Ben dogumumu turkiyede yaptim burda cok pahaliydi birde doktorlara guvenmiyordum. Ama pisman oldum bebegin pasaport vize sorunlari cikti 5ay turkiyede kalmak zorunda kaldim. Cok cor oldu nerde olursan ol evin gibisi yok. Birde cocugu yanliz dogurmak en guzeliymiscanim dualrim seninle insallah hayirkisiyla saglikli sihiyatli bebisini kucagina alirsin. Korkacak bisi yok valla vakit gelince bebisini ilk gordugunde butun derlerin tasalarin bitiyor. Dunya senin oluyor. neredesin sen tam olarak ilk defa duydum orayi...
ya NEDEN KIMSE GIRMIYOR BU SAYFAYA MOSKOVALILAR NERDESINIZ YAZSANIZA HERGGUN BAKIYMR KIMSE YOK ACABA BITEK BENMI EVDE YANLIZIM BURDAN
ya NEDEN KIMSE GIRMIYOR BU SAYFAYA MOSKOVALILAR NERDESINIZ YAZSANIZA HERGGUN BAKIYMR KIMSE YOK ACABA BITEK BENMI EVDE YANLIZIM BURDAN
halaa buralarda olan varmi kizlar, moskovaya yeni geldlm :)
Evet Sunurcugum Galiba Bizden Baska Kimse Yok. Heyyyyy Tekrar Soruyorum Kimseler Yokmu.
Evet Sedencim Dunya Kucuk
Tekrar Selam
Moskovada yaşayıpta tek daralan ben diilmişim buna seviniyorum:))bir ben bir sen canimdelikafaduldendelikafadulden
Moskovada yaşayıpta tek daralan ben diilmişim buna seviniyorum:))
. Selam uzun zamandır girmiyordum cok şey yazılmıs yetişip okuyamadım.hayırlı olur umarım yeni bir hayat moskovada canım yardımcı olablcgmz bişey varsaNerelerdesiniz Moskova'da yanlız olan bayanlaaar, ben yine yanlızmıyım burdaa((
Nerelerdesiniz Moskova'da yanlız olan bayanlaaar, ben yine yanlızmıyım burdaa((
Selam kızlar bende moskovada yaşayıp çok daralmış durımda olanlardanım 5 sene oldu bi düzene girmedi