Rusya Paylasim Alani

hakkaten ya dün gece neydi öyle.bi arkadaş kıyamet kopuyo sanmış.pervamayskayada oturuyolar.çok güldüm ona ama gerçekten de korkuçtu

yerimsenibenmerhaba canim ogretmen olarak hic tanidigm yok ama moskovada turk okullari oldugunu duydum, fettullah gulen turk okullari oldugunu duydum bi arastir istersen,yardimci olabilecegim bu kadar umarim umdugunu bulursun

2 ayda cok özledin anlıyorum.peki uzun süre mi burda yaşamayı düşünüyorsunuz?cocuk var mı?amma da çok sordum di mi?

yok canim sorabilirsiniz. biz 26nisanda evledik ve hemen buraya geldik daaha cocuk yok yani:)simdilik esimin askerik suresinin dolmasini beklioruz 1yil kadar daha burdayiz tabi sonrasi allah kerim.siz ne kadardan beri buradasiniz?moskovanin neresinde oturuyorsunuz?memnunmusunuz moskovadan:)?

yerimsenibenmerhaba canim ogretmen olarak hic tanidigm yok ama moskovada turk okullari oldugunu duydum, fettullah gulen turk okullari oldugunu duydum bi arastir istersen,yardimci olabilecegim bu kadar umarim umdugunu bulursun

moskovada turk okullari yok.
cok sukur bahsettiginiz sahsin okullarida kapali

öncelikle size mutlu bir ömür dilerim.biz 2 yıldır burdayız.şolkovskayada yaşıyoruz.seviyormuyuz burayı?hayır tabi ki.cocuklarım ve ben hiç sevmiyoruz.burada hiç bişey bize zevk vermiyor.ama iş burda ne yapalım...

tesekkr ederm..sizede omur boyu mutluluklar:)anladim umarim sizde bizde kisa sure sonra kendi memleketimize doneriz esinizin isi ne burada?insaatmi?cocuklariniz okula gidiyormu?

rusyada cok sayida turk okullari war hatta calistigim yerde suan bi arkadas burada turk lisesinden mezun,fettullah gulenn okullarini suan cok sayida yeni acildigini DUYDUM.......

eşim tekstil işi yapıyor burda. çocuklarda okula gidiyor ama dil sorunumuzu tam olarak çözemedik biz.çünkü benim çoçuklar fazla sokaga çıkmıyorlar erkek çocuk oldukları halde.niye dersen rus çocukları ile iletişim kuramıyorlar.çok küfürlü konuştuklarını söylüyorlar.yeni okul döneminde de bu dil sorunuyla başımız agrıycak yine.sizin dediginiz turk okulları neredeymiş biraz açık bilgi yazabilirseniz inanın cok faydalı olacak.belki cocukları o okullara kaydırabiliriz yeni donemde.fethullah gulen okulları olmasının hiç sakıncası yok benim için.çünkü o okulların egitimiyle ilgili hiç kotu bişey duymadım ben.

rusyada cok sayida turk okullari war hatta calistigim yerde suan bi arkadas burada turk lisesinden mezun,fettullah gulenn okullarini suan cok sayida yeni acildigini DUYDUM.......

gulenin okullari kapandi rusyada'
simdi cok sasirdim cok sayida turk okulu var diye yazmaniza cunku yok:)
bahsettiginiz ilkogretim ve lise okullariysa

selam arkadaşlar bende bu ay sonu krasnodar a gidiyorum. Herkes moskova demiş bizim oralara yakın olanınız yok mu:uhm: :Saruboceq:

merhaba hoşgeldin.Moskovanın sana hayırlı gelmesini dilerim.Nerede yaşıyorsunuz Moskovada?

merhaba bende 2 aydır eşim ve 17 aylık oğlumla beraber moskova'da yaşıyorum. şimdilik kimseyi tanımadığımız için sıkılıyorum biraz özellikle oğlum çok sıkılıyor hiç arkadaşı yok.

sende hoşgeldin aramıza Igkoyuncu.Umarım zamanla hepiniz burayı sever ve alışırsınız.Çok zor bir ihtimal bu ama yine de öyle olmasını umalım.Görüşmek dilegiyle

kızlar benim aşkım rusyaya gidecek bayram sonrası ,rusya hakkında kısa kısa bilgi verirmisiniz özelime de yazabilirsiniz mesela telefonla nasıl görüşebiliriz, biz birbirimizin sesini duymadan yaşayamayız ücreti nasıl mesela almanyadan türkiye ücretsiz arana biliyor, rusyada böyle bir imkan var mı?yoksa nasıl konuşabiliriz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden hepinize çok çok teşekür ederim.

alah kavustursun şimdiden dicem ama gıdıp gelmıstır belkı.))
rusyada megafon gsm sırketının farklı tarıfelerı var
turkıyeyı cok ucuza arayabılıyorsunuz
biz şahsen onu kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…