- 11 Mart 2012
- 2.108
- 1.383
Виздоравливайте!
Я учила идти / ходить/ ехать/ ездить трудно и смешанный
Выздоравливайте! Большое спасибо дорогая,да очень смешанный , постоянно надо практика:)
привет дорогая
Ben de vardım , bir Rus'a aşık olduğum gibi kendi basıma alfabeyi öğrendim, hatta kursa gittim A1 sertifikası aldım. Ama zamanla hem Ruscadan hem benim Rustan soğudum, ikisini de bıraktım.
Ama geçen aylarda tatil için kiril alfabesi olan bir ülkeye gittim, sukrettim zamanında öğrendiğim azıcık ruscaya. Alfabeyi okuduğum için metroda-yollarda falan kaybolmadim, şirin şirin Rusça konuştuğum için tanıştığım herkes beni çok sevdi falan :)
Ben de biraz daha dil öğrenmeye ve ağustos ayında bayram tatilinde moskova-petersburga gitmeye karar verdim. Biletler pahalli olursa da Ukrayna ve moldavaya
Davay davay
Şimdilik tek yaptığım skypedan tatilde tanıştığım arkadaşla okuma pratiği yapmak. Okumam daha bir düzelince sohbet edecek kadar- fiilleri falan ezberleyecegim. Şimdilik hedefim bu.
Ha bu arada elimde kurstan kalma birkaç kitabımın PDF versiyonu var. Eğer ihtiyacı olan varsa whatsapptan mailden falan atabilirim.
Добро пожаловать дорогая!
Ahh demek rus sevgili yaptın kendine bari dili iyice öğrenip öyle soğusaydın ya adamdan :)
Ne güzel bayram tatilin şimdiden hazır , ben evliyim ve çocuklu :) bende çok istiyorum rusyaya gitmeyi moskovaya özelliklede s. Petersburga okuduğum klasiklerde olduğu için daha çok orayı görmek istiyorum bakalım banada birgün nasip olur inşallah.
Bu arada nickinede bayıldım bayan matruşka :)