- 4 Haziran 2014
- 2.058
- 3.442
- 83
- Konu Sahibi noclearmind
-
Canım olmadı ya oturtamadık hayirlisi buymus demek ki hem beynimde hem kalbimde bitti keske olsa demiyorum yollarini gozlemiyorum yani :)
Biri var ama pekte icim kipirdamiyor yahu. Olumlu yonler var isi güç evi v.s ama bunlarada bakıp bi yola cikilmaz ki. Biraz mantikla gitmeye çalışıyorum ama her mantigimla hareket etmeye çalıştığımda pisman oluyorum b.ka batiyorum çünkü.Oh o zaman iyiki bitmis desene, her şerde bi hayır oluyo galiba :)
Sen içinin kıpırdadığı insana yönel babing, ve iyi bi insan olduguna emin oldugun. Diger ortak yönler falan bisekilde oturtulur :)
Bu biziz. Bildiğin biziz ya eşimle. Birbirimizin zıt ruhuyuz; o kadar ki ortak bir film izlemeye kalksak 3 gün önceden araştırıya girmemiz lazım benim "Höff bu ne ya?" dememem, eşimin de uyuyakalmaması için.
Biz eski dostluktan kurtarıyoruz, bir de şefkatli sevgiden. He bi de uyumlu cinsel hayattan.
Yoksa müzik zevkimizden tut, ilgi alanlarımız öyle farklı ki birimizinki aksa öbürü kara.
Bu çoğu kez yalnız hissettiriyor beni şimdi açık açık konuşmak gerekirse.
Atıyorum; en sevdiğim film üzerine eşim ile hararetli hararetli konuşup ortak heyecanı paylaşmak istiyorum. Artık onları da aynı kafadaki arkadaşlarla doldurabildiğim kadar dolduruyorum napayım?
Ve ömrümüzde ilk kez şu şarkıyı ortak sevip arabada cd çalar için dövüşmeden dinleyebildik:
Mutluluktan ağlayabilirdim
Peki ikinizden biri birgün ruh eşini bulsa fikirleriniz değişir mi ya da hiç düşünüyor musunuz ruh eşimle ilişkim nasıl olurdu diye ? Cinsellik dışında samimi ve ikinizi de tatmin eden paylaşımlarınız oluyor mu ? Ben de benzer bir durumdayım, birbirimizi tanımaya çalışmak çok keyifli ama asla tam olarak anlayamayacağız ya da asla derin şeyler paylaşamayacağız gibi geliyor. İlişkimin yüzeysel sohbetler, iki tarafı da tam tatmin etmeyen etkinlikler, sadece uzun yılları birlikte geçirmekten kaynaklanan yakınlıktan ibaret olmasından korkuyorum.
Biz de uyumsuzuz cogu konudaİyi akşamlar hanımlar, bir kaç haftadır kafama takılan genel bir konu var ve burda konu açmak istedim. Etrafıma baktığımda kimi çok aşık olarak yahut aman bundan daha iyisini mi bulacağım mantığıyla insanlar evleniyor.
Bazen düşünüyorum ruh eşim olmayan bir adamla aynı evde yaşayamam sanırım. Burda bazen denk geliyorum '' saygı olunca her şey halloluyor '' diye.
Birinin ilgisi var bana karşı fakat ben '' aman müzik zevkimiz bile uyuşmuyor napcam onla'' diyorum. Evlilikte bu denli konularda uyum ne kadar önemli ? Ya da zıt kişilerle evlenip seviyorum iyi biri ama uyumsuz olduğumuz için mutsuzum diyen var mı ?
Mesela ben alkol ve sigara kullanıyorum, eşimin bunları kullanmaması bile benim için sorun teşkil eder sanırım. Balkona çıkıp kahvelerimizi alıp bir sigara içemeyeceksek ne anlamı var ki diyorum :)
Kamu spotu araştırması gibi oldu konu farkındayım ama gelecek yorumlarla içinde bulunduğumu şekillendirmek istiyorum :) Teşekkür ederim.
Kiz adami bulduk da kokusu kaldi :)O değilde güzel koksun be BaBing. Ortak yanlarimızı o banyodayken bile hallederim
Heh sanirim öyle, eski sevgilimle zevklerimiz uyumluydu ama olmadi mesela hatta o yola girerken tam kafa dengim yahu diye girmistim sonra asik oldum ee tabi bunlar yaninda zit ozelliklerimizde vardi ben hiperaktif cocuksu o daha olgun oturakli gibi. Ortak şeylerimiz oldugu halde devami gelmedi. Simdi biri var olur gibi istesem ama ben A o Z o kadar zittiz. Olur mu diyorum mesela. Artik yastan dolayi kafam gelecege yonelikte calisiyor. Ayni evin icinde mutlu olur muyum keyif alir miyim.Ruh eşi olmayi sadece ortak alışkanlıklara zevklere sahip olmak olarak goruyorsunuz. Halbuki bu kucuk bir kismi. Yani evlenirseniz de mantik evliligi gibi birsey olmus olur. Risk almak istemesiniz de zıtlıklar iyidir
Öf bende ortak zevkimiz uyumlu olan biriyle olmak istiyorumİnsanın doğum günü nikah günü ölüm günü değişmezmiş. Aynı gün doğduk aynı gün evlendik aynı gün ölürmüyüz Allah bilir. İkiz gibiyiz yani gayette mutluyuz. Her zevkimiz aynı böylece herşeyi birlikte yapıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?