Rusya Paylasim Alani

getir güzelim güneşi bütün kısırlar sana feda olsun sırnaşık şey

ama bulgurum yok haberin ola

polat bakkalda var uyguna alırsın:roflol:
yakında hıpermarket zıncırı kurucam zaten:)))
ben 23.nisan şenliğinde sözvermıstım getırdım dj erdeme,
rus gelınımız yapsın bıze:roflol:

bak burdan beklıyorum haberlerı
bu hafta sonu ve onumuzdekı hafta heeeeeeeep sıcak olucak:))))

valızımı daha yenı bıtırdım ama rota şaştı:roflol:
tatile gidiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum:teytey:
önümüzdeki hafta moskovada olucam
eltimin vizesi hazırlanmamıs daha bende istanbulda beklemek ıstemedım
yinede güneş cıkar merak etme adım gelir ben gelmedena.s.
süpeeeeeeeeeeer bigün dogru duzgun uyuyamadım bıle :icecream:

Merhaba Lavinya!.a.s.
Aramıza hoşgeldin!

herkese merhaba ben yeni üye oldum rusça öğrenme konusunda bana yardım edebilecek birilerini arıyorum lütfen bana yardımcı olabilecekler msn adreslerini özel mesajla göndersinler :1rolleyes:

slm arkadaslar bende ukraynada yasiyorum...yeni geldim buraya..insallah alisabilirim....ukrayna paylasim sitesi olmadigi icin rusya ya yazayim dedim...:) dil konusunda ilk etapta ne yapabilirim bana da yardimci olursaniz sevinirm

Alfabeyi biliyorsanız bir an önce kitaplarınızı alıp en basitten başlayın. Ama bence ilk 3 ay özel ders almalı sonra kursa gitmelisiniz. En iyisi. Ya da yakınlarınızda üniversite varsa hazırlık okuyun.

hoşgeldinn.bende çalışıyorum ama evde.yani ev hanımı olarak.ne iş yapıyorsun ?nasıl buldun rusya yı?daha yenisin ama fikirlerini merak ediyorum.

hosbulduk aysel hanim,enkada calisiyorum.rusyayi sewmiyorum canim turkiyemi cok ozledimm yaaaaaa

2 ayda cok özledin anlıyorum.peki uzun süre mi burda yaşamayı düşünüyorsunuz?cocuk var mı?amma da çok sordum di mi?

merhabalarrr.nasılsınız arkadaşlar. moskovada günleriniz nasıl geçiyor. türkiyede havalar çok sıcak.
bişey soracağım yardımcı olursanız sevinirim. ben türkçe öğretmenliğini bitiridim .moskovada mater ,yüksek lisans yapmak istiyorum bu konuda bilgisi olan varsa bana yazabilir mi acaba belki eşiniz veya arkadaşlarınızdan yapan vardır. nasıl yapılıyo şartları neler,ücreti ne kadar falan.........
yada oraya gelince benim çalışabileceğim okul var mı dil kursu gibi . böyle imkanlar var mı orada.:lepi:
şimdiden teşekkür ederim.a.s.

burda bi kac dil kursu var ama sonucta ruslarada turkce ogretmeniz icin ruscadabilmeniz gerekir'
onun disindada turk okulu yok'turkce egitim veren...
benim bildigim bu kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…