- 2 Eylül 2017
- 492
- 296
Tesekkur ederim ,Tabi tabi gelmeye calisicam sürekliGözünaydın, ara sıra uğra,unutma ama olurmu :)) buralar sende olmazsan çok sessiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim ,Tabi tabi gelmeye calisicam sürekliGözünaydın, ara sıra uğra,unutma ama olurmu :)) buralar sende olmazsan çok sessiz
henuz başlamadim. Evlilik hazirligi is bulma sancili kpss surecinden geciyorum. Japonca ve rusca ogrenmeyi hep istedim lakin japonca korkuttu beni. Ogrenecegim dilden de ek gelir kazanmak isterim acikcasi hem gelistirmis olurum hemde gelir olurRusçada öyle ingilizce gibi seviye yok malesef A1 A2 B1 B2 diye biliyorum,kendimi orta seviyede görüyorum. Siz yabancı dil öğreniyormusunuz? Cevabınız evetse hangi dil ?
Tesekkur ederim ,Tabi tabi gelmeye calisicam sürekli
henuz başlamadim. Evlilik hazirligi is bulma sancili kpss surecinden geciyorum. Japonca ve rusca ogrenmeyi hep istedim lakin japonca korkuttu beni. Ogrenecegim dilden de ek gelir kazanmak isterim acikcasi hem gelistirmis olurum hemde gelir olur
Yapacak bir sey yok guya ilkokuldan beri ingilizce dersi goruyoruz. Eger ulkede cok guzel egitim sistemi olsaydi her birey lise bittiginde şakır şakır ingilizce konusurdu. Ingilizceden soguyunca baska dile yoneliyor insan :)Всегда я жду!
Allah kolaylık versin canım, sende en zor dilleri seçmişsin :) ama olsun istemek başarmanın yarısıdır.
Yapacak bir sey yok guya ilkokuldan beri ingilizce dersi goruyoruz. Eger ulkede cok guzel egitim sistemi olsaydi her birey lise bittiginde şakır şakır ingilizce konusurdu. Ingilizceden soguyunca baska dile yoneliyor insan :)
Доброе утро,Доброе утро!
Сегодня проснулась еще продолжает боль , было три дней голово болит, у меня есть мигрен.
Как вы ?
Доброе утро,
ВВыздоравливайте!
Моя дочка температура есть, она чуть чуть спала и я чуть чуть спала. Я устала.
Я была очень расстроен для тебя
Şimdi hocama sordum hayır kullanamıyormusum yani ben yanlış cümle kurmusum sizin söylediğiniz doğru olan :)Оййй милая , вам тоже выздоравливайте! Почему есть темпарату? Конечно устала когда дети заболели очень трудно.
Я тоже очень жаль для мехлика .
Я была расстроен ; böyle kullanabiliyormuyuz ? Ben bilmiyordum , bildiğim Я очень жаль или жалька.
Şimdi hocama sordum hayır kullanamıyormusum yani ben yanlış cümle kurmusum sizin söylediğiniz doğru olan :)
Спасибо. Потому что новые зубы есть. ( köpek dişleri çıkıyor sanırım ondan böyle zor geçiriyoruz)
Kolay gelsin kızlar, zor dil seçişsiniz. Elfslmz iki senebönce açmışsınız konuyu. Hala düzenli çalışıyormusunuz?
İngilizce)) Ama istikrarlı olamadım. Boş vermiş durumdayım şu anda. Ruscayla ilgili soru olursa yardım ede bilirim. Cümlelerde bazen kelime sonlarını yanlış kullanıyorsun. Kitab okuya, ya film izliye biliyor musun?Doğruluğundan değilde acaba o şekildede kullanabiliyormuyuz diye merak ettim hemen kullanmak için , bilgi için teşekkür ederim canım .
Teşekkürler, evet gerçekten zor bir dil, iki sene önce açtım konuyu sonra hamilelik , bebiş derken hala çok düzgün çalışamıyorum malesef ama çok emek verdiğim için bırakmayada hiç niyetim yok :) buradada rusçaya pek talep yok gördüğün üzere :) sen herhangi bir dil öğreniyormusun?
i
İngilizce)) Ama istikrarlı olamadım. Boş vermiş durumdayım şu anda. Ruscayla ilgili soru olursa yardım ede bilirim. Cümlelerde bazen kelime sonlarını yanlış kullanıyorsun. Kitab okuya, ya film izliye biliyor musun?
Kolay gelsin kızlar, zor dil seçişsiniz. Elfslmz iki senebönce açmışsınız konuyu. Hala düzenli çalışıyormusunuz?