• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyaları gerçek olan var mı ?

hahhh işte tam da bundan bahsediyorum..

zamanla bu nesnelerin ne anlama geldiğini yaşayarak öğrendiğim için çok korkuyorum.

her rüya iyi yorumlanmıyor, suya okudum bazen, bazen anneme anlattım, annem de benim gibi olduğundan bana en son dedi ki gün bitmeden anlatma...

şu an durumum şöyle, eğer gördüğüm şeyi kendim bile olumsuz hissedersem asla kimseye anlatmıyorum..
başka çözüm de bulamadım ..
Peki hiç rüyanda bebek gördün mü ?☺️ gördüysen hayatında neye çıktı olumlu bir sonuca mı olumsuz bir sonuca mı ☺️

bebek evet..
kız bebek can sıkıcı bi haber ( maalesef ) erkek bebek ise tabirlerdeki gibi sevinçli habere çıktı
bu yorumcuların çoğunun dediği belli başlı şeylerin çoğu aynı bende de öyle çıkıyor ..

Peki hiç rüyanda bebek gördün mü ?☺️ gördüysen hayatında neye çıktı olumlu bir sonuca mı olumsuz bir sonuca mı ☺️

bebek evet..
kız bebek can sıkıcı bi haber ( maalesef ) erkek bebek ise tabirlerdeki gibi sevinçli habere çıktı
bu yorumcuların çoğunun dediği belli başlı şeylerin çoğu aynı bende de öyle çıkıyor ..
Ya hadi inşallah şu günlerde müjdeli mutlu olacağım haberlere öyle cok ihtiyacım var ki ☺️💚 erkek bebekti inşallah güzel bir haber alırım bu rüyadan sonra huzurlu mutlu olacağım Allah büyük ⚘️💚☺️erkek bebek gördükten sonra sevinçli haberler mi çıktı yani ne zaman sonra gerçekleşti rüyanız☺️

genelde bende şöyle; uyandığım gün %80'i gerçekleşti ( olumlu-olumsuz )

ama o kapı rüyası 1 ay sonra gerçekleşmişti, bu kısmını anlayamıyorum hala..

Ya hadi inşallah şu günlerde müjdeli mutlu olacağım haberlere öyle cok ihtiyacım var ki ☺️💚 erkek bebekti inşallah güzel bir haber alırım bu rüyadan sonra huzurlu mutlu olacağım Allah büyük ⚘️💚☺️erkek bebek gördükten sonra sevinçli haberler mi çıktı yani ne zaman sonra gerçekleşti rüyanız☺️

genelde bende şöyle; uyandığım gün %80'i gerçekleşti ( olumlu-olumsuz )

ama o kapı rüyası 1 ay sonra gerçekleşmişti, bu kısmını anlayamıyorum hala..
Hadi inşallah hayırla şu geçirdiğim sıkıntlı 2 hafta hürmetine güzel müjdeli bir haber alırım Allah büyük ☺️💚kapı rüyası kötüye mi çıktı işte benim gördüğüm çağla rüyası iki sonra hemen çıktı kötü haber aldım nette de mevsimsiz çağla kötü habere delalet eder diyordu 😢😢 şu bebekte iyi güzel habere çıksa Allahım lütfen 😢☺️💚

erkek bebek her seferinde güzel çıktı, siz de öyle düşünün :)

kapı rüyam iyiye çıktı, ama nerdeyse 1 ay sonra o kapının gerçeğiyle karşılaştım ( iş bulmuştum, iş yerindeki kapıymış o )

size güzel güzel haberler dilerim :KK200:

Hadi inşallah hayırla şu geçirdiğim sıkıntlı 2 hafta hürmetine güzel müjdeli bir haber alırım Allah büyük ☺️💚kapı rüyası kötüye mi çıktı işte benim gördüğüm çağla rüyası iki sonra hemen çıktı kötü haber aldım nette de mevsimsiz çağla kötü habere delalet eder diyordu 😢😢 şu bebekte iyi güzel habere çıksa Allahım lütfen 😢☺️💚

erkek bebek her seferinde güzel çıktı, siz de öyle düşünün :)

kapı rüyam iyiye çıktı, ama nerdeyse 1 ay sonra o kapının gerçeğiyle karşılaştım ( iş bulmuştum, iş yerindeki kapıymış o )

size güzel güzel haberler dilerim :KK200:
Ay inşallah inşallah ☺️😘😘😘😘sizin gördüğünüz rüyalarda tıpkı benimki gibi yaşayarak ne anlama geldiğini öğreniyorsunuz misal bir imge görsem anlam veremem ama gerçekte gerçekleşirse hah ben bunu rüyamda görmüştüm bu şuna delaletmiş diyorum bebek açık açık görülen bir rüya müjdeli haberler olsun Allahım amin 😘☺️teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için 😘🧿🧿

Back