• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruyanin etkisinden kurtulamamak

Haklisiniz bu konuda. Benim en buyuk cekincelerimden biri de o. Ayni isyeri buyuk bir sehirde olsa hadi neyse ama biz koydeyiz ve tek sosyal hayatimiz is arkadaslarimizdan ibaret. Ofisimiz biraz aile gibi. Herkes evinden ayri yasiyor, herkes ailesinden uzak. Ben de hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorum. Hem onun beni reddetmesi anlaminda, hem de ya benim hislerim de gercek degilse, geciciyse? gibi.

Yakinda tasinacak aslinda evimden, ilk geldiginde kalacak yeri yoktu, benim de kaldigim ev gercekten buyuk, teklif etmis bulundum, aslinda ona ozel degil, daha once gelen arkadaslara da ayni teklifi yaptim. Ben ilk geldigimde kadin patronumun evinde kalmistim bir ay boyunca ev bulana dek. Boyle bir aliskanlik olunca cok da dusunmeden teklif ettim. Evim gercekten paylasima musait bir ev, dort odali, iki buyuk banyolu odasi var filan, hani oyle cok dip dibe yasadigimiz bir ev degil.
Bilmiyorum ben boyle bir seyi teklif etmezdim. Daha onceki evim 4 odali idi. 186 metrekarelik bir evde oglum ve ben yasiyorduk sadece ve bana da o evin bize gore buyuk oldugunu, evimi paylasmak isteyip istemedigim konusunda oyle bir teklif geldi, kabul etmedim. Iki kisiyiz diye buyuk evde yapip yapamayacagim sadece benim sorunum cunku. Istesem kucuk bir ev de tutardim. Evin icine girmek kolay da ola ki anlasamama durumunda evden cik demek zor. Ne biliyim ya ben baskasiyla yapamam. Neyseki kendine bir ev tutacakmis. O zaman hislerinizden daha da emin olursunuz.

Biraz korkalim dedi bana filmi acarken gulerek, ben de "korkma evde guvenlikciler var burasi guvenli bir ev" dedim gercekten afedersiniz kafama sicayim.
Höh 🙄 ciddi miydin bunu soylerken. Espiri mi yaptin 😂 Aaa korkarsam sarilirim bunu goze alabiliyosan izleyelim eheueue deseydin ya yeri gelmis. 😆

Höh 🙄 ciddi miydin bunu soylerken. Espiri mi yaptin 😂 Aaa korkarsam sarilirim bunu goze alabiliyosan izleyelim eheueue deseydin ya yeri gelmis. 😆

Gulerek soyledim espri yapmak adina. O dediginiz espriyi yaparsam sanki taciz gibi olur diye korkuyorum aslinda evime gelmis misafire yurumek ayip olur diye korkuyorum ama sanirim dozunu kacirmadan hafiften yurumeye calisabilirim.

Gulerek soyledim espri yapmak adina. O dediginiz espriyi yaparsam sanki taciz gibi olur diye korkuyorum aslinda evime gelmis misafire yurumek ayip olur diye korkuyorum ama sanirim dozunu kacirmadan hafiften yurumeye calisabilirim.
Sen güzel korku filmi seciyosun diyip konuya gırıs yap yarın ☺️, gece de buraya yaz ne oldugunu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bana dedi ki "sen fazla ozur dileyen bir insansin bana bir sey anlatirken bile geriliyorsun beni rahatsiz etmekten bu kadar korkma ben yetiskinim biseyden rahatsiz olursam soylerim" (ama o anlamda demedi, ben buna surekli biseyler anlatip sonrasinda "seni bunaltmadin degil mi ya" diye darliyorum). Ben de "ama sen baskasinin evinde rahat olmayabilirsin ben sana alan birakmak istiyorum" dedim "anliyorum" dedi.

Bana dedi ki "sen fazla ozur dileyen bir insansin bana bir sey anlatirken bile geriliyorsun beni rahatsiz etmekten bu kadar korkma ben yetiskinim biseyden rahatsiz olursam soylerim" (ama o anlamda demedi, ben buna surekli biseyler anlatip sonrasinda "seni bunaltmadin degil mi ya" diye darliyorum). Ben de "ama sen baskasinin evinde rahat olmayabilirsin ben sana alan birakmak istiyorum" dedim "anliyorum" dedi.
Bir erkek nasil sogutulur olmaliydi baslik 😂😂😂

Bir erkek nasil sogutulur olmaliydi baslik 😂😂😂

Hadi ya biliyor musunuz hic farkinda degilim. Surekli ozur diliyorum, rahat misin iyi misin, ne yersin diyorum ve surekli hayatimi anlatiyorum ve cok buyuk ihtimal haklisiniz, erkekler benden soguyor, basta yaklasan kim varsa sonrasinda "senden elektrik alamadim arkadas olarak goruyorum" dedi. Flort etmekten inanilmaz korkuyorum 32 YASINDAYIM.

Bisey olmazdi ya. Erkekler oyle cok takilmaz bizler gibi.. Bir erkek kadina yapsa bu espiriyi taciz gibi algilanabilir ama kadin yapinca pek oyle algilanmaz diye dusunuyorum. Aynen dozunu kacirmadan bir iki deneme yap. Zaten tepkilerinden anlarsin bence.

O da kadinin evinde kaliyorum beni sapik sanmasin diye dikkatli davraniyor olabilir. 😅

Taciz gibi düşünmeyin, minik bi flörtleşme cümlesi o ya. Böyle böyle yoklayacaksınız ki niyeti var mi yok mu anlayın. Bi de kendinize güvenin. Çirkinim falan demişsiniz adama hiç gerek yok valla ne kadınlar var özgüvenlerinden dolayı gözümüzde ilah oluyorlar. Kendinizi sevin ki enerjiniz dışarı taşsın. Kocamın ben de ilk etkilendiği şeylerden biri kendime güvenildi, açıksözlü olmam falandı. Kompleksli olmayan çoğu erkek kendine güvenen kadınları çekici bulur. Gerçi bu olayın cinsiyetle alakası da yok. Herkes kendine güvenen insanları çekici bulur.

Hadi ya biliyor musunuz hic farkinda degilim. Surekli ozur diliyorum, rahat misin iyi misin, ne yersin diyorum ve surekli hayatimi anlatiyorum ve cok buyuk ihtimal haklisiniz, erkekler benden soguyor, basta yaklasan kim varsa sonrasinda "senden elektrik alamadim arkadas olarak goruyorum" dedi. Flort etmekten inanilmaz korkuyorum 32 YASINDAYIM.

Arkadaslarim bana hep "caktirma, arkadas ol, bir kiz arkadasina nasil davranirsan oyle davran, seksi aklindan cikar, flortu aklindan cikar, bir sure dusunme bunlari, arkadasca davran, her erkege potansiyel sevgili gibi bakma, bu cocuktan aslinda hoslanmiyorsun" seklinde akil verdiler. Bu yuzden ben de flort etmekten cekindim.

Arkadaslarim bana hep "caktirma, arkadas ol, bir kiz arkadasina nasil davranirsan oyle davran, seksi aklindan cikar, flortu aklindan cikar, bir sure dusunme bunlari, arkadasca davran, her erkege potansiyel sevgili gibi bakma, bu cocuktan aslinda hoslanmiyorsun" seklinde akil verdiler. Bu yuzden ben de flort etmekten cekindim.
Sogutmuslar seni o arkadaslarini unut bence😂😂

Taciz gibi düşünmeyin, minik bi flörtleşme cümlesi o ya. Böyle böyle yoklayacaksınız ki niyeti var mi yok mu anlayın. Bi de kendinize güvenin. Çirkinim falan demişsiniz adama hiç gerek yok valla ne kadınlar var özgüvenlerinden dolayı gözümüzde ilah oluyorlar. Kendinizi sevin ki enerjiniz dışarı taşsın. Kocamın ben de ilk etkilendiği şeylerden biri kendime güvenildi, açıksözlü olmam falandı. Kompleksli olmayan çoğu erkek kendine güvenen kadınları çekici bulur. Gerçi bu olayın cinsiyetle alakası da yok. Herkes kendine güvenen insanları çekici bulur.

Ya soyle bir anim geliyor aklima.

Ben 17 yasindayken Belcika'da okudum bir sene. Turkiye'deki liseden iki kiz arkadasimla beraberdik o ulkede. Cok yakisikli Macar bir cocuktan hoslaniyordum. Arkadaslarimdan biri cok ama cok guzel bir kizdi. Cocuk bunun telefonunu istedi, bu da verdi. Ben de "siz benim ondan hoslandigimi biliyorsunuz, bu yaptiginiz ayip degil mi?" diye trip attim biraz.

Bu iki arkadasim bana bir yuklendiler. Bana bakar miymis o cocuk. Ben korkunc gorunuyormusum. Ama hayal dunyasinda yasiyormusum, kendimi cok guzel zannediyormusum. Goruntumu degistirmek icin bir firin ekmek yemem lazimmis. Falan filan. Sonra biz o macarla yakinlasmistik aylar sonra. Sonra bana "sen cok ciddisin, ben ciddi bir iliskiye hazir degilim demisti" ve kalbim cok kirilmisti.

Su an ne zaman kendimi guzel hissetsem aklima o iki arkadasimin "aslinda korkunc gorunuyorsun, sana kim nasil baksin" demesi geliyor. Ve bunu kapatmak icin hala her ortamda sanki komik ve sempatik olmak zorundaymisim gibi hissediyorum.

Ya soyle bir anim geliyor aklima.

Ben 17 yasindayken Belcika'da okudum bir sene. Turkiye'deki liseden iki kiz arkadasimla beraberdik o ulkede. Cok yakisikli Macar bir cocuktan hoslaniyordum. Arkadaslarimdan biri cok ama cok guzel bir kizdi. Adam bunun telefonunu istedi, bu da verdi. Ben de "siz benim ondan hoslandigimi biliyorsunuz, bu yaptiginiz ayip degil mi?" diye trip attim biraz.

Bu iki arkadasim bana bir yuklendiler. Bana bakar miymis o cocuk. Ben korkunc gorunuyormusum. Ama hayal dunyasinda yasiyormusum, kendimi cok guzel zannediyormusum. Goruntumu degistirmek icin bir firin ekmek yemem lazimmis. Falan filan. Sonra biz o macarla yakinlasmistik aylar sonra. Sonra bana "sen cok ciddisin, ben ciddi bir iliskiye hazir degilim demisti" ve kalbim cok kirilmisti.

Su an ne zaman kendimi guzel hissetsem aklima o iki arkadasimin "aslinda korkunc gorunuyorsun, sana kim nasil baksin" demesi geliyor. Ve bunu kapatmak icin hala her ortamda sanki komik ve sempatik olmak zorundaymisim gibi hissediyorum.
Alimli gibi davransan yeterdi bence

😑 Arkadaşların da sıkıcı. Ne yani dünyanın sonu mu? Hadiki hoşlanmıyor muşsun.. 5 çocuğun mu var bu adamdan..
İlerde hepsi zaten birer anı olarak kalacak.
Şuan düşünüyorum da, o tatlı anılarımı biriktirmesem, monoton günlerimde elime kahvemi alıp neye gülümserdim?

Back
X