Rusya Paylasim Alani

ya bendeniz hakkaten tadını cıkar İstanbulun.bende Bahçeşehirdenim.yapabilirsen bana bir kavanoz İstanbul havası getir lütfennn.

ya bendeniz hakkaten tadını cıkar İstanbulun.bende Bahçeşehirdenim.yapabilirsen bana bir kavanoz İstanbul havası getir lütfennn.

:))) ayıptır soylemesı carsamba gunu bahcesehır ve ardıçlı da olucam,senın yerınde gölette gezerım,tabı ne demek bı kavanoz havanın lafımı ollur.)

ben de istanbuldayım su anda. ama turk degilim. yazdıklarınızı okudum, pek rusya'yi sevmediginizi anladım ))) ben turkiye'yi cok severim. 2002'den burdayım

dogru soylemek ben de moskova'yı sevmiyorum, hem de insanlar soguk orda, ama bu buyuk sehir problemi, aynı istanbulda da cok haksızlık var, ama turk kulturu, geleneklerini cok severim, istanbuldan hic sıkılmam. ben turkmenim, ama burda rus saılırım )) nerde oturuyorsun istanbulda? kac yasındasın?

kızlar acaba Rusyayı sevenler kulübü kurulsa kaç kişi sevdigini soyler hiç merak ettiniz mi?ama erkekleri saymayın.neyse BENDEEENNNİİİZZ o guzel bahcesehirde iyi vakit gecir bol bol etrafı seyret.nefis olmuştur oralar şimdi.çevre düzenlemesi vs.imrendim sana yaaaaaaaa

:))) sevmeye severızde orda yaşama durumu ortaya cıkınca ınsan birden soğuyor.)

imrenme ya şovkovskide güzel:)))
havalar nasıl barı,
sıcak syun kesıldı dimi,ben gıttıkten 1 hafta sonra sıcak suyumuz normale dınucek,(AL İŞTE GELDE SEV RUSYA YIHEHE)

hava sıcak ama bulutlu ve nemli.ayrıca sıcak su henüz kesilmedi seni bekliyor herhalde he he

hava sıcak ama bulutlu ve nemli.ayrıca sıcak su henüz kesilmedi seni bekliyor herhalde he he

biizm sıcak suyumuz 2 haftadır kesıkmıs:)))
ben son haftasına yada son gününe yetısıcem o kadar mutluyumkı:roflol:
gecen sene canım cıkmıstı
tencere kettle su doldur ısıt bosaltKötü Kazen

piknığe gıttınızmı tarcın?

heberın olsun gercı yazmıstım rusyazedelere ama kene varmıs ordada!!!!!!!!
benım bı arkadasımın amcası 1 hafta yatmıs hastanede,
ve serapın gorumcesının oglunuda ısırmıs,
korktum vallahı ya,
bende burda kızımı hıc acık alana cıkarmadım orda bol bol pıknık yaparız dıyodum

bak demedı deme ben bu pazar gelıyorum kesın güneş acar ve pırıl pırıl olur hava,
kısırına ıddaya gırelım:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…