Canım evet sabır isteyen bişey ama sonuçta yapmakta fayda varBende de var beyaz hemde cokkk benimki babamdan genetik ve hic bi sekilde geriye donusu yok bence kurler hem cok zaman ve sabir ister hemde tam bi sonuc verecegini sanmiyorum :1no2:
Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Kürlerden tam verim alabilmek için yemek yemeden önce biraz beklemek gerekiyor yerimsenibencokacimcoook ewet kalkınca ilk işim sarımsak yutmak oluo.15 gündür aralıksız devam ediorum bakalım inş. faydası olur..arkadaşım neden yarım saat ? hepinize iyi bayramlar :1hug: kaydirigubbakcemile3
çilekli puding bir şey sormak istiyorum 1 baş sarımsağı yutarken boğazımızda kalmaz değil mi hap gibi suyla mı yutucaz bir de koku yapıyor mu ? ağız kokusu vs?
bu sitede şimdi yeni bir reklam gördüm tam da açtığım başlğımın sayfasında saça geri renk kazandırma ürünüymüş bitkilerdden yapılıyor uygun gibi geldi sizce de düzgün müdür kurşun asetat kötü sanırım.
Saçıma bal ısıtıp zeytinyağı masajı yapayım 40 gün de sarımsak yutarım arada da soğan sarımsak maskı yapmalıyım.
Merhaba sarımsağın saçınızdaki beyazlara faydası oldumu rengi eski hal8ne dönümü acaba2. günüm sarımsağa başladım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?