Ruyanin etkisinden kurtulamamak

E birde sıcak bölgedeler. Oyyyh yandım falan havaları

Ikimizin odasi o kadar uzak ki birbirinden bir de banyolarimiz odalarimizin icinde. Of her dediginize bi bahane bulmus gibi oldum ama. Neyse bari daha bakimli olacagim evin icinde. Daha flortoz ve gizemli olmaya calisayim. Sinyal vermeye calisayim.

Soyle birsey okumustum. Bir insanla bilmem kac saat ayni yerde yakin mesafede olunca ister istemez frekanslar cakistigi icin iki kisinin arasinda hoslanma, sevgi olabiliyormus. Nerde okudum hatirlamiyorum. Tahminim de su hisleriniz ayni evde yasamanizdan ve sık vakit gecirnenizden mutevellit. Hisleri varsa erkekler acilir merak etmeyin ama simdilik yok gibi.

Oyyh iyi güldüm gece gece. Bizde tersi anacım, randevu şıklığında olmasada hep hazırım tek adam gelsin diye.
Bakıyorum duş alıp diş fırçalaması uzun sürdüyse, 'hah tamam bugün o gün' diye elim kalbimde bekliyorum.

Ikimizin odasi o kadar uzak ki birbirinden bir de banyolarimiz odalarimizin icinde. Of her dediginize bi bahane bulmus gibi oldum ama. Neyse bari daha bakimli olacagim evin icinde. Daha flortoz ve gizemli olmaya calisayim. Sinyal vermeye calisayim.
Evet, ve lütfen Buraya da yaz. Dört gözle bekliyoruz

Ben de kendi kendime gelin guvey olmakla, bu duygularim gercek degil tereddutuyle, acaba yeterince belli etmiyor muyum korkusu arasinda gidip gidip geliyorum kafayi yiyecegim keske bu kadar aklima takilmasa.

Canim sabirli ol arkadaslarin tavsiyesini dinle

Ee sende hislerim var diyorsun ama arkadas arkadas arkadas diyorsun 3 defa de de anca ruyalardan opusursun iste
Seviyosan git halay çek bence hem elini tutarsın
Aynen katiliyorum arkadasa
Ahh ahh sende bendensin bir kol kasina kandin simdi benim ki 95 kilo
3 gen vucut kas yigini oldu yag tulumu
Aaa bizde de oyle

"Olursa olur, olmazsa olmaz aman" rahatlığında başla ve tamamen odaklanıp ters bir durumda kendini kırdırma ama.
Abartmadan, adım adım... Hatta şey de yap denk getirirsen, sevindirici bi haber almış gibi yap (Sallamasyon olduğu belli olmayacak şekilde ayarla bi hikaye) "Yaa çok sevindirici bi haber aldım" diye sarılıver çocuğa, sonra "Ay pardon ya kusura bakma çok sevinçliyim" filan deyip uyduruk bir iki bir şeyi heyecanlı güler yüzlü anlat neşeli neşeli gül. Bu da işler bi taktiktir. Şişe üzerinde kırılmış gibi olmasın da şöyle hafif bi de parfüm sıkmış saçlarını yıkamış güzel kokularla sarılmış ol.

Offf birde akrepmiş, bunu gözden kaçırmışım. Sen sinyali ver bak, affediyor mu

Ay biliyor musunuz COVID sebebiyle uzak duruyorum bir de gecen gun yanlislikla COVIDI unutup evdeki guvenlikciye sarildim ama bu cocugun eli elime degmedi

Ah keske rahat bir insan olabilsem ama sanirim takintili bi tipim yani birinden hoslaninca ona hafif yaklasamiyorum hoslanmadiklarimla gayet guzel eglenceli olabiliyorum o zaman onlar benden hoslaniyor hoslandiklarimla ise kazik gibiyim, biraz dikkatimi dagitmam kendime odaklanmam lazim sanirim.

Ben de kendi kendime gelin guvey olmakla, bu duygularim gercek degil tereddutuyle, acaba yeterince belli etmiyor muyum korkusu arasinda gidip gidip geliyorum kafayi yiyecegim keske bu kadar aklima takilmasa.
Uzerime vazife degil ama ben evimde baska birinin yasamasini istenezdim. Ayni ev, ayni isyeri... Etkilenmeniz normal. Hele ki hayatinizda biri yoksa. Ancak o kisinin size bir hissiyati yoksa ayni evde cok buyuk hayal kirikligi yasarsiniz. Bir de olaki sevgili oldunuz. Bir sure sonra anlasamayip ayrilinca ayni isyerinde calisan ciftlerin toparlanmasi ozellikle kadinlar acisindan daha zor oluyor ki siz bir de ayni evi paylasiyorsunuz.

Haklisiniz bu konuda. Benim en buyuk cekincelerimden biri de o. Ayni isyeri buyuk bir sehirde olsa hadi neyse ama biz koydeyiz ve tek sosyal hayatimiz is arkadaslarimizdan ibaret. Ofisimiz biraz aile gibi. Herkes evinden ayri yasiyor, herkes ailesinden uzak. Ben de hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorum. Hem onun beni reddetmesi anlaminda, hem de ya benim hislerim de gercek degilse, geciciyse? gibi.

Yakinda tasinacak aslinda evimden, ilk geldiginde kalacak yeri yoktu, benim de kaldigim ev gercekten buyuk, teklif etmis bulundum, aslinda ona ozel degil, daha once gelen arkadaslara da ayni teklifi yaptim. Ben ilk geldigimde kadin patronumun evinde kalmistim bir ay boyunca ev bulana dek. Boyle bir aliskanlik olunca cok da dusunmeden teklif ettim. Evim gercekten paylasima musait bir ev, dort odali, iki buyuk banyolu odasi var filan, hani oyle cok dip dibe yasadigimiz bir ev degil.

Su ana kadar lost in translationi izledik, onun korku filmi izleyelim israri ile netflixten 8 diye salak bir korku filmi izledik (korkmadim), sonra da Hitchcock'tan Psycho'yu izledik.
Grinin elli tonu serisini hep övüyorlarmış meğer arkadaşların, yarında onu izleyecekmişsin, oda katılmak ister miymiş?

Su ana kadar lost in translationi izledik, onun korku filmi izleyelim israri ile netflixten 8 diye salak bir korku filmi izledik (korkmadim), sonra da Hitchcock'tan Psycho'yu izledik.
Şöyle sarılacağın, lavaboya bile tek gıdemeyeceğin, hatta tek basına uyuyamıyacağın bi korku mu ızleseydınz

Belki de bunu bekledı senden, korkuyomus gıbı yapsaydın ya kuzum

Canim bence onu bunu bosver evi ikye bol bir odayi mutfaga cevir kiraya ver kendi kirani cikar Yokuspokus

Şöyle sarılacağın, tuvalete bile tek gıdemeyeceğin, hatta tek basına uyuyamıyacağın bi korku mu ızleseydınz

En büyük kk Tatar ramazan havasında "yoh Yav ne gorhacam"
Yine korkma ama "ayyy bir ürperti geldi" deyiver

Sakın açılmayın ufak ufak belli edin. Akrep erkeğinde benim genelde gözlemlediğim şey masum hanım hanımcık kızlardan hoşlanıyorlar sanki. Masum masum yürüyün çok belli etmeyin üstüne düşmeyin, azcık belli edin onun da gönlü varsa gelir zaten. Bir de bi gün flörtöz bir şey yaptıysanız öbür günler tamamen umursamaz davranın ilginize alışmasın ilgi göremeyince noluyo ya diye o peşinize düşer zaten.

Şöyle sarılacağın, tuvalete bile tek gıdemeyeceğin, hatta tek basına uyuyamıyacağın bi korku mu ızleseydınz☺

Biraz korkalim dedi bana filmi acarken gulerek, ben de "korkma evde guvenlikciler var burasi guvenli bir ev" dedim gercekten afedersiniz kafama sicayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…