Rusya Paylasim Alani

rusyayı ve rus kızlarının güzellik sırlarını çok merak ediyorum.bide sanırım orda kıyafet çok çok ucuzmuş.

merhaba arkadaslar bende 2 yil rusyada yasadim 4 ay oldu rusyadan romanya,ya goc ettim orada cok iyi arkadaslarim vardi burda arkadasim yok

Merhaba.Benim sevgilim Rusyada çalışmak istiyor okulu bitince.İşide hazır.Evlenince orda yaşayalım diyor.onun kariyeri için çok iyi olacak ama ben orada ne yapabilirim.işletme mezunuyum.orda iş bulabilirmiyim.nerelerde çalışabilirim.rusçada bilmiyorum.bana yardım edin lütfeeeeeenn.

selam arkadasim rusyanin hangi sehirine gidicen bilmiyorum ama calisan arkadaslar var bildigim kadariyla birsene egitim almanizlazim dillerini ogrenmen icin kurslar var simdiden alt temel olustur derim turk firmalari var oraya gitigin zaman cevre edinirsin senin icin daha kolay olur turk kadin dernekleri var aklinda bulunsun

yavas yavas alısıyo ınsan...
ılk gıttıgımde bır daha asla deyıp gerı dondum...
ama yıne gıttım
ıkna olursam bı kac sene moskovadayım :)

heyyyyyyyyyyyyy
kızlar benim kocam rusyada onu bulursanız hemen bana getirin onu çok özledim ya herkese selam

Bende Rusyada Yasiyorum Ne Konuda Bilgi Almak Istiyorsun Aslinda Benimde Bir Bilgim Yok Zaten 9 Aydir Falan Buradayim Ve Cok Sikiliyorum Cunku Cok Yanlizim

bende başlarda çok sıkılıyodum ama şimdi memnunum..
ve azımsanmıcak kadar türk yaşıyor rusyadada...

ben moskovada yasiyorum ama burasi tam olarak ne diye geciyor onu bilmiyorum 9 aydir burdayim ve evden disari yanliz cikamiyorum zaten umarim komsu cikariz sana yazicam yine

bende moskovadayım..şuan türkıyedeyım ama hafta başı dönüyorum...bende yanlız cıkamıyodum korkudan ama şimdi yakın çevrede dolasabılıyorum :)

bende bu ayin sonunda gidicem turkiyeye ne zaman donerim bilmiyorum bende korkudan cikamiyorum ne kadar zamandir burdasiniz

ben zırt orda zırt burdayım :)
şubattan beri gidip geliyorum...
şuan stok yapıyorum bu gittigimde uzun süre kalıcam...
varmı moskovada görüştügün türkler..

Hayir Maalesef Yok En Buyuk Sikintimda Bu Zaten Yalnizlik Cok Zor Geliyor Bana Siz Moskovanin Neresindesiniz

ben bu forum sayesinde,rusyada süper bi forum buldum...
hem arkadaşlarım oldu,hemde her sıkntıma cvp buldum...
özel msjla sizede atmak istedim forumun adın ama beceremedim...
araştıriim bıraz daha)))

inanin cok sevinirim cunku burda kendime arkadas bulamazsam daha fazla dayanamiycam burda kalmaya birebeir gorusuyomusunuz siz turk arkadaslarla bbirde burda mesafeler cok uzak tanissak bile gelip gitmek sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…