rüya deyip geçmeli miyim ??

elfos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
521
678
Kızlar merhaba yenı uyeyım. sorunum şu ; 2 aylık hamıleyken bos gebelık tanısıyla kurtaj operasyonu geçirdim. Acıkcası cok uzuldum ama şöyle düşündüm ya dogum yaparken bişey olsaydı ya bebeğim hastalıklı olsaydı . aklıma hep boyle seyler getırerek kendımı avuttum. Kürtaj zamanında esım hep yanımda oldu sabah sekızzden aksam 4 e kadar sunı sancı verip daha sonrasnda kurtaja aldılar. cok zor anlardı benım ıcın.. dogum yapmıs kadar oldum.. yaklasık 4 ay gectı suan esım le bi karar aldık tekrar cocuk ıstıyoruz. Neyse gelelım asıl meseleye annem , ben hamıleyken bı ruya gormustu ruyada kucagndakı bebegın bı anda kayboldugunu gormus bana bunu anlattıgı sıra ben anneme anne ben hamıleyım demıstım. (telefonda) ruyasına cok takılmadım acıkcası o sıralar. fakat bos gebelık cıktı . . annemın ruyası cıkmıs oldu. neyse su araalar cocuk dusunuyoruz esımle ben aynı seylerı bır daha yasamamk ıcın tedbırle ılerlıyorum doktor tavsıyesı alıyorum . kendımı rahatlatyrm derken gecen annem ve teyzemler bendeydıler annem tekrar aynı ruyayı gordugunu ve bu sefer kız bebek oldugunu bebegın yıne kayboldugunu anlatytı. bu araada annem tekrar cocuk dusundugumu bılıyordu. çevremdekı herkes once evını al sonra cocuk yap dıye tutturdu . 2 yıla kadar bi evım ancak olur. ve ben ertelemek ıstemıyorum. aıle denen sey ne gormedım annem babam ayrıydı babannemle buyudum bnı o buyuttu. sımdı kurdum yuvami . ve ıstyrm kı eşim ve ben bir de cocugumuz olsun. guzel bi aile olalım.. sizce ruya deyıp gecmelımıyım.. ?? lütfen fıkırlerınızı soyleyın..

rüyalara takılma ohoo her rüyam çıksaydı şuan sevdiğim adamdan çocuğum vardı

Kız çocuğu müjde demek .Gerisine takılma.bazende tersi çıkar erkek olur.Hayırlısı üzme kendini

valla birici rüyası gerçekleşmiş ikincisin de de aynısını görmüş tamam rüyalarla amel edilmez ama bazı rüyaların msj olduğunu düşünürüm ben

Bundan sonra görecekleri hep psikolojik etkiden dolayı.
Rüya deyip geçmelisin.

aslında ruya tabırıne de baktım tıcarı bır kazanca veya alınacak bi esya demek mıs.. ama yıne de aklıma takıldı . ozellkle aynı ruya olması bana cok korkutucu geldı . kafama cok takan bırı değilimdir ama bunu nedense cok taktım. doktor folık asıt yazdı baslayabılırsın 3. adetin bıtırınce dedi. yanı suan aslnda hazırım. tabı su elestırıler olmasa ( biraz daha bekleyın , acele etme , once ev alın, bidaha aynı seyı yasarsan nolcanı dusunemyrm ) bi kaç kısı harıc herkes bekle dıyor ve bu cok sınır bozucu .

burda önemli olan ne biliyo musun rüya ilk nasıl yorumlanırsa öyle gerçekleşirmiş

Canım ben annenin yerinde olsam sana bu gördüğü rüyayı anlatmazdım.sonuç olarak kötü rüya gördü diye nezamana kadar çocuk olayını erteleyeceksin.sakın rüyayı kafana takıp evrene negatif enerji yollama.ayrıca nekadar tedbirini alsanda sonuçta bebeği karnına bağlıcak değilsin tedbirlere ragmen yine aynısı olmayacağının garantisi yok malesef.ben ilk gebeliğimde 8 haftalık kalbi durdu ikincisi dış geblik ameliyatı sağ tüp gitti.bu 3.gebeliğim.Allaha emanet sürekli dua oku.bide burda söylemek ne derece doğru ama ben iki kaybımdan sora manevi destek olarak boylama yazdırdım.üzerimde taşıyorum.tabiki kesin bişey olmaz diye kural yok .Rabbim tez zamanda selamete erdirsin cnm seni.

tamamen pskolojik bilinç altı bir rüya cnm takılma derim ben.

deliha86 rabbım senı bı an once bebegıne kavustursun ınsallah. kucagına sag salım almayı nasıp etsın. eşimde aynı seyı soyledı k.bakma yalnısda anlama ama ruyalara gore yasayamayız ıyı dusunelım ıyı olsun lutfen dıyor . anneme bana boyle seyler anlatma dıye bıraz azarlar gıbı oldum ama annem bı dedıgını bın kere soyleyen bırısi teyzemde o gun onu destekleyıp once su evınzı alın edın tarzında konustu diğer teyzem benı anlıyo . benm annem babam ayrı buyudugum ıcın kıızm yuvanı kurdun bıseye takılma yap gitsin en guzelını rabbım bılır dedi . 3 ay da kımseye soyleme tum tetkıkler bıtene kadar ve karnın bellı olana kadar sesını cıkarma diye uyardı. sanırım sızı ve teyzemı ozellkle de esımı dınleyecegım..

Tek söyleyeceğim rüya ile amel edilmez. Gaybı sadece Allah bilir. Sen yüreğinden geçeni dile ve uygula gerisi Allah'ın takdiri.

amın ınsallajh cok tesekkur ederım guzel dileklerın için..

tekrarlanan rüyalar annenin büyük ihtimalle bu duruma üzülüp kaygılı haliyle gördüğü bir rüya. kısaca annen senin aynı şeyi yaşamandan korkuyor sadece. psikolojik açıklaması bu.

Annen 2.kez gördüğünü anlatmasına kızdım ,hıç kafanı takma iyi düşün iyi olsun kızım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin rüyaya takılma

ikinciyi, bilinç altına işlediği için gördü, böyle birşeyi bir kere yaşamış olduğunuz için beyninde tekrarladı ve ikinci kere görmüş oldu.

Annen de ilk rüyanın etkisinde kalmış belli. Ondan görmüstür. Sonucta annen de ermiş biri degil di mi her gördüğü cıksın.

Sen elinden geleni yap bebegine dikkat et gerisi takdiri ilahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…