Ruyanin etkisinden kurtulamamak

en başka eski ilişkileri anlatarak başlandığı için böyle şeyler de anlatıyor duygusallık yok henüz.

Sendeki heyecanın azalması iyi oldu biraz daha rahat hareket edersin ama arkadaşlık konuşmaları gibi olmasa keşke böyle ya

Yaaa oyle bir his verdi ki bana sanki hani Avrupali diye herkes onun pasaportunun pesinde, Avrupali diye yakisikli bulunuyor bilmem ne. Yani senin tipini bilmen ne edeyim ayrica al pasaportunu bilmem nerene sok diyesim geldi. Yani benim ona olan cekimim tamamen Akrep burcu olmasiyla konusmalarinin derinligiyle akilli olmasiyla filan alakaliydi yoksa yani bana ne.

Yani belki de dediginiz gibi kendini ustun gormemistir sadece durum tespiti yapmistir vs ama, bana gecirdigi his nasildi biliyor musunuz, hani bazi erkekler olur ve sey der ya "Abiiiii 30larindaki butun kadinlar evlilik pesinde yeaaaa kizla normal cikamiyorsun hemen evlenmek istiyor yeeeaaa" gibi seyler soylerler. Aynen o hissi verdi bana. Asiri irite oldum, hani "ne munasebet ya seni kim ne yapsin" gibi bir agresiflik geldi bir anda bunyeme.

Ama belki de bu konulardaki hassasiyetimden oturu olabilir veya yanlis da anlamis olabilirim erk*k milletine karsi olan onyargimla

Ayyyy asko icimi actin vallahi utandirdin beni. Ben de senin hakkinda cok cok benzer seyler dusunuyorum, zaten biliyorsun simdi tekrar yazmayayim hehehehe

Bu arada cidden azicik ozguvenli olmaya karar verdim artik. Kiloluyum miloluyum ne var yani. Ya bu tifila akilli, tatli, alcakgonullu, sag duyulu dedik. Megersem kendini nerde goruyormus mal. Ya su erkeklerin ozguveninin onda biri, yeminle onda biri bizde olsaydi? Diye dusunup ben de artik sonuna kadar ozguvenli olmaya karar verdim.

konu sahibiyle evlenesim geldi yalnız keşke hetero olmasaydım

Bu arada su an dusundum de keske ben de hetero olmasaydim bu KK'dan ne guzel hatunlar kaldirirdim, sonra da bu cocuk gibi "ya ben cok guzel kadinlarla ciktim KK'da cok populerdim" diye hava atardim hehehe.

Ya ben birini begenince takinti yapiyorum resmen fiksleniyorum aklimdan atamiyorum ama KIMSE ICIN DEGMEZMIS anacim NE TAKINTI YAPICAM YA O BENI TAKSIN CEKEMEYEN ANTEN TAKSIN diyorum arkadas. Beni begenen bana gelsin yaklassin ben kimsenin pesinde kosamam artik hahayt!!!!

öyle canım ya güzeliz zekiyiz iş güç sahibi insanlarız kendilerine baksınlar onlar koşsun özgüven diğer adımız artık

Anladım. O zaman senin tepkin yerinde olmuş hatta yerinde olsam ‘seni kim napsın ‘ tavrını abartırdım o konuşmanın devamında:) bir de anlattığından anladığım kadarıyla genelde o daha çok konuşan konumda. Bence sen de biraz anlatan taraf olursan sana vereceği cevaplardan tavrını daha iyi değerlendirirsin

Tamam işte aklındaki soru işaretlerinden kurtulmuşsun, iyi oldu. Başka hedeflere yönelebilir, bununla vakit kaybetmezsin artık :))

Guney dogu asyadan bildiriyorum, beyaz erkekler ile beraber olunca statu sahibi oldugunu dusunen kadinlar malesef ki gercek. O yuzden beyaz erkekler hemen hedef haline geliyor. Bir de kulturleri geregi aninda erkegin boyundurugu altina girebiliyorlar, ilimli ve uyumlular o yuzden buradaki cevrede gordugum irklar arasi evlilikler 95% beyaz erkek - asyali kadin seklinde. Bizzat avrupali erkek bir is arkadasimin, Hintli bir esi var. Size neden bunlari anlatti bilemem ama Hindistan'dan ozguven patlamasi ile dondugune eminim :)

hadi ya vay be, uzucu bir durummus burada bir.hindistanli bir kiz arkadasim var, o da aynisini soyledi. Onun poposunu kaldirmistir bizim salaklar dedi. Yalniz erkekler neden boyle ya. Bana da mesela birtakim afrikali erkekler yaklasiyor beyazim diye ve iki gun sonra butun hesaplari odeyen, sinirsiz borc veren bir konuma gecmem bekleniyor ama ben bunu hic "of erkekler bana hasta" diye yorumlamadim yani, aksine kendimi kenyadaki plajlara seks turizmine giden yetmis yasinda alman teyzeler gibi hissettim, sanki param olmasa pasaportum olmasa ben bir hicmisim gibi, enayiymisim gibi hissettim (ustelik sandiklari gibi bir param ve pasapportum da yok hehehe) hani bu ragbet gorme deneyimi aksine ozguvenimi baya dusurdu, bu erkeklere ne oluyor cidden, nasil her seyden ozguven artisi yasayabiliyorlar?

e tamam hintliler beyazlara bayılıyo olsun. adamın az zekası olsa başka bir beyaza o kızın onu rahatlıkla bırakabileceğini de düşünmesi lazım. dünyada tek beyaz bu fransız değil ki?

Hoslandigim adam evimde kalacak ve ben belli etmicem Adamin hayatinda biri yoksa yurume kos ya.. hayat kisa, sevmek sevilmek cok guzel bisey

Deliha 2 film sahnesi geldi aklıma

e tamam hintliler beyazlara bayılıyo olsun. adamın az zekası olsa başka bir beyaza o kızın onu rahatlıkla bırakabileceğini de düşünmesi lazım. dünyada tek beyaz bu fransız değil ki?

Bırakmıyorlar ki bir kere bulunca. İnanılmaz ciddiyim. Çalıştığım enstitünün büyük çoğunluğunu ABD ve avrupada doktora yapıp geri dönmüş insanlar oluşturuyor, kadınların çoğu evlenip beyaz kocasını da yanında ülkesine getirerek dönmüş :)

Çok haklısınız bizim de burada en çok sorguladığımız şeylerden biri bu. Hiçbir şeye eyvallahı olmayan avrupalı bir kadındansa, kültürü gereği ılımlı ve erkeği kaybetme korkusu olan bir asyalı kadın ile olmak daha çok işlerine geliyor diye yorumladık biz en son.

Hoslandigim adam evimde kalacak ve ben belli etmicem Adamin hayatinda biri yoksa yurume kos ya.. hayat kisa, sevmek sevilmek cok guzel bisey

En son burdaki yorumlardan gaz alarak yanastim yanasmasina ama... Pek bir sinyal alamadim bir geri bildirim olmadi adamdan

Adamda herhangı bir istek olsa zaten hissettırır size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…