- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
- Konu Sahibi En buyuk kk
Aynen hepsine.
Bence biz bekarlığı özlemişiz.
Verdik bi sadakat sözü gari napak, bizden geçti; bekar hanımlarımıza destek olalım bari, onların heyecanlarıyla heyecanlanıp neşelenelim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen hepsine.
Bence biz bekarlığı özlemişiz.
Neyseki nasiplenebileceğimiz konular çıkıyor böyle aradaVerdik bi sadakat sözü gari napak, bizden geçti; bekar hanımlarımıza destek olalım bari, onların heyecanlarıyla heyecanlanıp neşelenelim.![]()
Yaaa Çok tatlısınızNeyseki nasiplenebileceğimiz konular çıkıyor böyle arada![]()
Offf teşekkür ediyorum milyon kereYaaa Çok tatlısınız![]()
Ya vallahi çatladım artık şekerim
French kissten gir konuya işte, ayyy o ne ki nasıl oluyor ki falan.
Arada birde yanlışlıkla banyodan çıkmış halinle karşılaş, sonra havlun azcık açılsın filan.
Sonra beraber filmler izliyorsunuz, bu lanet filmlerin hiç mi erotik sahneleri olmuyor?
Hoofffff..
Neyseki nasiplenebileceğimiz konular çıkıyor böyle arada![]()
Cidden ama ennnnn fazla ne olabilir? Şuan zaten birşey olmuyor, en fazla sevişirsiniz sonra belki aranız bozulur falan.Soyle bir konudan bahsettik: sekste penetrasyon neden bu kadar abartiliyor? ama hep konulari feminizme, okudugumuz bi seye bagliyoruz. Ben flort konusunda asiri beceriksizim ve gecmiste cok reddedildim, yanlis bir sey yapip rezil olmaktan cok korkuyorum...
Walla yorumlarınızı okuyunca keyifle güldümOfff teşekkür ediyorum milyon keremeğer ne kadar özlemişim iltifat duymayı.
Muge anliya cok mu takılıyorsunuzEvde yabancı bi erkek sonucta
Ruyanin da şöyle oldugunu zannettim
Misafiriniz seri katilmiş falan filan
Off benim psikolojim hic iyi degil bu aralar![]()
Havlu super taktikYa vallahi çatladım artık şekerim
French kissten gir konuya işte, ayyy o ne ki nasıl oluyor ki falan.
Arada birde yanlışlıkla banyodan çıkmış halinle karşılaş, sonra havlun azcık açılsın filan.
Sonra beraber filmler izliyorsunuz, bu lanet filmlerin hiç mi erotik sahneleri olmuyor?
Hoofffff..
Bayılıyorum bu hoşlaşmalı mevzulara, ay ne hızlıydım ben evlenmeden önce ayy...
Eşim nasıl yakaladı oturduk nikah masasına, basiretim mi bağlandı (Gerçi kol kası filan gördüm bi gitmişim ben o ara oyş kasları var diye) evlendik bitti gitti. Bekarken o yeni hoşlanmaların heyecanı bir başka oluyor azizim, onu bulmuşken yaşayacaksın kıyın kıyın, kendini de tam kaptırmadan böyle ucunda pır pır gezeleyip duracaksın.
Sonra evleniyorsun, maksimum 4 sene veriyorum, ondan sonra rutine geçiyorsun zaten, ezberliyorsun adamı, heyecan için fantezi mantezi üretiyorsun anca. Kıymetini bilin kız bekarlar, flörtlü heyecanlı zamanların kıymetini bilin.
Gidip adamı dürtesim geldi ya bi hınç da geldi yalnız "Kalk beni heyecanlandır la" diye![]()
![]()
E birde sıcak bölgedeler. Oyyyh yandım falan havalarıHavlu super taktik
Soyle saclarin islak sadece incecik bi havlu
Bi de tesaduf etkisi
Bazen de saten gecelik giyinsin oh mis
Bu kadar nokta atışı olur vallahi.
Benim 5 yıllık evliliğimin 4 senesinde adam kör kütük aşıktı ta 5.senede tık dedik. Sonumuz hayır ola.
Ah o flört dönemi yok mubazen öyle özlüyorum ki, giyinip süslemeler, randevular, şıkır şıkır yemeğe çıkmalar, bugün öper mi acabalar, arkadaşlarla kritik yapmalar falan..
AhahaaaYaaa, nasıl bakımlı bakımlı kıyafet jilet gibi, saçlar şöyle bi düzenli filan takılıyorsun değil mi o zamanların heyecanı ile... Şimdi adam kışın en az 3 ay kıl topu olarak görüyor karısını, "Oo sıhhatler ossuuğğn" filan diyor seviniyor adam baharlarda, baharın geldiğini bacağımdan anlıyor garibim.
Vay be. Neydik, ne olduk![]()
Çok güldüm ikinci defa cevap vareyim :))Yaaa, nasıl bakımlı bakımlı kıyafet jilet gibi, saçlar şöyle bi düzenli filan takılıyorsun değil mi o zamanların heyecanı ile... Şimdi adam kışın en az 3 ay kıl topu olarak görüyor karısını, "Oo sıhhatler ossuuğğn" filan diyor seviniyor adam baharlarda, baharın geldiğini bacağımdan anlıyor garibim.
Vay be. Neydik, ne olduk![]()