Ruhsal olarak ölmüş gibiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babasinin ayda yolladigi 500 euro Meredite buyuk paradir burda ek olarak. Ama sonucta sabahin 5inde kalkip ise gitmesini engellemiyo.
Evet mesela bir üye var aileden gelirim var durumumuz çok iyi babam arkamda diyor ama annesi babası hala çalışıyorlar. Yani bu normal maaş durumu, zenginlik varlık değil. Ailesi çalışıp çocuklarına para veriyorlar sadece.

Bak o kesin yalan dolan iste o psikolog muhabeti. Oyle bi psikolog olmaz cunku. En fazla arada soru sorar seni yonlendirmek icin.
Belki yargılanmamak için psikoloğa gidiyorum diye yalan söylüyor diye düşünüyorum ben. Çünkü yazdığı şeyler gerçekten bir psikoloğun söyleyeceği şeylerden çok çok uzak. Genelde bu tarz yorumlar yapmazlar, kendi düşüncelerini katmazlar vs.

@Mune
@duruguzel beni alenen rahatsız ediyor. Sağlıklı olmayan bir şekilde yorumlarıma beğenmedim atıp rahatsız ediyor. Önceki mevzudan kaynaklı. Ben rahatsız oluyorum. Size ekran görüntülerini de atabilirim.
Ama bunu sen de yapıyorsun. Durunun Hiç alakasız profillerdeki çiçek böcek yorumlarına bile beğenmedim atıyorsun. Hatta bi ara sana takılacaktım meredith işin mi yok diye sonra taraf tutuyorsun dersin diye vazgeçtim. Afsgsjdjd

Umutsuz kimdi yaw tanidik geldi cok 🤔
Kendi mutfaklarini yaptırmayip ailece alt kattaki abisi ve yengesinin evinden cikmayan, yengesiyle konuşmayip butun gun kadinin evinde sofrasinda oturan, ucan kuşa aşık olan ama adamların bundan haberi olmayan, uğruna konu actigi adamlarin listesi tutulan mukemmel karakter :KK70:

Bak o kesin yalan dolan iste o psikolog muhabeti. Oyle bi psikolog olmaz cunku. En fazla arada soru sorar seni yonlendirmek icin.
Benimki arada "bu adamin sana tekrar gelecegini dusunuyorum" diyor ama bunu "kiiiiz na buraya yaziyorum kopppek gibi donecek" tadinda demiyor tabii ki :KK70: patternini anlatip benim davranislarimi buna gore degerlendirmem icin, "donerse ne yapmayı dusunuyorsun" diye topu bana atarak yapiyor. O kadar para veriyoz sen soyle ne yapayım diyesim geliyor ahshdd

Oyle meredithinki gibi "kiskaniyor musun görmek için yapmış" seklinde kısır günü yorumlarimiz yok.

Kendi mutfaklarini yaptırmayip ailece alt kattaki abisi ve yengesinin evinden cikmayan, yengesiyle konuşmayip butun gun kadinin evinde sofrasinda oturan, ucan kuşa aşık olan ama adamların bundan haberi olmayan, uğruna konu actigi adamlarin listesi tutulan mukemmel karakter :KK70:
Uzun zamandır yok 🥴

Kişinin fake olduğu maddi durumuna bağlı değil ki, hamileymiş, sevgilisi polis hadi evden dolayı zengin değil zenginim dese ne olur. Yani fake olması için bence hamile olmadığı halde hamileyim demesi olur.
Kızın parası vardır belki ama hava attığı kadar olmayabilir. Ayrıca bu ülkede asgarî ücretle yaşayıp en son çıkan iPhone'u almak için sıraya giren insanlar görüyoruz. Burberry tulum almak çok tuhaf gelmiyor bana. Ya da güzel ve kaliteli yaşayacak kadar kendine değer verdiği bir hayatı ve zevki yoktur. Sadece akışta evinin fotoğraflarını görünce bana da tuhaf gelmişti. O yaşlarda genç bir kız dekorasyona da önem verir genelde, çevremde gördüğüm bekar kız evleri hep çok güzel döşenmiş.
Nette tercüman maaşı diye aratınca 50 binler filan çıkıyor bu arada. 😁 Havalimanında çalışan biri bunu alıyordur muhtemelen. 30-50 arasıdır. İstanbul'da çalışıyormuş bu arada çok bilgi var neredeyse kim olduğu isim soyismine kadar çıkacak yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X