- 12 Mart 2023
- 862
- 998
- 23
- Konu Sahibi Yagmurzamani_
-
Görürüm belki :) çünkü kendim hariç hep başkasını görüyorum :) keşke şu rüyaları kendime çevirme yöntemim olsa :)Keşke benide görseniz rüyanızda :)
Çok can sıkıcı bir durum değil mi ya bir başkasını görmekevet ben.....
artık rüya görmek istemiyorum, fakat ilginç olan aynı sizinki gibi, kendim ya da kendi ailemle alakalı değil de 2. 3. derece tanıdıklarımın yaşayacaklarını görüyorum, eskiden saf saf anlatırdım, artık anlatmıyorum, çünkü zamanla o rüyaların anlamını da öğrenmiş oldum...
artık rüya görmemek için dua etmeye bile başladım..
Görürüm belki :) çünkü kendim hariç hep başkasını görüyorum :) keşke şu rüyaları kendime çevirme yöntemim olsa :)
Çok can sıkıcı bir durum değil mi ya bir başkasını görmekmisal benim bazen kendime diye gördüğüm rüya bile bir zaman sonra başkasına çıkıyor önceden çok görürdüm şimdi gene biraz azaldı keşke artık kendimi görsem
Evet aslında bazı rüyalarımda acık açık olmuyor yaşadığım zaman ha ben bunu rüyamda görmüştüm dediğim oluyor ama kendimle ilgili hep kötü rüyalar görüyorum ve onlar çıkıyor bilmiyorum keşke biraz da müjdeleyici rüyalar görsemkendimle ilgili kısımlar şu şekilde oldu; mesela bir gün yeşil kocaman ve desenlerini hatırladığım bir kağıda gördüm, tabi o an hiç bi anlam veremedim, aradan 1 ay falan geçti, şu an bulunduğum mevkiye ulaşmamı sağlayan şirkette işe başladım ve ilk gittiğimde değil de sıradan bir çalışma günü o kapının rüyamdaki kapının birebir aynısı olduğunu farkettim..
zamanla anlaşılan şeyler gibi, çünkü o an anlamadığım o kapının gerçeği karşımdaydı ama 1 ay falan sonra yaşamıştım bunu..
Sizin rüyalar anladığım kadarıyla acılı olaylar olmuş benimki hep başkasına olacak güzel olayları görmem biraz da bana çıksa kendimi görsem çok iyi olur da işteo kadar olayı gördüm ve yaşadım ki, kendimi görmeye aşırı aşırı korkuyorum ben, bu çok can sıkıcı hale geldi..
umarım siz kendinizi ve güzel şeyleri görürsünüz...
Misal rüyamda patronumla birlikte çağla yiyorduk 3 taneydi çağla aradan bir hafta geçti iş çıkışımı verdi adam ortada hiçbir mantıklı sebep yokken güzel gibi görünen rüyamın kötüye çıkması da çok oluyorçağla yeşillik falan güzel haber gelecek dersin ama çıka çıka neye çıktı
CoffeCoffe
Bak misal 3 tane çağla gördüm adam seninle birlikte 3 kişiyi daha çıkaracağım demiş normalde aaa yeşillik görmüşsün bak ne güzel belki terfi alacaksın diye yorumlanır çıka çıka neye cıktı 3 çağla diger 3 kişiyi temsil etti demek kihahhh işte tam da bundan bahsediyorum..
zamanla bu nesnelerin ne anlama geldiğini yaşayarak öğrendiğim için çok korkuyorum.
her rüya iyi yorumlanmıyor, suya okudum bazen, bazen anneme anlattım, annem de benim gibi olduğundan bana en son dedi ki gün bitmeden anlatma...
şu an durumum şöyle, eğer gördüğüm şeyi kendim bile olumsuz hissedersem asla kimseye anlatmıyorum..
başka çözüm de bulamadım ..
Bak misal 3 tane çağla gördüm adam seninle birlikte 3 kişiyi daha çıkaracağım demiş normalde aaa yeşillik görmüşsün bak ne güzel belki terfi alacaksın diye yorumlanır çıka çıka neye cıktı 3 çağla diger 3 kişiyi temsil etti demek kiaslında rüyayı gördükten sonra huzursuz uyandım ben bu adamı niye rüyamda gördüm hayra çıkmaz bu dedim ne ki bu böyle dedim içimde bir huzurla uyanmadım olumlu olumsuz hissetmek de çok önemli rüyaları uyandıktan sonra çünkü imgeler güzel gibi gözüksede uyandıktan sonra içine doğan his çok önemli
Ya çok doğru haklısınız aslında....rüya enerjisi de insanı kötü etkiliyor güzel rüya gördüm diyorsun sonuç hüsran puffbu kısmını bile yaşadıkça öğreniyorsunuz :) ben de böyle oldum zaten..
yani rüya illeri karışık ve ürkütücü bence...o nedenle görmeyi istemiyorum :)
Ya çok doğru haklısınız aslında....rüya enerjisi de insanı kötü etkiliyor güzel rüya gördüm diyorsun sonuç hüsran puffen iyisi rüya görmemek sanırım
Siz bayağı sıkıntılı rüyalar görmüşsünüz ..zamanla gelinen nokta bu şekilde :)
korkunç şeyleri görmek kadar kötüsü yok mesela,
aman iyi rüyalar yerinde kalsın, sürpriz olur en azından diyorum,
yeter ki bişey görmeyeyim...
Benide görsen rüyanda askoKızlar merhaba;
6.hissi kuvvetli olan gördüğü iyi kötü rüyaları birebir çıkan var mı ?
Benim rüyama sürekli başkaları giriyor misal sürekli başka insanların evleneceğini çocuğun olduğunu sınav kazandığını görüyorum ve çıkıyorama kendimle ilgili hiç mutlu haber verici bir rüya görmedim hayır bu rüyamda gördüğüm kişiler de dış kapının dış mandalı annemin halasının torunun kızı diyelim o derecede uzak kişiler onları düşündüğüm ettiğim de yok ki bilinçaltı desem bu rüyaları kendime nasıl çevirebilirim kendimi de görmek istiyorum böyle bir şeyde mümkün değil galiba aman neyse ne rüyadır deyip gecmem mi lazım ama başkasını görüp onlara da rüyamın çıktığını görünce keşke kendimi de görsem diyorum
Cano keşke yakın olduğum kişileri görsem hep dış kapının dış mandalı insanları görüyorumBenide görsen rüyanda asko
Kızlar kimsecikler yok mu anlatacakKızlar merhaba;
6.hissi kuvvetli olan gördüğü iyi kötü rüyaları birebir çıkan var mı ?
Benim rüyama sürekli başkaları giriyor misal sürekli başka insanların evleneceğini çocuğun olduğunu sınav kazandığını görüyorum ve çıkıyorama kendimle ilgili hiç mutlu haber verici bir rüya görmedim hayır bu rüyamda gördüğüm kişiler de dış kapının dış mandalı annemin halasının torunun kızı diyelim o derecede uzak kişiler onları düşündüğüm ettiğim de yok ki bilinçaltı desem bu rüyaları kendime nasıl çevirebilirim kendimi de görmek istiyorum böyle bir şeyde mümkün değil galiba aman neyse ne rüyadır deyip gecmem mi lazım ama başkasını görüp onlara da rüyamın çıktığını görünce keşke kendimi de görsem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?