Tatlım madem ki sordun,her türlü cevaba açık olacaksın kusura bakma.zayıfla demeyin demişsin ama sen olsan kilolu biriyle olmak ister misin?inan bunu seni kırmak için değil,içimden bu cevabı vermek geldiği için veriyorum.samimiyet adına kabul et lütfen.
Ayrıca bu konuya neden takılı kalmışsın onu anlamadım,sanırım iş hayatında başarılı birisin.kendini işine veerbilirsin.ya yalnız ev kızları ne yapsın?hiç değilse senin gezdiğin yerlerde,iş ortamında şansın var,hatta tercih edilensin çalışan bayan olarak.sadece şansın kapını çalacağı günü beklemek zorundasın.ha tabi hoşuna giden biri olunca eve gidip kapını çalmasını beklemeyeceksin tabi:) azıcık işve cilve,azıcık ağırdan satma yapacaksın illaki......hayat..insanlar heyecanı sever çünkü.bir de kendi değerinin farkında olacaksın,bilmeyene farkettireceksin,kimse seni aşağılayamaz.mesela şurayı bitirdim master yapıyorum şu kadar para kazanıyorum dersen başkası sana hadi lennnn diyemez.söylediklerin yalan değil ve bu noktaya ha deyince gelmemişsin sen.bir ağırlığın,hayata emek vermişliğin var senin.sen çok değerlisin ve her güzel şeye layıksın bunu unutma,tanıştığın kişilere de hatırlat.sen kendini kıymetini bilirsen herkes bilir unutma! bir de sevilmek ve peşinde koşulmak bir karakter meselesidir.mesela ben her zaman güzl ve bakımlı olmaın yanı sıra mesleğimden dolayı da tabi hep tercih edilen bayandım evlenmeden önce.övünmek için söylemiyorum bunu.hani bir söz vardır ya beni ne doktorlar ne mühendisler istedi diye,hah işte, o tam bana uyar.eşim doktor;ancak özenilesi bir durumum da yok açıkçası:/ benden daha güzel arkadaşlarım çekici ve işveli olmadıkları için talipleri de az olurdu.hatta çook güzel bir yakın arkadaşım sırf biraz kilolu diye 33 yaşında ve bekar.
İçİNDEN BOL DUA ET VE EVRENE OLUMLU ENERJİ GÖNDER,MUTLAKA OLUMLU OLARAK SANA GERİ DÖNECEKTİR.VE HER ZMANA HALİNE ŞÜKRET,ŞÜKÜR DİNİMİZDE DE MUTLULUĞUN ANAHTARIDIR.
Son olarak şunu söyleyeceğim ki en önemlisi de budur:önemli olan aşkı bulmak değil,gerçek aşkı bulmaktır. (%1 diyebiliriz buna) hatta gerçek aşk ta biter önemli olan sevgi saygıyı devam ettirebilmek ve mutlu bir aile kurabilmektir.mutlu bir aile kurabilen kadın sayısı pek azdır.çünkü ülkemizde çalışsın çalışmasın tüm yük anne üzerindedir.o yüzden daha bir şey görmedin tatlım.dövüneceğine hayatını yaşamaya bak.gez toz eğlen,hayatının aşkını aramaktan ziyade erkek arkadaş denemesi yap bolca.hayatın tadını çıkar.mutluluk gelecekte ya da geçmişte değil, ANda gizli.bunu unutma .SEVGİYLE...