Ruhum daralıyor, yalnızlıktan gerçekten bunalmış durumdayım

iki senedir ben de bunu dert ediyordum birkaç aydır amaaan dedim herkes evlenmek zorunda değil herkes eş bulmak zorunda değil herkes evlenince de mutlu olmuyor zaten. Boşver kendine illaki şunlar olsun hayatımda diye şartlar koyma bence şu zamanları güzel şekilde geçirmeye bakmalı olursa nasılsa olacak olmazsa da dediğim gibi herkes bunları yaşamak zorunda değil

Ben de yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim,yani özel anlamda hiçççç kimse yok hayatımda ve bu durum artık beni yormaya başladı.Geldiler mi 3-4 kişi aynı anda geliyorlar ki onlarıda toplasan voltronu oluşturmuyorlar,gidince de hepsi aynı anda gidiyor.Ne arayan var ne mesaj atan,telefonum hayatının en garip hallerini yaşıyor,yani öyle ki ailem olmasa telefon bile taşımak istemiyorum artık

yaş oldu 40,zaten bu saatten sonra olan nasıl olur bilemıyorum ama ben beklemekten yoruldum,birini seveceğim,gezip tozacağım,haftaiçi-sonu birlikte planlar yapacağım ne bilim beni düşünecek,sevecek biri artık hiç olmayacak gibi,unuttum sanki bu duyguları...

yani ne yapıcam bilmiyorum,tamam ille biri olsun diye kımseyle görüşmüyorum ama çok sıkıldım ve yoruldum artık yalnızlıktan,bazen umudumu çokkkk kaybederken,bazen de aslında ne kadar umut dolu ve beklenti için de olduğumu görüyorum offff offfffffffffffffffffff

Belki de koruyucu anneliği düşünmelisin nedense benim ilerideki hayalim hep bu olmuştur.Bir eş şart değil belki ama bir evlat insanın tüm yalnızlığını alır götürür neşe getirir

ben evlatların sağlıklı anne babadan oluşan bir ailede büyümesi taraftarıyım o yüzden böyle birşey aklımın ucundan bile geçmiyor

işve cilve hayatın herrrr aşamasında var canım maalesef.işyerinde,komşulukta cilveleşen cilveleşene aq ne yapalım biz de uymak zorundayız bu kervana,işler yürümez yoksa
moralinin düzeldiğini görüyorum.sevindim:)sevgiler

Bacım yanlız değilsin.yaş 27 benimde..
melsa evlilij programına çıkmayı düşünmez misin peki?
bazıları karşı cıkabilir ama ben evlilik programlarını aklını kullandıgın surece dogru olduguna inanıyorum.pek cok kişi o programlarda yuva kurdu..ayıp değil bence..35 ve üzeri için gayet mantıklı bi yol..
ben evlatların sağlıklı anne babadan oluşan bir ailede büyümesi taraftarıyım o yüzden böyle birşey aklımın ucundan bile geçmiyor

Bencede işveyle cilveyle alakası yok. benim bi arkadaşım var uniden çok cilveli bir kız..öyleki uni bitmeden evleneceğini düşünürdüm..29 yasında ve hala bekar..

valla ben 40 yaşımda evleneceğime 26 yaşımda evlenip boşanmayı tercih ederdim.Çünkü 40 yaşındayken o 26 yaşındaki heves olmayacak hiçbir zaman.

kızlar bende aynıyım. Artık kader kısmet diyorum. Zamanında çok çabaladım. Olmayınca olmuyormuş. Birde yaptıklarıma karşı hakaret yedim. Onuda allaha havale ettim. Evlilikte önemli de doya doya zaman geçireceğim bir sevgili bile yok. En güzel zamanlarım boşa geçiyor. Ne işve ne cilve bilmiyorum artık. Millet 2 - 3 kişi ile konuşuyor. Bi Bende yok. Sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım. Zaten biraz çekingen çekingenim. Çekingenligi üzerimden tam anlamıyla atamıyorum. Bazen kabuğuma çekiliyorum.geçmişte Yaşadıklarımın da etkisi var . Artık kader kısmet diyorum. Konu sahibi arkadaşım yurt dışında dilini geliştir. Sosyal aktivitelere katıl. Yeni insanlarla taniş. Belki kısmetinde yabancı biri vardır.

valla ben 40 yaşımda evleneceğime 26 yaşımda evlenip boşanmayı tercih ederdim.Çünkü 40 yaşındayken o 26 yaşındaki heves olmayacak hiçbir zaman.

Ben de katiliyorum galiba, 40 yasina gelinceye kadar hayatimin yarisi yalniz gecmis oluyor, geriye kalan yarisinda da zaten yasliliga dogru gideceksem ben ne anladim bu isten :2:

Ahh canımm... yalnızlığını o kadar iyi anlıyorum ki... dayanamam... o sebepsiz ağlamaları ben de yaptım.. en son sahile gittim tek ( çünkü kimse gelmedi)...taktım güneş gözlüğümü ağladım hıçkıra hıçkıra.. bir ben bilirim o anları bir allah bir de çokkk yakın şu an başka şehirde olan arkadaşım. Ona da söyleyemedim, mektup yollarken yazdım. Birine demesem çatlardım. Anneme banama bile diyemedim ben ağlıyorum çok yalnızım (öğrenciyim istanbulda ailem samsunda) Kimse acımasın istiyorum bana, kimse bilmesin ne kadar yalnız olduğumu. İlk defa bu sene yalnızlık düşmanım oldu resmen stresten 4 gün karnıma ağrılar girdi. Testlerimde hiç bişycik çıkmadı yani sebebi stres. O sahilde hem ağlıyor hem de ağlamaya çalışıyordum karnım ağrır tekrar diye.. Kendimi de dolduran biriyim.. Neyse....
Bence biraz Allah a yönel cnm, ben onu unuttum ama o beni unutmadı, öyle ağlarken arkadaşım aradı gel şuraya gidelim diye pat! Allah gönderdi onu bana.
Tabi yaşım 19 daha ben sevgili fln istemiyorum aslında hem dini hem kişisel özelliklerimden dolayı. Sanki ben ilişki yürütemeyecekmişim gibi geliyor. Kimseyle o kadar ilgilenemeyecekmişim gibi. Yaşın kaç? Belli bir yaştan sonra yanına birini istemen normal. Ben de erken evlenmek istiyorum ama evet kısmet gerçekten. Yabancı ülke hangisi? Ben bazen kendimi bile yabancı hissediyorum istanbulda.

Son düzenleme:

Destegin icin tesekkur ederim sekerim, 26yim, Almanya'da yasiyorum.

Ben de katiliyorum galiba, 40 yasina gelinceye kadar hayatimin yarisi yalniz gecmis oluyor, geriye kalan yarisinda da zaten yasliliga dogru gideceksem ben ne anladim bu isten :2:

büyük konuşmayın kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…