2 ayda cok özledin anlıyorum.peki uzun süre mi burda yaşamayı düşünüyorsunuz?cocuk var mı?amma da çok sordum di mi?
yerimsenibenmerhaba canim ogretmen olarak hic tanidigm yok ama moskovada turk okullari oldugunu duydum, fettullah gulen turk okullari oldugunu duydum bi arastir istersen,yardimci olabilecegim bu kadar umarim umdugunu bulursun
yok canim sorabilirsiniz. biz 26nisanda evledik ve hemen buraya geldik daaha cocuk yok yani:)simdilik esimin askerik suresinin dolmasini beklioruz 1yil kadar daha burdayiz tabi sonrasi allah kerim.siz ne kadardan beri buradasiniz?moskovanin neresinde oturuyorsunuz?memnunmusunuz moskovadan:)?
moskovada turk okullari yok.
cok sukur bahsettiginiz sahsin okullarida kapali
öncelikle size mutlu bir ömür dilerim.biz 2 yıldır burdayız.şolkovskayada yaşıyoruz.seviyormuyuz burayı?hayır tabi ki.cocuklarım ve ben hiç sevmiyoruz.burada hiç bişey bize zevk vermiyor.ama iş burda ne yapalım...
rusyada cok sayida turk okullari war hatta calistigim yerde suan bi arkadas burada turk lisesinden mezun,fettullah gulenn okullarini suan cok sayida yeni acildigini DUYDUM.......
rusyada cok sayida turk okullari war hatta calistigim yerde suan bi arkadas burada turk lisesinden mezun,fettullah gulenn okullarini suan cok sayida yeni acildigini DUYDUM.......