Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sa beyazl

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bende de var beyaz hemde cokkk benimki babamdan genetik ve hic bi sekilde geriye donusu yok bence kurler hem cok zaman ve sabir ister hemde tam bi sonuc verecegini sanmiyorum :1no2:

benimde genetik... nerdeyse saçımın tamamı beyaz...10 günde bir dp boyası yapmaktan bıktım... şimdi bir sakıncası yok ama hamilelikte ne yaparım bilmiyorum... off offf

Benimde cok ama cok fazla ama ben yazdan beri boyamiyorum dinlensin dedim sacim biraz. Naturel colors diye bi marka var dogal boya diye yaziyorlar ama tabiki kimyasal dolu ici.. yinede diger markalara gore daha az yipratiyor birde logona var pahali ama daha dogal boyalari. Hamilelikte boyamiycam ben sacimi insallah hamile kalirsam tabii.Birde saclarim koyu renk beyazlar cok belli oluyo koyu renkte sari yapsam yakismaz kizil kahve yapicamm hihoyyyt

Bende de var beyaz hemde cokkk benimki babamdan genetik ve hic bi sekilde geriye donusu yok bence kurler hem cok zaman ve sabir ister hemde tam bi sonuc verecegini sanmiyorum :1no2:
Canım evet sabır isteyen bişey ama sonuçta yapmakta fayda var
bembeyaz pamuk gibi olmuş saç zaten boyada tutmaz. Bence kürler faydalı en kötü ihtimalle ilerlemesini engeller. Birde saç dökülmesi için bile kür yapacaksanız en az 2 ay devam etmeniz lazım. Yapabiliyorsanız en azından birini yapın a.s, en faydalısı 40 gün aralıksız aç karna sabahları 1 dişsarımsak yutmak, saç dökülmemesi, ağarmaması, hızlı uzaması ve metabolizmayı hızlandırmak (zayıflamak isteyenlere) için birebir :hulya:

ii akşamlar arkadaşlar.ben sarımsak yutmaya başladım ve ara vermeden devam etcem kararlıyım bu sefer.inşallah sonuçlar işe yarar.ii akşamlar.ayrıca sarımsak olayını hatırlatan arkadaşım cilekli puding'e teşekkürler alkisalkisalkis

Bence sarimsak kesinlikle cok faydali sac icin bi ara hergun bir dis yemege calisiyordum kokusuna katlanarak dokulmeye cok faydasi var a.s

cokacimcoook ewet kalkınca ilk işim sarımsak yutmak oluo.15 gündür aralıksız devam ediorum bakalım inş. faydası olur..arkadaşım neden yarım saat ? hepinize iyi bayramlar :1hug: kaydirigubbakcemile3

ben medobiotini incelerken saç beyazlığına da çok faydasını gören insanların yorumlarını okudum ben saç dökülmesi için kullanıyorum isterseniz bir araştırın.

cokacimcoook ewet kalkınca ilk işim sarımsak yutmak oluo.15 gündür aralıksız devam ediorum bakalım inş. faydası olur..arkadaşım neden yarım saat ? hepinize iyi bayramlar :1hug: kaydirigubbakcemile3
Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Kürlerden tam verim alabilmek için yemek yemeden önce biraz beklemek gerekiyor yerimseniben

Acaba şu beyaz saçları eski rengine döndüren ürün varya onlardanmı kullansak acaba boya yerine onu sürer dururuz kullananlar varmıki ya kaçtane ananem yaşıt kadınlar gördüm bitane beyazları yok bizimde erken yaşta başladı genetik heralde inatla boyamıyım diyorum ama sonunda boyancak kaçışı yok galiba

slm canım.ben de düşünüyorum aslında yeni ürünler var çok fazla, ama etkisi uzun sürermi cesaret edip alamadım!tlf ile sipariş verdim ama sonra vazgeçtim.... kararsızım valla. kafayı iyice taktım bi yolunu bulmam lazım boya çözüm deil daha uzun süreli bi çare bulmalıyız

Benim saçımda da beyaz var baya. Uzun süredir boyamıyorum aslında boyamak da istemiyorum. saçı eski rengine döndüren ürünlere bekmıştım netten, kimisinin içinde kurşun asetat var. Kurşun ağır metallerden biri, başa sürmek çok zararlı olabilir bence. Boyayı zararlı olmasın diye kullanmıyorum zaten kaldı ki onu süreyim kafama:) Düşünüyorsanız içindekilere bakmadan almayın arkadaslar

ben ince dişli olan sarımsaklardan almaya çalışıyorum 40 günlük kürü yaptığım zaman. yutması problem olmuyor o zaman. evde daha irileri varsa ikiye üçe bölüpte yutabilirsin. koku bütün yutunca hiç olmuyor. ikiye üçe bölünce o biraz farkediyor ama çiğneyip yutmuş gibi keskin değil bu koku. birşeyler atıştırınca geçiyor. o saçı siyaha dönüştüren ürünlerden kullanmadım. ama bir tanıdığım kullanmıştı. sonuçta boya gibi o da. Saçlar uzayınca dipten beyazlar çıkıyor. Boyaya göre daha az zararlı belki o yüzden tercih sebebi olabilir. Saçı hemen boyamıyor, 15 gün kullanıyorsunuz sanırım. O kullanan tanıdığım üzerindeki yazıları tam okumamış, İngilizce yazdığı için anlamamış. yaparken belli günler saç yıkanmamalı. Bu da bilmemiş hergün duş almış. Yapacaksanız talimatlara tam uyun b.k sarısı gibi olmuştu saçları, çok özür dilerim :kedi:. Neyse içindeki o kurşun falan meselesini hiç bilmiyorum belki bazılarında yoktur opuyorumnanaktan

çörek otu yağının saç beyazlamasına iyi geldiği söyleniyordu haftada 2 defa olmak üzere 2 ay kullandım saçlarım gün geçtikçe kahveye dönmeye başladı sonra fark ettimki kahveya dönenler beyazlıyor kullanayı bıraktım yani % 2 beyaz varken % 15,20 flan oldu sizce bunlar eski haline dönermi yoksa bir doktoramı başvurmalıyım feci bir şekilde morelimi bozdu.

ayrıca öğrendimki çörek otu yağı çok çabuk bozulan bir yağmış sizce bu durumda ne yapmak lazım bunlar yine eski haline dönermi yoksa bunun için başka birşeyler flan mı sürmek lazım yapmak lazım.. yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…