Ruhum daralıyor, yalnızlıktan gerçekten bunalmış durumdayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşk defterini kapatma bence, çünkü bakarsın kocişine her gün yeniden aşık olursun.

Sağolasın hoşbuldum. Lgs 2025 anası oldum yaşlandım. Siz eski dostlarım aşkı bulmuşsunuz . Vallahi çok çok sevindim
Eski bir Lgs annesi olarak kolaylıklar diliyorum. Hoşgeldin ceycey bende görünce şaşırdım bu konu iyi geldi

Ne güzel ya, darısı bana! 777, milyon milyar ne kadar uğurlu sayı varsa üzerime yağsın.
Senin adına sevindim. Yalnız ben kendime değer veriyorum ama senin gibi talip falan çıkmıyor. Çirkin biri de değilim. Belki çok konuşkan biri olmadığımdandır ama bu da yüksek ihtimal değil işte, neyse... Halime küfredesim geldi ama etmeyeceğim, çünkü sitede küfür yasak. Zohahahaha

Ayy bu cevap bana bile o kadar iyi geldi ki. Elinize, parmaklarınıza, yüreğinize sağlık. Ben okurken çok şey çıkardım bu yorumdan, belki de bu aralar evrenden almam gereken mesaj buydu gibi hissettirdi.

MissCherryBlossom senin adına da çok mutlu oldum. 2013'te hissettiğin üzüntüler, bu yazdıkların benim şuan güncel hislerim aslında, bana da umut oldu senin güzel bir şekilde bu hikayene devam etmen. Burada yorumlarını, duruşunu çok beğendiğim biriydin zaten, yalnızlığını giderebilecek o doğru insanı bulabilmene çok sevindim, hep mutlu olursun umarım :)

Tam olarak nerede oturdun? Söyle de ben de tam orada oturayım.

Tam olarak nerede oturdun? Söyle de ben de tam orada oturayım.

Valla kanka dedim ya evden çalışıyorum ben, bildiğin evde oturuyordum her gün öyle dışarı çıkmaya yeni insanlarla tanışmaya vb de hiç motivasyonum yoktu. Her gün tişört piji altı evde oturup çalışıyordum. 2 yıl aynı yerde çalıştık ama dediğim gibi aynı bölümde değildik konuşma fırsatımız pek olmamıştı. Bir şekilde bu işlerin bir zamanı var 2 yıldır yan yanaymışız meğer ama doğru zaman sonrasınaymış . Gerçekten kısmet. Var senin için de birisi merak etme gelip bulacak seni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…