Rüyaları gerçek olan var mı ?

Peki hiç rüyanda bebek gördün mü ? gördüysen hayatında neye çıktı olumlu bir sonuca mı olumsuz bir sonuca mı

bebek evet..
kız bebek can sıkıcı bi haber ( maalesef ) erkek bebek ise tabirlerdeki gibi sevinçli habere çıktı
bu yorumcuların çoğunun dediği belli başlı şeylerin çoğu aynı bende de öyle çıkıyor ..

Peki hiç rüyanda bebek gördün mü ? gördüysen hayatında neye çıktı olumlu bir sonuca mı olumsuz bir sonuca mı

Ya hadi inşallah şu günlerde müjdeli mutlu olacağım haberlere öyle cok ihtiyacım var ki erkek bebekti inşallah güzel bir haber alırım bu rüyadan sonra huzurlu mutlu olacağım Allah büyük ⚘️erkek bebek gördükten sonra sevinçli haberler mi çıktı yani ne zaman sonra gerçekleşti rüyanız

genelde bende şöyle; uyandığım gün %80'i gerçekleşti ( olumlu-olumsuz )

ama o kapı rüyası 1 ay sonra gerçekleşmişti, bu kısmını anlayamıyorum hala..

genelde bende şöyle; uyandığım gün %80'i gerçekleşti ( olumlu-olumsuz )

ama o kapı rüyası 1 ay sonra gerçekleşmişti, bu kısmını anlayamıyorum hala..
Hadi inşallah hayırla şu geçirdiğim sıkıntlı 2 hafta hürmetine güzel müjdeli bir haber alırım Allah büyük kapı rüyası kötüye mi çıktı işte benim gördüğüm çağla rüyası iki sonra hemen çıktı kötü haber aldım nette de mevsimsiz çağla kötü habere delalet eder diyordu şu bebekte iyi güzel habere çıksa Allahım lütfen

erkek bebek her seferinde güzel çıktı, siz de öyle düşünün :)

kapı rüyam iyiye çıktı, ama nerdeyse 1 ay sonra o kapının gerçeğiyle karşılaştım ( iş bulmuştum, iş yerindeki kapıymış o )

size güzel güzel haberler dilerim

Ay inşallah inşallah sizin gördüğünüz rüyalarda tıpkı benimki gibi yaşayarak ne anlama geldiğini öğreniyorsunuz misal bir imge görsem anlam veremem ama gerçekte gerçekleşirse hah ben bunu rüyamda görmüştüm bu şuna delaletmiş diyorum bebek açık açık görülen bir rüya müjdeli haberler olsun Allahım amin teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…