kadinim her gun 4 cesit yemek hazirlarim kahvaltilara cok ozenirim boyle olunca cok hayal kirikligina ugradim

Evet bende oyle anladim bunu dusundukce icim sıkışıyo malesef ki o kadar guzel yemekler hazirlarim calisan bir kadinim her gun 4 cesit yemek hazirlarim kahvaltilara cok ozenirim boyle olunca cok hayal kirikligina ugradim
Hatanız bu işte, çalışan bir kadın olarak eşinize yemek yapmak zorunda değilsiniz, hem de 4 çeşit. Totosunu kaldırsın beraber yapın lütfen. İş bölümü yapın.
Her şeyi yapıyorsunuz da noluyor, bakın yine kıymet bilmiyorlar, yine üzülüyorsunuz.

Annesi sizin yemeklerinize karşı eşinizin tepkisini merak ettiği için üsteleyerek sormuş. Eşiniz de annesinin huyunu bildiğinden, belki kıskançlık edeceğinden ötürü çok güzeldi diyememiş yani annesine karşı sizi kötülemesi gerektiğini düşünmüş. Üzgünüm ama durum bu. Ve ben bana bunu yapanla barışmaya çalışmazdım.
Annesine karsı sizi kötülemesi gerektiğini düşünmüş demissiniz ya yemek konusunda bunun için söyledim böyle olsa görüntülü görüşme kapatılınca eşinin alınıp üzüldüğünü gören adamın durumu izah edip gönül alması gerekmez miydi tam tersi üstüne gitmiş eşinin demek istiyorum. Adamı haklı bulduğunuzu iddia etmedim zaten🙃

Hatanız bu işte, çalışan bir kadın olarak eşinize yemek yapmak zorunda değilsiniz, hem de 4 çeşit. Totosunu kaldırsın beraber yapın lütfen. İş bölümü yapın.
Her şeyi yapıyorsunuz da noluyor, bakın yine kıymet bilmiyorlar, yine üzülüyorsunuz.
Haklisiniz kendime yemek yapmayi bir gorev ve is edindim her gun farkli seyler degisim seyler yapmaya calisirken karsiligini goremedim bundan sonra bir sure yemek yapmicam bakalim ne olucak

Kayinvalidenizin kahvaltıda ne yediniz diye ve börek için ısrarla nasildi diye sorması tuhaf geldi.
Gerçi kayinvalideyi görüntülü aramakta tuhaf.
Esiniz belki şaka yapmıştır ama hic hoş değil ben olsam bende cok kızardım. Birdaha börek fln yapmayin. Gecin odada kendinize bi film acın gitmeyin yanina

İlk iş olarak bunu son verin mesela, buna alıştırdığınız adam tabiki hazır yufka böreğine yoklukta gideri var der😂😂

Evet ne kadar ilgi gosterdigimi gorseniz agziniz acik kalir cok guzel yorumlamissiniz her gün nar ayiklar veririm sut saati olur sutunu veririm bsbek gibi baktim
Yapın böyle devam edin.
Koskoca insanin süt saati mi olur? Canı istiyorsa kalkar kendi içer. Ben 5 yaşında ki kızima yapmıyorum bunu artık.
Eşinize annelik etmeyi bırakın ilk önce.

Telefonla konuşurken o yüzden mi neredeyse tüm tepsiyi yedin deseydiniz. Ağlamalar, nefesin kesilmesi çok abartılı geldi bana. Yoklukta gidiyor dediği böreği bir daha yapmayın diyeceğim ama bebeğinize kiyamazsiniz siz şimdi.

Merhaba kadinlar kulubu ailesi bugun sabahtan beri agladim. Baslayayim anlatmaya esime bu sabah kahvaltiya hazir yufkadan su boregi yapmistim cok begendi koca tepsiyi yedi neredeyse neyse kahvaltimiz bitti sonra ben kayinvalidemleri goruntulu aradim konustuk falan kayinvalidem ne yediniz kahvaltida dedi bende su boregi dedim esim atladi hemen aman çakma su boregi iste dedi bende bozuntuya vermedim evet annecim hazir yufkadan yapmistim dedim neyse kayinvalidem guzel oldu mu dedi ben cevap vermeye kalmadan esim normal iste dedi sonra kayinvalidem nasil normal dedi esimde yoklukta gidiyor iste dedi ama o kadar bozuldum o kadar bozuldum ki kamerada belli etmemeye calistim kayinvaliden yine nasil diye sorunca esim de iste yoklukta gidiyo ya aman neyse dedi konuyu kapatti sonra kamerayi kapatinca bende cok kirildim sana oyle denir mi falan dedim esime misafir odasina gittim hemen esimde arkamdan geldi neye alindin bunda alincak ne var abarttin iyice sacma sapan tripler diye soylenmeye basladi bende agladim sonra da s.cicam bu ne boyle falan dedi sonra esim oyle diyince bende sinirlendim ayagi kalktim tuttum kolundan duzgun konusucaksin benle dedim o da hareketlere bak dedi yuzunde cirkin bir ifadeyle bende cik odadan diye itledim odanin kapisini kapattim sonra aradan zaman gecti gittim yanina iyi olalim mi dedim esimin iyi olmaya niyeti olmadigini anladim ozur diliceksin bana oyle davranmaya hakkin yok tarzi seyler soyledi sonra ben yine aglamaya basladim beni anlamadigini dusundugum icin hemen agliyorum aglayarak yatak odasina gittim sonra ciktim yatak odasindan baktim oturma odasinin kapisini kapatmis aglama sesimi duymamak icin o kadar kotu oldum ki anlatamam sinirden ellerim ayaklarim uyustu kendimi zor sakinlrstirdim ne kadar merhametsiz vicdansiz geldi esim o an gozume simdi ayri odalardayiz vr konusmuyoruz kendimi cok kotu hissediyorum lutfen bir sey soyleyin😔
Ben olsam ee yedin ya hepsini ne yoklukta yenmesi derim kendisini bozarım aman ne ağlıcam hem çalışayım hem karnını doyurayım

Annesine karsı sizi kötülemesi gerektiğini düşünmüş demissiniz ya yemek konusunda bunun için söyledim böyle olsa görüntülü görüşme kapatılınca eşinin alınıp üzüldüğünü gören adamın durumu izah edip gönül alması gerekmez miydi tam tersi üstüne gitmiş eşinin demek istiyorum. Adamı haklı bulduğunuzu iddia etmedim zaten🙃
Çünkü adam bu psikolojide olduğunun farkında değil yani bilinçli olarak düşünerek yapmıyor. Farkında olmadığı için durumu izah edemez.

Başka derdiniz mi yok hem çalışıp hem 4 çeşit yemek yapıyorsunuz ?
Kimse madalya takmaz size bunlar için.
Kendinizin kıymetini bilin biraz 🤦

Size takılmak istemiş galiba başında ama uzatmanın alemi yok yani şakadan sonra şaka yaptım ellerine sağlık demeliydi. Yapmayın bence bir daha kalksın bir zahmet kendi yapsın yesin. İlgiden şımarmış. Birileri bunlara bakmak zorunda ve en mükemmelini yapmak zorunda gibi davranıyorlar. 🙄

Çünkü adam bu psikolojide olduğunun farkında değil yani bilinçli olarak düşünerek yapmıyor. Farkında olmadığı için durumu izah edemez.
Bu da farklı bir bakış açısı tabi.👍

Evet ne kadar ilgi gosterdigimi gorseniz agziniz acik kalir cok guzel yorumlamissiniz her gün nar ayiklar veririm sut saati olur sutunu veririm bsbek gibi baktim
Saka mi :KK35: benim esim bunlari okusa beni boşar heralde hemde çalışmadığım halde su yaptıklarınızın yarısını yapmıyorum.

Back