Bundan sonra görecekleri hep psikolojik etkiden dolayı.Kızlar merhaba yenı uyeyım. sorunum şu ; 2 aylık hamıleyken bos gebelık tanısıyla kurtaj operasyonu geçirdim. Acıkcası cok uzuldum ama şöyle düşündüm ya dogum yaparken bişey olsaydı ya bebeğim hastalıklı olsaydı . aklıma hep boyle seyler getırerek kendımı avuttum. Kürtaj zamanında esım hep yanımda oldu sabah sekızzden aksam 4 e kadar sunı sancı verip daha sonrasnda kurtaja aldılar. cok zor anlardı benım ıcın.. dogum yapmıs kadar oldum.. yaklasık 4 ay gectı suan esım le bi karar aldık tekrar cocuk ıstıyoruz. Neyse gelelım asıl meseleye annem , ben hamıleyken bı ruya gormustu ruyada kucagndakı bebegın bı anda kayboldugunu gormus bana bunu anlattıgı sıra ben anneme anne ben hamıleyım demıstım. (telefonda) ruyasına cok takılmadım acıkcası o sıralar. fakat bos gebelık cıktı . . annemın ruyası cıkmıs oldu. neyse su araalar cocuk dusunuyoruz esımle ben aynı seylerı bır daha yasamamk ıcın tedbırle ılerlıyorum doktor tavsıyesı alıyorum . kendımı rahatlatyrm derken gecen annem ve teyzemler bendeydıler annem tekrar aynı ruyayı gordugunu ve bu sefer kız bebek oldugunu bebegın yıne kayboldugunu anlatytı. bu araada annem tekrar cocuk dusundugumu bılıyordu. çevremdekı herkes once evını al sonra cocuk yap dıye tutturdu . 2 yıla kadar bi evım ancak olur. ve ben ertelemek ıstemıyorum. aıle denen sey ne gormedım annem babam ayrıydı babannemle buyudum bnı o buyuttu. sımdı kurdum yuvami . ve ıstyrm kı eşim ve ben bir de cocugumuz olsun. guzel bi aile olalım.. sizce ruya deyıp gecmelımıyım.. ?? lütfen fıkırlerınızı soyleyın..
burda önemli olan ne biliyo musun rüya ilk nasıl yorumlanırsa öyle gerçekleşirmişaslında ruya tabırıne de baktım tıcarı bır kazanca veya alınacak bi esya demek mıs.. ama yıne de aklıma takıldı . ozellkle aynı ruya olması bana cok korkutucu geldı . kafama cok takan bırı değilimdir ama bunu nedense cok taktım. doktor folık asıt yazdı baslayabılırsın 3. adetin bıtırınce dedi. yanı suan aslnda hazırım. tabı su elestırıler olmasa ( biraz daha bekleyın , acele etme , once ev alın, bidaha aynı seyı yasarsan nolcanı dusunemyrm ) bi kaç kısı harıc herkes bekle dıyor ve bu cok sınır bozucu .
tamamen pskolojik bilinç altı bir rüya cnm takılma derim ben.Kızlar merhaba yenı uyeyım. sorunum şu ; 2 aylık hamıleyken bos gebelık tanısıyla kurtaj operasyonu geçirdim. Acıkcası cok uzuldum ama şöyle düşündüm ya dogum yaparken bişey olsaydı ya bebeğim hastalıklı olsaydı . aklıma hep boyle seyler getırerek kendımı avuttum. Kürtaj zamanında esım hep yanımda oldu sabah sekızzden aksam 4 e kadar sunı sancı verip daha sonrasnda kurtaja aldılar. cok zor anlardı benım ıcın.. dogum yapmıs kadar oldum.. yaklasık 4 ay gectı suan esım le bi karar aldık tekrar cocuk ıstıyoruz. Neyse gelelım asıl meseleye annem , ben hamıleyken bı ruya gormustu ruyada kucagndakı bebegın bı anda kayboldugunu gormus bana bunu anlattıgı sıra ben anneme anne ben hamıleyım demıstım. (telefonda) ruyasına cok takılmadım acıkcası o sıralar. fakat bos gebelık cıktı . . annemın ruyası cıkmıs oldu. neyse su araalar cocuk dusunuyoruz esımle ben aynı seylerı bır daha yasamamk ıcın tedbırle ılerlıyorum doktor tavsıyesı alıyorum . kendımı rahatlatyrm derken gecen annem ve teyzemler bendeydıler annem tekrar aynı ruyayı gordugunu ve bu sefer kız bebek oldugunu bebegın yıne kayboldugunu anlatytı. bu araada annem tekrar cocuk dusundugumu bılıyordu. çevremdekı herkes once evını al sonra cocuk yap dıye tutturdu . 2 yıla kadar bi evım ancak olur. ve ben ertelemek ıstemıyorum. aıle denen sey ne gormedım annem babam ayrıydı babannemle buyudum bnı o buyuttu. sımdı kurdum yuvami . ve ıstyrm kı eşim ve ben bir de cocugumuz olsun. guzel bi aile olalım.. sizce ruya deyıp gecmelımıyım.. ?? lütfen fıkırlerınızı soyleyın..
Kızlar merhaba yenı uyeyım. sorunum şu ; 2 aylık hamıleyken bos gebelık tanısıyla kurtaj operasyonu geçirdim. Acıkcası cok uzuldum ama şöyle düşündüm ya dogum yaparken bişey olsaydı ya bebeğim hastalıklı olsaydı . aklıma hep boyle seyler getırerek kendımı avuttum. Kürtaj zamanında esım hep yanımda oldu sabah sekızzden aksam 4 e kadar sunı sancı verip daha sonrasnda kurtaja aldılar. cok zor anlardı benım ıcın.. dogum yapmıs kadar oldum.. yaklasık 4 ay gectı suan esım le bi karar aldık tekrar cocuk ıstıyoruz. Neyse gelelım asıl meseleye annem , ben hamıleyken bı ruya gormustu ruyada kucagndakı bebegın bı anda kayboldugunu gormus bana bunu anlattıgı sıra ben anneme anne ben hamıleyım demıstım. (telefonda) ruyasına cok takılmadım acıkcası o sıralar. fakat bos gebelık cıktı . . annemın ruyası cıkmıs oldu. neyse su araalar cocuk dusunuyoruz esımle ben aynı seylerı bır daha yasamamk ıcın tedbırle ılerlıyorum doktor tavsıyesı alıyorum . kendımı rahatlatyrm derken gecen annem ve teyzemler bendeydıler annem tekrar aynı ruyayı gordugunu ve bu sefer kız bebek oldugunu bebegın yıne kayboldugunu anlatytı. bu araada annem tekrar cocuk dusundugumu bılıyordu. çevremdekı herkes once evını al sonra cocuk yap dıye tutturdu . 2 yıla kadar bi evım ancak olur. ve ben ertelemek ıstemıyorum. aıle denen sey ne gormedım annem babam ayrıydı babannemle buyudum bnı o buyuttu. sımdı kurdum yuvami . ve ıstyrm kı eşim ve ben bir de cocugumuz olsun. guzel bi aile olalım.. sizce ruya deyıp gecmelımıyım.. ?? lütfen fıkırlerınızı soyleyın..
aynen, hoş olmamış.Annen 2.kez gördüğünü anlatmasına kızdım ,hıç kafanı takma iyi düşün iyi olsun kızım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin rüyaya takılma