- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Birinin ilgisi var bana karşı fakat ben '' aman müzik zevkimiz bile uyuşmuyor napcam onla'' diyorum. Evlilikte bu denli konularda uyum ne kadar önemli ? Ya da zıt kişilerle evlenip seviyorum iyi biri ama uyumsuz olduğumuz için mutsuzum diyen var mı ?
Mesela ben alkol ve sigara kullanıyorum, eşimin bunları kullanmaması bile benim için sorun teşkil eder sanırım. Balkona çıkıp kahvelerimizi alıp bir sigara içemeyeceksek ne anlamı var ki diyorum :)
evli değilim ama sevgilimle dünyada birbirinin bu kadar zıttı olan bir çift var mıdır bilmiyorum.
o beyaz derse ben siyah derim,bir kahve içecek yeri bile seçemeyip ikimizin de ayrı yerden alıp ortada buluştuğumuz olur.
ama sonuçta ikimiz de bir şekilde ortada buluşuyoruz. bir gün ben diyorum "tamam gel senin istediğin yer olsun" diye,bir gün o diyor. sürekli "evet aşkım,haklısın aşkım" durumu beni çok sıkar. arabada giderken kimin playlisti çalsın diye azıcık sürtüşme olmazsa zevk almam gibi geliyor.
her konuda aynı düşünmeye gerek yok diyorum. ama 8 milyar insan içinden birini daha seçme şansım olsa ne kadar zıt olsak da yine aynı adamı seçerdim. ben balkonda sigara kahve yaparken yanımda dursun o içmese de olur. :)
Bu biziz. Bildiğin biziz ya eşimle. Birbirimizin zıt ruhuyuz; o kadar ki ortak bir film izlemeye kalksak 3 gün önceden araştırıya girmemiz lazım benim "Höff bu ne ya?" dememem, eşimin de uyuyakalmaması için.
Biz eski dostluktan kurtarıyoruz, bir de şefkatli sevgiden. He bi de uyumlu cinsel hayattan.
Yoksa müzik zevkimizden tut, ilgi alanlarımız öyle farklı ki birimizinki aksa öbürü kara.
Bu çoğu kez yalnız hissettiriyor beni şimdi açık açık konuşmak gerekirse.
Atıyorum; en sevdiğim film üzerine eşim ile hararetli hararetli konuşup ortak heyecanı paylaşmak istiyorum. Artık onları da aynı kafadaki arkadaşlarla doldurabildiğim kadar dolduruyorum napayım?
Ve ömrümüzde ilk kez şu şarkıyı ortak sevip arabada cd çalar için dövüşmeden dinleyebildik:
Mutluluktan ağlayabilirdim
Çocuktan sonra ne şenlenirsiniz siz he
Önemli olan mutlu musunuz ? Mesela ben rock dinlerken esimin serdar ortac şarkısı soylemesini kaldiramam sanırımBu biziz. Bildiğin biziz ya eşimle. Birbirimizin zıt ruhuyuz; o kadar ki ortak bir film izlemeye kalksak 3 gün önceden araştırıya girmemiz lazım benim "Höff bu ne ya?" dememem, eşimin de uyuyakalmaması için.
Biz eski dostluktan kurtarıyoruz, bir de şefkatli sevgiden. He bi de uyumlu cinsel hayattan.
Yoksa müzik zevkimizden tut, ilgi alanlarımız öyle farklı ki birimizinki aksa öbürü kara.
Bu çoğu kez yalnız hissettiriyor beni şimdi açık açık konuşmak gerekirse.
Atıyorum; en sevdiğim film üzerine eşim ile hararetli hararetli konuşup ortak heyecanı paylaşmak istiyorum. Artık onları da aynı kafadaki arkadaşlarla doldurabildiğim kadar dolduruyorum napayım?
Ve ömrümüzde ilk kez şu şarkıyı ortak sevip arabada cd çalar için dövüşmeden dinleyebildik:
Mutluluktan ağlayabilirdim
Ay yok daha cok gencim illa ki bulurum benceee:)Çok kişisel bir konu bu. Ruh eşini bulamadiysan üzülme bu senin ruhun eşsiz olduğunu gösterir sözüyle kendini teselli edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?