merhaba,Rus kadınlarından nefret edilmesinin sebebi bu ulkeye en taponlarının gelmesi ve hayat kadınlıgı yapıp Turk erkeklerini bastan cıkarmaları..ama su gozden kacırılıyor ki oda Turk erkegi istemedikce hicbir kadın erkegi bastan cıkaramaz.Ben de rusyada yasiyorum 6 senedir. tataristanda. tatarim cunku. kocam ise turk. rusyali kadinlardan nefret edilir diyorlar. onun icin burda uye olmaktan cok korkuyordum ama iyi arkadasliklari bulacagima inaniyorum ve tum cesaretimi toplayip herkese selam diyorum. rusyada yasadigim icin rusca konustugum icin ruslari anladigim icin umarim yardimci olurum
merhaba,Rus kadınlarından nefret edilmesinin sebebi bu ulkeye en taponlarının gelmesi ve hayat kadınlıgı yapıp Turk erkeklerini bastan cıkarmaları..ama su gozden kacırılıyor ki oda Turk erkegi istemedikce hicbir kadın erkegi bastan cıkaramaz.
Privet vSem:)
Kak delishki devushki?
pochımu vi ni bivaeti na ruskom topıke..:)
Paka..
aysel merhaba 2 hafta oldu geleli alistim diyemem ama bekledigimden cok daha iyi her sey sanirim sevicem ben burayiTery06 en iyisi sen önce b, gel,sonra sıkılırsan çocuk yaparsın.Çünkü bazıları da moskova yı sevebiliyor.