• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruyanin etkisinden kurtulamamak

E birde sıcak bölgedeler. Oyyyh yandım falan havaları 😆

Ikimizin odasi o kadar uzak ki birbirinden bir de banyolarimiz odalarimizin icinde. Of her dediginize bi bahane bulmus gibi oldum ama. Neyse bari daha bakimli olacagim evin icinde. Daha flortoz ve gizemli olmaya calisayim. Sinyal vermeye calisayim.

Soyle birsey okumustum. Bir insanla bilmem kac saat ayni yerde yakin mesafede olunca ister istemez frekanslar cakistigi icin iki kisinin arasinda hoslanma, sevgi olabiliyormus. Nerde okudum hatirlamiyorum. Tahminim de su hisleriniz ayni evde yasamanizdan ve sık vakit gecirnenizden mutevellit. Hisleri varsa erkekler acilir merak etmeyin ama simdilik yok gibi.

Yaaa, nasıl bakımlı bakımlı kıyafet jilet gibi, saçlar şöyle bi düzenli filan takılıyorsun değil mi o zamanların heyecanı ile... Şimdi adam kışın en az 3 ay kıl topu olarak görüyor karısını, "Oo sıhhatler ossuuğğn" filan diyor seviniyor adam baharlarda, baharın geldiğini bacağımdan anlıyor garibim.
Vay be. Neydik, ne olduk :KK70:
😂😂😂😂 Oyyh iyi güldüm gece gece. Bizde tersi anacım, randevu şıklığında olmasada hep hazırım tek adam gelsin diye.
Bakıyorum duş alıp diş fırçalaması uzun sürdüyse, 'hah tamam bugün o gün' diye elim kalbimde bekliyorum.

Ikimizin odasi o kadar uzak ki birbirinden bir de banyolarimiz odalarimizin icinde. Of her dediginize bi bahane bulmus gibi oldum ama. Neyse bari daha bakimli olacagim evin icinde. Daha flortoz ve gizemli olmaya calisayim. Sinyal vermeye calisayim.
Evet, ve lütfen Buraya da yaz. Dört gözle bekliyoruz

Soyle birsey okumustum. Bir insanla bilmem kac saat ayni yerde yakin mesafede olunca ister istemez frekanslar cakistigi icin iki kisinin arasinda hoslanma, sevgi olabiliyormus. Nerde okudum hatirlamiyorum. Tahminim de su hisleriniz ayni evde yasamanizdan ve sık vakit gecirnenizden mutevellit. Hisleri varsa erkekler acilir merak etmeyin ama simdilik yok gibi.

Ben de kendi kendime gelin guvey olmakla, bu duygularim gercek degil tereddutuyle, acaba yeterince belli etmiyor muyum korkusu arasinda gidip gidip geliyorum kafayi yiyecegim keske bu kadar aklima takilmasa.

Merhaba arkadaslar belki daha onceki konularimdan hatirlayanlar cikar. Ofise yeni bir is arkadasim geldi, benimle ayni yasta (32), bekar bir erkek. Bulundugumuz yerdeki ev kitligindan oturu gecici olarak bende kaliyor. Bulundugum yerde, isyerimde yabancilar arasinda yaygin bir pratik. Ev cok buyuk oldugundan, uzak bir odasi, kendine ait bir banyosu oldugundan ve bazi saatleri tamamen yalniz gecirdigimizden cok ic ice degiliz bir mesafemiz var. Ama her aksam beraber yemek yapip yiyoruz, sohbet ediyoruz, yuruyus yapiyoruz, film izliyoruz. Bu beyle dusunce yapilarimiz, sevdigimiz podcastler, kitaplar, filmler cok uyusuyor. Yani bu kadar kafaca uyustugum insan azdir. Aramizda hicbir sey olmadi. Bir gece sarhos olup birbirimize genel olarak hayatimizi ve cinsel problemlerimizi ve eski asklaromizi anlattik, orada sanki cok ilginc bir bag kurduk gibi geldi ve sanki hislerim karsilikli gibi de geldi... ama gerisi yok. Is arkadasim ve misafirim oldugu icin cekiniyorum asla belli etmiyorum hislerimi sadece bazen gomlegin cok guzel bu soyledigin cok akillica filan diye iltifat ediyorum. Ama benim isyerinde herkese davranisim boyle, herkese her dakika iltifat eden biriyim. Hislerim belli oluyor mu bilmiyorum. O ise bana pek iltifat etmiyor. Bir kere cok nazik bir insansin dedi. Bir kere istemsiz cok cirkinim dedim, ne diyorsun diye guldu. Dogumgunumde is arkadaslarimla bir sey icecektik beni ektiler, yanima gelip uzuldun mu diye sordu. Sakalarima guldugu oluyor. Bunlar aslinda normal insan davranisi. Yani benden hoslansa belli ederdi sanirim.

Ama iste saglikli dusunme yetimi kaybettim. Microsoft teams toplantilarinda onun sesini duyunca heyecanlaniyorum. Ayni evde yasamamiza ragmen ofiste karsilasinca heyecanlaniyorum. Keske onun ne dusundugunu anlasam...

Bu haftasonu tesadufen gecen sene kisa sureli takildigim baska bir adamla karsilastim, onu gorunce de icimi nedensiz bir huzun kapladi. Gece bu duygularla uyudum. Ruyamda bu yeni oglani Ege'de bir yaz kampinda cadir kurarken gordum. Yanina gidip "ben eski sevgilimi gordum su an nedense cok uzgunum" diyordum. Bu yeni oglan da bana sariliyor, uzulme diyor ve opusuyoruz. O kadar gercekci ve mukemmel bir ruyaydi ki. Tam bu olurken uyandim ve gercek olmamasina inanamadim. Ve bugun butun gun ruyanin etkisinden cikamadim. Isyerimde cok iyi bir arkadasim var, ona anlattim. Yalniz ve sikici bir yasamimiz var bizim, sen heyecan ariyorsun, evine gelmis ustelik ayni ofisteyiz ondan sakin belli etme dedi. Bilmiyorum bu duygularim gercek mi? Abarti da olabilir belki. Siz ne dusundunuz okuyunca?
Canim sabirli ol arkadaslarin tavsiyesini dinle
Ya biraz gülümsemeli sorular sorsan saçınla filan oynasan gözüne gözüne baksan alır o mesajı yav. Direkt gidip "Senden hoşlaştım" demeyin de işte hani daha işaretlerle filan baya eğlenceli olur ya. Ne güzel bir fırsat bu, insanın günü geçer, kalbi pır pır eder. 7 senelik evliyim, arada sıkıntı basıyor ben bu oyunu eşimle oynuyorum. Farz ediyorum ki eşim evimde kalan yeni tanıştığım bir ev arkadaşı ve ben gözümle gülüşümle işaret yolluyorum eh biraz idare ediyoruz.

Sizin olay ise gerçek, taptaze bir heyecan; öyle büyük beklentilere girmeden minik minik "Ay ne güzel anlaşıyoruz yaağğ di miğğ" deseniz gülseniz, şöyle arada baksanız size dönünce "Aiy ehi ehi dalmışım ayhh" yapsanız filan ne güzel heyecanlar yav. Değerlendirin siz bu fırsatı, olursa olur, olmazsa da "Aaa ne münasebet arkadaşım yanlış anlamışsın sen aa" der çıkarsınız. Ah ben olacağdım ki aah ah... Evlendik kapattık tükkanı. Gidem adama sataşam da neşemi bulam bari. :KK53:
😂😂😂
Dedim ki "sen akrep burcu oldugun icin herhalde bu kadar iyi anlasiyoruz su an seni bir arkadasim olarak goruyorum en yakin arkadaslarim akreptir. Sizler cok nokta atisi tespitler yapiyorsunuz cok derinsiniz" o da guldu "evet oklarimi atarim ben tam hedeften vururum derinimdir de" diye geyige vurdu. Ordaki arkadas vurgusunu yapmayaydim iyiydi ama normal davranmak adina koydum araya.
Ee sende hislerim var diyorsun ama arkadas arkadas arkadas diyorsun 3 defa de de anca ruyalardan opusursun iste
Seviyosan git halay çek bence hem elini tutarsın :KK48::KK48::KK48::KK48:
Aynen katiliyorum arkadasa
Bayılıyorum bu hoşlaşmalı mevzulara, ay ne hızlıydım ben evlenmeden önce ayy...
Eşim nasıl yakaladı oturduk nikah masasına, basiretim mi bağlandı (Gerçi kol kası filan gördüm bi gitmişim ben o ara oyş kasları var diye) evlendik bitti gitti. Bekarken o yeni hoşlanmaların heyecanı bir başka oluyor azizim, onu bulmuşken yaşayacaksın kıyın kıyın, kendini de tam kaptırmadan böyle ucunda pır pır gezeleyip duracaksın.

Sonra evleniyorsun, maksimum 4 sene veriyorum, ondan sonra rutine geçiyorsun zaten, ezberliyorsun adamı, heyecan için fantezi mantezi üretiyorsun anca. Kıymetini bilin kız bekarlar, flörtlü heyecanlı zamanların kıymetini bilin. :D
Gidip adamı dürtesim geldi ya bi hınç da geldi yalnız "Kalk beni heyecanlandır la" diye :D :D
Ahh ahh sende bendensin bir kol kasina kandin simdi benim ki 95 kilo
3 gen vucut kas yigini oldu yag tulumu
😂😂😂😂 Oyyh iyi güldüm gece gece. Bizde tersi anacım, randevu şıklığında olmasada hep hazırım tek adam gelsin diye.
Bakıyorum duş alıp diş fırçalaması uzun sürdüyse, 'hah tamam bugün o gün' diye elim kalbimde bekliyorum.
Aaa bizde de oyle 😂😂😂

"Olursa olur, olmazsa olmaz aman" rahatlığında başla ve tamamen odaklanıp ters bir durumda kendini kırdırma ama.
Abartmadan, adım adım... Hatta şey de yap denk getirirsen, sevindirici bi haber almış gibi yap (Sallamasyon olduğu belli olmayacak şekilde ayarla bi hikaye) "Yaa çok sevindirici bi haber aldım" diye sarılıver çocuğa, sonra "Ay pardon ya kusura bakma çok sevinçliyim" filan deyip uyduruk bir iki bir şeyi heyecanlı güler yüzlü anlat neşeli neşeli gül. Bu da işler bi taktiktir. Şişe üzerinde kırılmış gibi olmasın da şöyle hafif bi de parfüm sıkmış saçlarını yıkamış güzel kokularla sarılmış ol.

Dedim ki "sen akrep burcu oldugun icin herhalde bu kadar iyi anlasiyoruz su an seni bir arkadasim olarak goruyorum en yakin arkadaslarim akreptir. Sizler cok nokta atisi tespitler yapiyorsunuz cok derinsiniz" o da guldu "evet oklarimi atarim ben tam hedeften vururum derinimdir de" diye geyige vurdu. Ordaki arkadas vurgusunu yapmayaydim iyiydi ama normal davranmak adina koydum araya.
Offf birde akrepmiş, bunu gözden kaçırmışım. Sen sinyali ver bak, affediyor mu 😍

"Olursa olur, olmazsa olmaz aman" rahatlığında başla ve tamamen odaklanıp ters bir durumda kendini kırdırma ama.
Abartmadan, adım adım... Hatta şey de yap denk getirirsen, sevindirici bi haber almış gibi yap (Sallamasyon olduğu belli olmayacak şekilde ayarla bi hikaye) "Yaa çok sevindirici bi haber aldım" diye sarılıver çocuğa, sonra "Ay pardon ya kusura bakma çok sevinçliyim" filan deyip uyduruk bir iki bir şeyi heyecanlı güler yüzlü anlat neşeli neşeli gül. Bu da işler bi taktiktir. Şişe üzerinde kırılmış gibi olmasın da şöyle hafif bi de parfüm sıkmış saçlarını yıkamış güzel kokularla sarılmış ol.

Ay biliyor musunuz COVID sebebiyle uzak duruyorum bir de gecen gun yanlislikla COVIDI unutup evdeki guvenlikciye sarildim ama bu cocugun eli elime degmedi :KK53:

Ah keske rahat bir insan olabilsem ama sanirim takintili bi tipim yani birinden hoslaninca ona hafif yaklasamiyorum hoslanmadiklarimla gayet guzel eglenceli olabiliyorum o zaman onlar benden hoslaniyor hoslandiklarimla ise kazik gibiyim, biraz dikkatimi dagitmam kendime odaklanmam lazim sanirim.

Ben de kendi kendime gelin guvey olmakla, bu duygularim gercek degil tereddutuyle, acaba yeterince belli etmiyor muyum korkusu arasinda gidip gidip geliyorum kafayi yiyecegim keske bu kadar aklima takilmasa.
Uzerime vazife degil ama ben evimde baska birinin yasamasini istenezdim. Ayni ev, ayni isyeri... Etkilenmeniz normal. Hele ki hayatinizda biri yoksa. Ancak o kisinin size bir hissiyati yoksa ayni evde cok buyuk hayal kirikligi yasarsiniz. Bir de olaki sevgili oldunuz. Bir sure sonra anlasamayip ayrilinca ayni isyerinde calisan ciftlerin toparlanmasi ozellikle kadinlar acisindan daha zor oluyor ki siz bir de ayni evi paylasiyorsunuz.

Uzerime vazife degil ama ben evimde baska birinin yasamasini istenezdim. Ayni ev, ayni isyeri... Etkilenmeniz normal. Hele ki hayatinizda biri yoksa. Ancak o kisinin size bir hissiyati yoksa ayni evde cok buyuk hayal kirikligi yasarsiniz. Bir de olaki sevgili oldunuz. Bir sure sonra anlasamayip ayrilinca ayni isyerinde calisan ciftlerin toparlanmasi ozellikle kadinlar acisindan daha zor oluyor ki siz bir de ayni evi paylasiyorsunuz.

Haklisiniz bu konuda. Benim en buyuk cekincelerimden biri de o. Ayni isyeri buyuk bir sehirde olsa hadi neyse ama biz koydeyiz ve tek sosyal hayatimiz is arkadaslarimizdan ibaret. Ofisimiz biraz aile gibi. Herkes evinden ayri yasiyor, herkes ailesinden uzak. Ben de hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorum. Hem onun beni reddetmesi anlaminda, hem de ya benim hislerim de gercek degilse, geciciyse? gibi.

Yakinda tasinacak aslinda evimden, ilk geldiginde kalacak yeri yoktu, benim de kaldigim ev gercekten buyuk, teklif etmis bulundum, aslinda ona ozel degil, daha once gelen arkadaslara da ayni teklifi yaptim. Ben ilk geldigimde kadin patronumun evinde kalmistim bir ay boyunca ev bulana dek. Boyle bir aliskanlik olunca cok da dusunmeden teklif ettim. Evim gercekten paylasima musait bir ev, dort odali, iki buyuk banyolu odasi var filan, hani oyle cok dip dibe yasadigimiz bir ev degil.

Su ana kadar lost in translationi izledik, onun korku filmi izleyelim israri ile netflixten 8 diye salak bir korku filmi izledik (korkmadim), sonra da Hitchcock'tan Psycho'yu izledik.
Grinin elli tonu serisini hep övüyorlarmış meğer arkadaşların, yarında onu izleyecekmişsin, oda katılmak ister miymiş?

Su ana kadar lost in translationi izledik, onun korku filmi izleyelim israri ile netflixten 8 diye salak bir korku filmi izledik (korkmadim), sonra da Hitchcock'tan Psycho'yu izledik.
Şöyle sarılacağın, lavaboya bile tek gıdemeyeceğin, hatta tek basına uyuyamıyacağın bi korku mu ızleseydınz☺️

Belki de bunu bekledı senden, korkuyomus gıbı yapsaydın ya kuzum

Haklisiniz bu konuda. Benim en buyuk cekincelerimden biri de o. Ayni isyeri buyuk bir sehirde olsa hadi neyse ama biz koydeyiz ve tek sosyal hayatimiz is arkadaslarimizdan ibaret. Ofisimiz biraz aile gibi. Herkes evinden ayri yasiyor, herkes ailesinden uzak. Ben de hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorum. Hem onun beni reddetmesi anlaminda, hem de ya benim hislerim de gercek degilse, geciciyse? gibi.

Yakinda tasinacak aslinda evimden, ilk geldiginde kalacak yeri yoktu, benim de kaldigim ev gercekten buyuk, teklif etmis bulundum, aslinda ona ozel degil, daha once gelen arkadaslara da ayni teklifi yaptim. Ben ilk geldigimde kadin patronumun evinde kalmistim bir ay boyunca ev bulana dek. Boyle bir aliskanlik olunca cok da dusunmeden teklif ettim. Evim gercekten paylasima musait bir ev, dort odali, iki buyuk banyolu odasi var filan, hani oyle cok dip dibe yasadigimiz bir ev degil.
Canim bence onu bunu bosver evi ikye bol bir odayi mutfaga cevir kiraya ver kendi kirani cikar 😂😂😂😂 Yokuspokus Yokuspokus

Şöyle sarılacağın, tuvalete bile tek gıdemeyeceğin, hatta tek basına uyuyamıyacağın bi korku mu ızleseydınz☺️

En büyük kk Tatar ramazan havasında "yoh Yav ne gorhacam" 😂
Yine korkma ama "ayyy bir ürperti geldi" deyiver

Sakın açılmayın ufak ufak belli edin. Akrep erkeğinde benim genelde gözlemlediğim şey masum hanım hanımcık kızlardan hoşlanıyorlar sanki. Masum masum yürüyün :KK70: çok belli etmeyin üstüne düşmeyin, azcık belli edin onun da gönlü varsa gelir zaten. Bir de bi gün flörtöz bir şey yaptıysanız öbür günler tamamen umursamaz davranın ilginize alışmasın ilgi göremeyince noluyo ya diye o peşinize düşer zaten.

Şöyle sarılacağın, tuvalete bile tek gıdemeyeceğin, hatta tek basına uyuyamıyacağın bi korku mu ızleseydınz☺

Biraz korkalim dedi bana filmi acarken gulerek, ben de "korkma evde guvenlikciler var burasi guvenli bir ev" dedim gercekten afedersiniz kafama sicayim.

Back
X