Rusya Paylasim Alani

slm sagol msj cvp verdgn ıcın ben metro avyamotornıya dıye gecıyor gospıtanıval bende cok bılmıyrm buraları haklısın bencede yanlız dogurmak en ıyısı senın esın ne ıs yapıyr burda

ya NEDEN KIMSE GIRMIYOR BU SAYFAYA MOSKOVALILAR NERDESINIZ YAZSANIZA HERGGUN BAKIYMR KIMSE YOK ACABA BITEK BENMI EVDE YANLIZIM BURDAN

ya NEDEN KIMSE GIRMIYOR BU SAYFAYA MOSKOVALILAR NERDESINIZ YAZSANIZA HERGGUN BAKIYMR KIMSE YOK ACABA BITEK BENMI EVDE YANLIZIM BURDAN

canım benim bu aralar çok boşladım burayı girmiyorum bayadır. şimdi anladım sen aviamotornaya dası sarı hatta. aslında biraz uzak ama çokta değil. eşim burda toptan satış yapıyor. bir ara bende çalışıyordum da. sonra ayrılmak orunda kaldım. ne zamandır buralardasın?

merhaba yaklasik 1 ay sonra Sochi'ye gidiyorum kismetse. Orada yasayan arkadaslar bana tavsiyelerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler :)

merhaba kızlar,kardeşım rusyaya gidip turk ailelerinde bakıcılık yapmak istiyor,İstanbulda 3 sene 1 ailede çalıştı,referans verebilir yani,en kısa zamanda gelebilir isteyen olursa.Turk mutfagından iyi anlıyor. çevrenizde arayanlar vardır belki,özelden mesaj yada buradan haber verirsınız. kardeşım kazakistanda şu an,ama özbekistanlı kendisi.

selam nılufer bende yenı geldım sayılır moskovaya. 3 yıldır rusyadayım astrahan da yasadım. dogum ıcın tr ye gıttım ve sımdı moskovaya yerlestık. esım turk fırmasında calısıyor. sen tek mısın moskovada nerede yasıyorsun?

Merhaba yaklasik 10-15 gune kadar St, Petersburg'a oradan da 4-5 ay sonra Moskova'ya gecicem kismetse. Artik ben de oralardayim. :)

Merhaba bayanlar ins 2 haftaya kdr moskova ya yerlesicem, acaba oralarda yasiyan turk bayanlari varmiii :)

merhaba lillyfee84 ve meltemkhrmn, ben de yakın zamanda nişanlımın işi dolayısıyla volgograda gelicem oralar nasıl bilen var mi? gelince birbirimize destek olabiliriz:)

Slm bayanlar ben de daralanlardanimmm, yapayalniz geciyo burda gunler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nerelerdesiniz Moskova'da yanlız olan bayanlaaar, ben yine yanlızmıyım burdaa ((

Selam kızlar bende moskovada yaşayıp çok daralmış durımda olanlardanım 5 sene oldu bi düzene girmedi

Kaç kişiyiz suanda hala moskovada olan bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…