• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruyanin etkisinden kurtulamamak

😑 Arkadaşların da sıkıcı. Ne yani dünyanın sonu mu? Hadiki hoşlanmıyor muşsun.. 5 çocuğun mu var bu adamdan..
İlerde hepsi zaten birer anı olarak kalacak.
Şuan düşünüyorum da, o tatlı anılarımı biriktirmesem, monoton günlerimde elime kahvemi alıp neye gülümserdim?
Demi ama 😂😂
Bazen arabaya binip son ses sokaklarda gezmek istiyorum sabahlara kadar ama esimin oyle huylari yok arabamizda yok evimizi yeni aldik 😥😥

😑 Arkadaşların da sıkıcı. Ne yani dünyanın sonu mu? Hadiki hoşlanmıyor muşsun.. 5 çocuğun mu var bu adamdan..
İlerde hepsi zaten birer anı olarak kalacak.
Şuan düşünüyorum da, o tatlı anılarımı biriktirmesem, monoton günlerimde elime kahvemi alıp neye gülümserdim?
Yada adanaya catalan koprusune gitmek en cok ozledigim yer doktora gidecegim eger ameliyat falan derse gittigimizde gezicez

Demi ama 😂😂
Bazen arabaya binip son ses sokaklarda gezmek istiyorum sabahlara kadar ama esimin oyle huylari yok arabamizda yok evimizi yeni aldik 😥😥
Bende hiç bilmediğim ülkenin sokaklarında eski sevgilimin sırtında gezdiğim kıyıda köşede öpüştüğümüz günleri özlüyorum 😆

Ya soyle bir anim geliyor aklima.

Ben 17 yasindayken Belcika'da okudum bir sene. Turkiye'deki liseden iki kiz arkadasimla beraberdik o ulkede. Cok yakisikli Macar bir cocuktan hoslaniyordum. Arkadaslarimdan biri cok ama cok guzel bir kizdi. Adam bunun telefonunu istedi, bu da verdi. Ben de "siz benim ondan hoslandigimi biliyorsunuz, bu yaptiginiz ayip degil mi?" diye trip attim biraz.

Bu iki arkadasim bana bir yuklendiler. Bana bakar miymis o cocuk. Ben korkunc gorunuyormusum. Ama hayal dunyasinda yasiyormusum, kendimi cok guzel zannediyormusum. Goruntumu degistirmek icin bir firin ekmek yemem lazimmis. Falan filan. Sonra biz o macarla yakinlasmistik aylar sonra. Sonra bana "sen cok ciddisin, ben ciddi bir iliskiye hazir degilim demisti" ve kalbim cok kirilmisti.

Su an ne zaman kendimi guzel hissetsem aklima o iki arkadasimin "aslinda korkunc gorunuyorsun, sana kim nasil baksin" demesi geliyor. Ve bunu kapatmak icin hala her ortamda sanki komik ve sempatik olmak zorundaymisim gibi hissediyorum.

onlar sizin arkadaşınız değilmiş ve tamamen kıskançlıktan kurmuşlar o cümleleri. Eğer gerçekten korkunç gözükseniz, size acırlar ve bunu yüzünüze vurmaz sizin hissettiklerinize güler geçerlerdi. Yani dünyanın en kötü insanı da olsa kimse bi şansı olmadığını düşündüğü kişinin karşısına geçip böyle bi cümle kurmaz.

ikincisi de ben özgüvenimi çok geç kazandım. ortaokulda duymadığım laf kalmıyordu, kendimi hiç beğenmiyordum. Sonra baya o zamanlar mahallenin cool çocuğu benden hoşlandığını söylemişti. Onda bile sana bakmaz o falan diyorlardı. Neyse sonra ben kendime güvenmeye başladım, kendime bakmaya başladım. Ben bile şaşırdım kendime çirkin ördek yavrusundan kuğuya dönüştüm resmen. Siz o zamanın yükünü sırtınızda taşıyorsunuz hala belli bırakın. Güvenin kendinize adam bile farkeder.

onlar sizin arkadaşınız değilmiş ve tamamen kıskançlıktan kurmuşlar o cümleleri. Eğer gerçekten korkunç gözükseniz, size acırlar ve bunu yüzünüze vurmaz sizin hissettiklerinize güler geçerlerdi. Yani dünyanın en kötü insanı da olsa kimse bi şansı olmadığını düşündüğü kişinin karşısına geçip böyle bi cümle kurmaz.

ikincisi de ben özgüvenimi çok geç kazandım. ortaokulda duymadığım laf kalmıyordu, kendimi hiç beğenmiyordum. Sonra baya o zamanlar mahallenin cool çocuğu benden hoşlandığını söylemişti. Onda bile sana bakmaz o falan diyorlardı. Neyse sonra ben kendime güvenmeye başladım, kendime bakmaya başladım. Ben bile şaşırdım kendime çirkin ördek yavrusundan kuğuya dönüştüm resmen. Siz o zamanın yükünü sırtınızda taşıyorsunuz hala belli bırakın. Güvenin kendinize adam bile farkeder.

Evet, ben de aynen sizin gibi ortaokulda zorbaliga ugradim kilolu oldugum icin. Lisede bu olay disinda beni uzen bir sey hatirlamiyorum. Lisede cok kilo verdim, universite bitene kadar da kilolu olmadim hic. Sonrasinda siddet gordugum hatta cinsel siddet gordugum bir iliski yasadim ve birden 40 kilo aldim. 20sini verdim, diyete spora devam ediyorum, ama hala kiloluyum ve bu ozguvenimi inanilmaz etkiliyor. Bu arada bu adama kilo alma, siddet gorme hikayemi de anlattim. :110: Yani neden boyle bir sey yaptim bilmiyorum, her seyi anlatasim geliyor iste beraberken. Hayatimda ask ve cinsellik, guzellik, disilik, ozguven kisimlari cok sikintili ve yillardir boyle.

Evet, ben de aynen sizin gibi ortaokulda zorbaliga ugradim kilolu oldugum icin. Lisede bu olay disinda beni uzen bir sey hatirlamiyorum. Lisede cok kilo verdim, universite bitene kadar da kilolu olmadim hic. Sonrasinda siddet gordugum hatta cinsel siddet gordugum bir iliski yasadim ve birden 40 kilo aldim. 20sini verdim, diyete spora devam ediyorum, ama hala kiloluyum ve bu ozguvenimi inanilmaz etkiliyor. Bu arada bu adama kilo alma, siddet gorme hikayemi de anlattim. :110: Yani neden boyle bir sey yaptim bilmiyorum, her seyi anlatasim geliyor iste beraberken. Hayatimda ask ve cinsellik, guzellik, disilik, ozguven kisimlari cok sikintili ve yillardir boyle.
Canımmmmm kucak dolusu sevgi yolluyorum sana. Çok özel ve güzel bir kadın olduğuna eminim ❤️ umarım en yakın zamanda mutlu olursun ve kötü anılarını arkanda bırakırsın.

Canımmmmm kucak dolusu sevgi yolluyorum sana. Çok özel ve güzel bir kadın olduğuna eminim ❤ umarım en yakın zamanda mutlu olursun ve kötü anılarını arkanda bırakırsın.

Cok tesekkurler bu konuya gelen yorumlar da cidden cok iyi geldi bu arada ozellikle flortu ozleyen evli hanimlarinkiler heheheh :KK45: :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: bakis acim da degisti baya.

Cok tesekkurler bu konuya gelen yorumlar da cidden cok iyi geldi bu arada ozellikle flortu ozleyen evli hanimlarinkiler heheheh :KK45: :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: bakis acim da degisti baya.
Gerçekten bir zamanlar ne dolu dizgin aşklar yaşamıştım, çılgın hatıralarım var.
Ama şuan önümde bir yığın çamaşırla, ütülesem mi yoksa aksiyon olsun diye giyerken mi ütüleyeyim modundayım.
Anılar da olmasa...
Bu yüzden yarın senin için bambaşka bir gün olsun, kalbimiz seninle ❤️😍

Yani bence bu sefer hem kendiniz hem özgüveniniz için bi adım atın. :) Bi kere sürekli rahatsız edip etmediğinizi ya da benzeri şekilde olan soruları sormayın. Karşınızdaki rahatsız olsa sizinle iletişime geçmez zaten. Ona yaşadıklarınızı anlattıysanız kendinizi ona karşı yakın hissettiğinizi söyleyebilirsiniz. Laf arasında hoşlandığını söylediği bir yemek, bir içki ya da herhangi bir şey söylediyse o yemeği yapabilir ya da alabilirsiniz, onu düşündüğünüzü hisseder. Ya da ortak kullandığınız buzdolabı vs gibi şeylere küçük notlar bırakabilirsiniz. Bi sabah rutini varsa ona göre günaydın vs yazmak gibi. Yani aynı evin içinde olmak çok eğlenceli kendinizi kontrol etmeyin. Akışına bırakın, yanlış anlaşılmaktan da korkmayın. Beraber yemek yapmayı falan teklif edin ya da hoşlandığı başka bi şey varsa onu.

Kizlar benim bir eski sevgilim var su an cok iyi arkadasim. Ona da danistim. Bana diyor ki git soyle. Acik acik soyle ben seni cekici buluyorum bu arada de diyor. Olumsuz cevap verirse de salla yoluna bak diyor. Ama yani bence cok kotu bir tavsiye.

Kizlar benim bir eski sevgilim var su an cok iyi arkadasim. Ona da danistim. Bana diyor ki git soyle. Acik acik soyle ben seni cekici buluyorum bu arada de diyor. Olumsuz cevap verirse de salla yoluna bak diyor. Ama yani bence cok kotu bir tavsiye.
Aslında kötü değil ama bana kalırsa önce Gang ve diğerlerinin tavsiyesine uy. Bir hafta flörtöz ve çekici takıl bi nabız yokla.

Bence bu adam yakınlaşmaya çalışmış seninle ama rahatsız etmeyeyim sıkmayayım hem ben zaten kendi kendime yeterim derken friendzone'lamışsın. Üzerine üzücü derin sırlar paylaşılmış filan hafif melankolik bir arkadaşlık ilişkisine dönmüş olay. Hazır aynı evdeyken acilen seksi, flörtöz ve neşeli bir düzeye çekmek lazım bu iletişimi.

Uygun bir akşam 'Bu akşam adrenaline ihtiyacım var korku filmi gecesi mi yapsak?' de mesela. Efektin patladığı sıçratıcı bir sahneden 1-2 dk sonra filan dönüp adamı sanki yeni kafanda tartıyormuşsun gibi süz izlendiğini farkedip sana bakana kadar. Bakınca da 'Ya çok tuhaf, sen hiçbirşey yapmasan/sırf öylece karşıda dursan bile çok güvende hissettiriyorsun insana' de sonra full konsantrasyon filmi izlemeye geri dön.

Öyle birşeyler içip geyik muhabbeti yaparken konuyu Türkiyede oryantalin çok popüler olduğuna getir. Artık yılbaşı geleneklerinden alıp eskiden insanların yılbaşı gecesi tvde dansöz beklemesine mi bağlarsın, düğünlerde yaşlı teyze amcaların bile kıvırtmasına mı bağlarsın bilmiyorum. 'Herkes bilir bizde kanımızda var gel öğreteyim sana da' filan de gülerek. Aç mezdekeyi iki gerdan kırıp göbek atmayı, kalça kıvırmayı öğret. Burada amaç senin Tanyeli seksiliğinde kıvrak figürlerinle adamın aklını başından alman değil. Birlikte saçma, komik ve daha önce kimseyle yapmadığı yeni bir deneyim yaşamanız. Bu tarz deneyimler akılda kalır ve insanları birbirlerine yakınlaştırır çünkü.

fellow dombi olarak kilo ver demeye geldim. ben aşk meşk istemediğim için dombiliğimi ağırdan alarak sağlık için kilo vermeye çalışıyorum ama sen her normal insan gibi aşık olmak ve beraberlik yaşamak istiyorsun. (yazar burda kendi anormalliğinden dem vuruyor) bu tür durumlarda kendini küçük görüp kötü hissetmemen için kilo vermen lazım. dost acı söyler kusura bakmıcan. evet kilolu seven adam da var ama neden sadece kilolu seven adamlarla kısıtlayasın kendini yani.

ne kadar modern ve Avrupalı olsalar da eski sevgili ipiyle kuyuya inilmez canım, aman dikkat

Bu nasıl rahatlık ya? Tanımadığınız adamı nasıl güvenip de eve aldınız? Hiç mi haberleri izlemiyorsunuz? Can güvenliğinizden korkmuyor musunuz?
Aynısını erkek yapsa adamı sapık, abazan, tacizci diye linç edersiniz burada ama.

Bu nasıl rahatlık ya? Tanımadığınız adamı nasıl güvenip de eve aldınız? Hiç mi haberleri izlemiyorsunuz? Can güvenliğinizden korkmuyor musunuz?
Aynısını erkek yapsa adamı sapık, abazan, tacizci diye linç edersiniz burada ama.
kk kadınları alır öyle anlamazsın sen :KK8: biz ekşicileri eve almıyoruz sadece :21:
hadi sen git sözlükte 30luk evde kalmış kadın konusuna yaz hadi çocuum.

Merhaba arkadaslar belki daha onceki konularimdan hatirlayanlar cikar. Ofise yeni bir is arkadasim geldi, benimle ayni yasta (32), bekar bir erkek. Bulundugumuz yerdeki ev kitligindan oturu gecici olarak bende kaliyor. Bulundugum yerde, isyerimde yabancilar arasinda yaygin bir pratik. Ev cok buyuk oldugundan, uzak bir odasi, kendine ait bir banyosu oldugundan ve bazi saatleri tamamen yalniz gecirdigimizden cok ic ice degiliz bir mesafemiz var. Ama her aksam beraber yemek yapip yiyoruz, sohbet ediyoruz, yuruyus yapiyoruz, film izliyoruz. Bu beyle dusunce yapilarimiz, sevdigimiz podcastler, kitaplar, filmler cok uyusuyor. Yani bu kadar kafaca uyustugum insan azdir. Aramizda hicbir sey olmadi. Bir gece sarhos olup birbirimize genel olarak hayatimizi ve cinsel problemlerimizi ve eski asklaromizi anlattik, orada sanki cok ilginc bir bag kurduk gibi geldi ve sanki hislerim karsilikli gibi de geldi... ama gerisi yok. Is arkadasim ve misafirim oldugu icin cekiniyorum asla belli etmiyorum hislerimi sadece bazen gomlegin cok guzel bu soyledigin cok akillica filan diye iltifat ediyorum. Ama benim isyerinde herkese davranisim boyle, herkese her dakika iltifat eden biriyim. Hislerim belli oluyor mu bilmiyorum. O ise bana pek iltifat etmiyor. Bir kere cok nazik bir insansin dedi. Bir kere istemsiz cok cirkinim dedim, ne diyorsun diye guldu. Dogumgunumde is arkadaslarimla bir sey icecektik beni ektiler, yanima gelip uzuldun mu diye sordu. Sakalarima guldugu oluyor. Bunlar aslinda normal insan davranisi. Yani benden hoslansa belli ederdi sanirim.

Ama iste saglikli dusunme yetimi kaybettim. Microsoft teams toplantilarinda onun sesini duyunca heyecanlaniyorum. Ayni evde yasamamiza ragmen ofiste karsilasinca heyecanlaniyorum. Keske onun ne dusundugunu anlasam...

Bu haftasonu tesadufen gecen sene kisa sureli takildigim baska bir adamla karsilastim, onu gorunce de icimi nedensiz bir huzun kapladi. Gece bu duygularla uyudum. Ruyamda bu yeni oglani Ege'de bir yaz kampinda cadir kurarken gordum. Yanina gidip "ben eski sevgilimi gordum su an nedense cok uzgunum" diyordum. Bu yeni oglan da bana sariliyor, uzulme diyor ve opusuyoruz. O kadar gercekci ve mukemmel bir ruyaydi ki. Tam bu olurken uyandim ve gercek olmamasina inanamadim. Ve bugun butun gun ruyanin etkisinden cikamadim. Isyerimde cok iyi bir arkadasim var, ona anlattim. Yalniz ve sikici bir yasamimiz var bizim, sen heyecan ariyorsun, evine gelmis ustelik ayni ofisteyiz ondan sakin belli etme dedi. Bilmiyorum bu duygularim gercek mi? Abarti da olabilir belki. Siz ne dusundunuz okuyunca?
Duygular gerçek ya da değil, fark etmez. Su an sana hissettirdikleri cok tatli. Yasa gitsin! Ayni evin icinde yasadigin adami is yerinde gorunce bile heyecan yasiyorsun, her an mutlu olacak bi sebebin var gibi 😍 ben şu aralar sadece nutella gorunce heyecanlanıyorum. Fazla dusunmeden yasamak lazım, akisina birak, hissettiklerinin keyfini cikar.

Hadi ya biliyor musunuz hic farkinda degilim. Surekli ozur diliyorum, rahat misin iyi misin, ne yersin diyorum ve surekli hayatimi anlatiyorum ve cok buyuk ihtimal haklisiniz, erkekler benden soguyor, basta yaklasan kim varsa sonrasinda "senden elektrik alamadim arkadas olarak goruyorum" dedi. Flort etmekten inanilmaz korkuyorum 32 YASINDAYIM.

eski ilişkilerinizden bahsetmeyin, ben de yengeçim aynı şeyi yapıyorum çok sık 😊
Öyle özgüvenli ve rahat olun ki arada şaka da yapın o sizden hoşlanıyor sansın kendini yani o başlatmış gibi olsun.
Gülümseyin, kibar olun ama arkadaşça yaklaşmayın.
Film izlerken biraz daha yakın oturun fiziksel olarak yakın durun korkmayın bu kadarcıkla bu kız bana yürüyor diyemez, ama hoşuna gidebilir farkında olmadan 😊

Back
X