Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiki her ruya cikmiyor yokta istemedigim biriyle evlilik yapmistim benderüyalara takılma ohoo her rüyam çıksaydı şuan sevdiğim adamdan çocuğum vardı
Anne ne söyle bi daha anlatmasın etkileniyorum de bi daha bana rüya anlatma de sende inanma denk gelmiştir sende hassas olduğun için Oray'a bağlamışsın olayıKızlar merhaba yenı uyeyım. sorunum şu ; 2 aylık hamıleyken bos gebelık tanısıyla kurtaj operasyonu geçirdim. Acıkcası cok uzuldum ama şöyle düşündüm ya dogum yaparken bişey olsaydı ya bebeğim hastalıklı olsaydı . aklıma hep boyle seyler getırerek kendımı avuttum. Kürtaj zamanında esım hep yanımda oldu sabah sekızzden aksam 4 e kadar sunı sancı verip daha sonrasnda kurtaja aldılar. cok zor anlardı benım ıcın.. dogum yapmıs kadar oldum.. yaklasık 4 ay gectı suan esım le bi karar aldık tekrar cocuk ıstıyoruz. Neyse gelelım asıl meseleye annem , ben hamıleyken bı ruya gormustu ruyada kucagndakı bebegın bı anda kayboldugunu gormus bana bunu anlattıgı sıra ben anneme anne ben hamıleyım demıstım. (telefonda) ruyasına cok takılmadım acıkcası o sıralar. fakat bos gebelık cıktı . . annemın ruyası cıkmıs oldu. neyse su araalar cocuk dusunuyoruz esımle ben aynı seylerı bır daha yasamamk ıcın tedbırle ılerlıyorum doktor tavsıyesı alıyorum . kendımı rahatlatyrm derken gecen annem ve teyzemler bendeydıler annem tekrar aynı ruyayı gordugunu ve bu sefer kız bebek oldugunu bebegın yıne kayboldugunu anlatytı. bu araada annem tekrar cocuk dusundugumu bılıyordu. çevremdekı herkes once evını al sonra cocuk yap dıye tutturdu . 2 yıla kadar bi evım ancak olur. ve ben ertelemek ıstemıyorum. aıle denen sey ne gormedım annem babam ayrıydı babannemle buyudum bnı o buyuttu. sımdı kurdum yuvami . ve ıstyrm kı eşim ve ben bir de cocugumuz olsun. guzel bi aile olalım.. sizce ruya deyıp gecmelımıyım.. ?? lütfen fıkırlerınızı soyleyın..
aynen katılıyorum. Beğenmekle yetinemedim. Böyle rüya anlatılırmı kızına. Akan suya anlataydı.Canım ben annenin yerinde olsam sana bu gördüğü rüyayı anlatmazdım.sonuç olarak kötü rüya gördü diye nezamana kadar çocuk olayını erteleyeceksin.sakın rüyayı kafana takıp evrene negatif enerji yollama.ayrıca nekadar tedbirini alsanda sonuçta bebeği karnına bağlıcak değilsin tedbirlere ragmen yine aynısı olmayacağının garantisi yok malesef.ben ilk gebeliğimde 8 haftalık kalbi durdu ikincisi dış geblik ameliyatı sağ tüp gitti.bu 3.gebeliğim.Allaha emanet sürekli dua oku.bide burda söylemek ne derece doğru ama ben iki kaybımdan sora manevi destek olarak boylama yazdırdım.üzerimde taşıyorum.tabiki kesin bişey olmaz diye kural yok .Rabbim tez zamanda selamete erdirsin cnm seni.
Allahin dediği olur sen duani et.doktoru nada git erteleme sonuçta rüya ile amel edilmez.inşallah bebeğine kavuşur mutluluktan ucarsin bende bir düşük yaptım iki ay sonra yine hamistim şimdi kizim bir yasin da....anne ol insallahhhKızlar merhaba yenı uyeyım. sorunum şu ; 2 aylık hamıleyken bos gebelık tanısıyla kurtaj operasyonu geçirdim. Acıkcası cok uzuldum ama şöyle düşündüm ya dogum yaparken bişey olsaydı ya bebeğim hastalıklı olsaydı . aklıma hep boyle seyler getırerek kendımı avuttum. Kürtaj zamanında esım hep yanımda oldu sabah sekızzden aksam 4 e kadar sunı sancı verip daha sonrasnda kurtaja aldılar. cok zor anlardı benım ıcın.. dogum yapmıs kadar oldum.. yaklasık 4 ay gectı suan esım le bi karar aldık tekrar cocuk ıstıyoruz. Neyse gelelım asıl meseleye annem , ben hamıleyken bı ruya gormustu ruyada kucagndakı bebegın bı anda kayboldugunu gormus bana bunu anlattıgı sıra ben anneme anne ben hamıleyım demıstım. (telefonda) ruyasına cok takılmadım acıkcası o sıralar. fakat bos gebelık cıktı . . annemın ruyası cıkmıs oldu. neyse su araalar cocuk dusunuyoruz esımle ben aynı seylerı bır daha yasamamk ıcın tedbırle ılerlıyorum doktor tavsıyesı alıyorum . kendımı rahatlatyrm derken gecen annem ve teyzemler bendeydıler annem tekrar aynı ruyayı gordugunu ve bu sefer kız bebek oldugunu bebegın yıne kayboldugunu anlatytı. bu araada annem tekrar cocuk dusundugumu bılıyordu. çevremdekı herkes once evını al sonra cocuk yap dıye tutturdu . 2 yıla kadar bi evım ancak olur. ve ben ertelemek ıstemıyorum. aıle denen sey ne gormedım annem babam ayrıydı babannemle buyudum bnı o buyuttu. sımdı kurdum yuvami . ve ıstyrm kı eşim ve ben bir de cocugumuz olsun. guzel bi aile olalım.. sizce ruya deyıp gecmelımıyım.. ?? lütfen fıkırlerınızı soyleyın..
Vesvese yapma. İçini ferah tut.Kızlar merhaba yenı uyeyım. sorunum şu ; 2 aylık hamıleyken bos gebelık tanısıyla kurtaj operasyonu geçirdim. Acıkcası cok uzuldum ama şöyle düşündüm ya dogum yaparken bişey olsaydı ya bebeğim hastalıklı olsaydı . aklıma hep boyle seyler getırerek kendımı avuttum. Kürtaj zamanında esım hep yanımda oldu sabah sekızzden aksam 4 e kadar sunı sancı verip daha sonrasnda kurtaja aldılar. cok zor anlardı benım ıcın.. dogum yapmıs kadar oldum.. yaklasık 4 ay gectı suan esım le bi karar aldık tekrar cocuk ıstıyoruz. Neyse gelelım asıl meseleye annem , ben hamıleyken bı ruya gormustu ruyada kucagndakı bebegın bı anda kayboldugunu gormus bana bunu anlattıgı sıra ben anneme anne ben hamıleyım demıstım. (telefonda) ruyasına cok takılmadım acıkcası o sıralar. fakat bos gebelık cıktı . . annemın ruyası cıkmıs oldu. neyse su araalar cocuk dusunuyoruz esımle ben aynı seylerı bır daha yasamamk ıcın tedbırle ılerlıyorum doktor tavsıyesı alıyorum . kendımı rahatlatyrm derken gecen annem ve teyzemler bendeydıler annem tekrar aynı ruyayı gordugunu ve bu sefer kız bebek oldugunu bebegın yıne kayboldugunu anlatytı. bu araada annem tekrar cocuk dusundugumu bılıyordu. çevremdekı herkes once evını al sonra cocuk yap dıye tutturdu . 2 yıla kadar bi evım ancak olur. ve ben ertelemek ıstemıyorum. aıle denen sey ne gormedım annem babam ayrıydı babannemle buyudum bnı o buyuttu. sımdı kurdum yuvami . ve ıstyrm kı eşim ve ben bir de cocugumuz olsun. guzel bi aile olalım.. sizce ruya deyıp gecmelımıyım.. ?? lütfen fıkırlerınızı soyleyın..
Anneniz'de boşboğazlık da pess detirtecek cinsten.Kızlar merhaba yenı uyeyım. sorunum şu ; 2 aylık hamıleyken bos gebelık tanısıyla kurtaj operasyonu geçirdim. Acıkcası cok uzuldum ama şöyle düşündüm ya dogum yaparken bişey olsaydı ya bebeğim hastalıklı olsaydı . aklıma hep boyle seyler getırerek kendımı avuttum. Kürtaj zamanında esım hep yanımda oldu sabah sekızzden aksam 4 e kadar sunı sancı verip daha sonrasnda kurtaja aldılar. cok zor anlardı benım ıcın.. dogum yapmıs kadar oldum.. yaklasık 4 ay gectı suan esım le bi karar aldık tekrar cocuk ıstıyoruz. Neyse gelelım asıl meseleye annem , ben hamıleyken bı ruya gormustu ruyada kucagndakı bebegın bı anda kayboldugunu gormus bana bunu anlattıgı sıra ben anneme anne ben hamıleyım demıstım. (telefonda) ruyasına cok takılmadım acıkcası o sıralar. fakat bos gebelık cıktı . . annemın ruyası cıkmıs oldu. neyse su araalar cocuk dusunuyoruz esımle ben aynı seylerı bır daha yasamamk ıcın tedbırle ılerlıyorum doktor tavsıyesı alıyorum . kendımı rahatlatyrm derken gecen annem ve teyzemler bendeydıler annem tekrar aynı ruyayı gordugunu ve bu sefer kız bebek oldugunu bebegın yıne kayboldugunu anlatytı. bu araada annem tekrar cocuk dusundugumu bılıyordu. çevremdekı herkes once evını al sonra cocuk yap dıye tutturdu . 2 yıla kadar bi evım ancak olur. ve ben ertelemek ıstemıyorum. aıle denen sey ne gormedım annem babam ayrıydı babannemle buyudum bnı o buyuttu. sımdı kurdum yuvami . ve ıstyrm kı eşim ve ben bir de cocugumuz olsun. guzel bi aile olalım.. sizce ruya deyıp gecmelımıyım.. ?? lütfen fıkırlerınızı soyleyın..
Kızlar merhaba yenı uyeyım. sorunum şu ; 2 aylık hamıleyken bos gebelık tanısıyla kurtaj operasyonu geçirdim. Acıkcası cok uzuldum ama şöyle düşündüm ya dogum yaparken bişey olsaydı ya bebeğim hastalıklı olsaydı . aklıma hep boyle seyler getırerek kendımı avuttum. Kürtaj zamanında esım hep yanımda oldu sabah sekızzden aksam 4 e kadar sunı sancı verip daha sonrasnda kurtaja aldılar. cok zor anlardı benım ıcın.. dogum yapmıs kadar oldum.. yaklasık 4 ay gectı suan esım le bi karar aldık tekrar cocuk ıstıyoruz. Neyse gelelım asıl meseleye annem , ben hamıleyken bı ruya gormustu ruyada kucagndakı bebegın bı anda kayboldugunu gormus bana bunu anlattıgı sıra ben anneme anne ben hamıleyım demıstım. (telefonda) ruyasına cok takılmadım acıkcası o sıralar. fakat bos gebelık cıktı . . annemın ruyası cıkmıs oldu. neyse su araalar cocuk dusunuyoruz esımle ben aynı seylerı bır daha yasamamk ıcın tedbırle ılerlıyorum doktor tavsıyesı alıyorum . kendımı rahatlatyrm derken gecen annem ve teyzemler bendeydıler annem tekrar aynı ruyayı gordugunu ve bu sefer kız bebek oldugunu bebegın yıne kayboldugunu anlatytı. bu araada annem tekrar cocuk dusundugumu bılıyordu. çevremdekı herkes once evını al sonra cocuk yap dıye tutturdu . 2 yıla kadar bi evım ancak olur. ve ben ertelemek ıstemıyorum. aıle denen sey ne gormedım annem babam ayrıydı babannemle buyudum bnı o buyuttu. sımdı kurdum yuvami . ve ıstyrm kı eşim ve ben bir de cocugumuz olsun. guzel bi aile olalım.. sizce ruya deyıp gecmelımıyım.. ?? lütfen fıkırlerınızı soyleyın..
AMİN.. OYLE DUA EDIYORUM ..Rüyaların rahmanimi, şeytanimi yoksa nefsanimi olup olmadığını bilemezsiniz o yüzden herşeyin hayırlısı deyip dua etmenizi tavsiye ederim.