- 28 Haziran 2015
- 1.893
- 2.043
- 133
- Konu Sahibi noclearmind
-
İyi akşamlar hanımlar, bir kaç haftadır kafama takılan genel bir konu var ve burda konu açmak istedim. Etrafıma baktığımda kimi çok aşık olarak yahut aman bundan daha iyisini mi bulacağım mantığıyla insanlar evleniyor.
Bazen düşünüyorum ruh eşim olmayan bir adamla aynı evde yaşayamam sanırım. Burda bazen denk geliyorum '' saygı olunca her şey halloluyor '' diye.
Birinin ilgisi var bana karşı fakat ben '' aman müzik zevkimiz bile uyuşmuyor napcam onla'' diyorum. Evlilikte bu denli konularda uyum ne kadar önemli ? Ya da zıt kişilerle evlenip seviyorum iyi biri ama uyumsuz olduğumuz için mutsuzum diyen var mı ?
Mesela ben alkol ve sigara kullanıyorum, eşimin bunları kullanmaması bile benim için sorun teşkil eder sanırım. Balkona çıkıp kahvelerimizi alıp bir sigara içemeyeceksek ne anlamı var ki diyorum :)
Kamu spotu araştırması gibi oldu konu farkındayım ama gelecek yorumlarla içinde bulunduğumu şekillendirmek istiyorum :) Teşekkür ederim.
Yorumunuzu okuyunca bunlari benmi yazdim diye biran tereddut ettim:) Resmen beni ve esimi anlatmissiniz. "Sevgi varsa onemsiz bence" demissinizya o cumleye takildim. Nedenmi? Evet evliligin ilk yillarinda cok onemli degil eyes sevgi varsa. Uzun yillar suren bir evlilikte can sikici bir hal alir ortak paylasimlar ve zevkler yoksa. Tecrubeyle sabittirBiz de eşimle çok farklıyız o çok olgun ben çok çocuk gibiyim, o hiç konuşmaz ben çok konuşurum, o tatili yatmak olarak düşünür ben gezmek, o insanları önemser ben önemsemem,o acı sever ben sevmem, o rap sever ben nefret ederim...o hayatta içki içmez ben içmek isterim, daha tonlarca farkımız var
Önemli olan iki kişinin de birbirinin hoşlandığı şeyleri kabul edip onun mutlu olması için hayallerini veya zevklerini gerçeklştirmesine fırsat vermek :) sevgi varsa önemsiz bence
Ortak beklentiler ve zevkler önemli bence. Tabiki kimse birbirinin aynısı olamaz.İyi akşamlar hanımlar, bir kaç haftadır kafama takılan genel bir konu var ve burda konu açmak istedim. Etrafıma baktığımda kimi çok aşık olarak yahut aman bundan daha iyisini mi bulacağım mantığıyla insanlar evleniyor.
Bazen düşünüyorum ruh eşim olmayan bir adamla aynı evde yaşayamam sanırım. Burda bazen denk geliyorum '' saygı olunca her şey halloluyor '' diye.
Birinin ilgisi var bana karşı fakat ben '' aman müzik zevkimiz bile uyuşmuyor napcam onla'' diyorum. Evlilikte bu denli konularda uyum ne kadar önemli ? Ya da zıt kişilerle evlenip seviyorum iyi biri ama uyumsuz olduğumuz için mutsuzum diyen var mı ?
Mesela ben alkol ve sigara kullanıyorum, eşimin bunları kullanmaması bile benim için sorun teşkil eder sanırım. Balkona çıkıp kahvelerimizi alıp bir sigara içemeyeceksek ne anlamı var ki diyorum :)
Kamu spotu araştırması gibi oldu konu farkındayım ama gelecek yorumlarla içinde bulunduğumu şekillendirmek istiyorum :) Teşekkür ederim.
Aynen banada bu çekici geliyor. İnsanız sonuçta sevmediğimiz şeylere biyere kadar dayanabiliyoruz ^^Öf bende ortak zevkimiz uyumlu olan biriyle olmak istiyorum
Ben 2 yıllık evliyim ilk sene çok zorlandık çok kavgalar ettik o benim zevklerme ben onunkine hiç saygı göstermedik , sonra baktık böyle olmuyo birbirimize saygı göstermeye karar verdik.. şimdi çocuk filan olduğunda ne olur bilmiyorum ya da ilerleyen süreçte..sevgi değil de saygı varsa gerisi önemli değil diyeyim o zaman :) hiç ortak noktamız olmasa da birbirimizi özgür bırakıyoruz yoksa can sıkıcı hale geleceğinin farkındayız sanırımYorumunuzu okuyunca bunlari benmi yazdim diye biran tereddut ettim:) Resmen beni ve esimi anlatmissiniz. "Sevgi varsa onemsiz bence" demissinizya o cumleye takildim. Nedenmi? Evet evliligin ilk yillarinda cok onemli degil eyes sevgi varsa. Uzun yillar suren bir evlilikte can sikici bir hal alir ortak paylasimlar ve zevkler yoksa. Tecrubeyle sabittir(
Ayy bibi niyeyse ben çok merak ediyorum senin eşinle ev hallerini :))Bence biz ruh eşiyiz ama tam zıt kutuplarız yani onun kara dediğine ben beyaz benim beyaz dediğime o kara derizböyle olmamıza rağmen hem mutlu hem aşığız ama aşk önemli onun sevdiği şeyler bana batmiyor benim sevdiğim şeyler ona batmiyor
Bir örnek vermem gerekirse eşimde evde hayvan istemez normalde ama ben çok seviyorum diye birşey demiyor sahibinin hatrı büyük der
Aşk sevgi olmadan evlenmeyin çekemezsiniz
Kesinlikle çok eğlenirsiniz emin olun biz çok egleniyoruzAyy bibi niyeyse ben çok merak ediyorum senin eşinle ev hallerini :))
Bende senin anlattıklarından yola çıkarak öle düşünüyorum :)) çok eğlencelisin..Kesinlikle çok eğlenirsiniz emin olun biz çok egleniyoruz
sanırım en son gidip tüm zevklerimiz zıt olan biriyle evlenicem benBen aşık olduğum için evlendim. Hayat tarzlarımızda uyuyordu. Epeyce hemde. Daha fazla uyanını bulamazdım yani. Uymasa evlenir miydim? Evet. Benim için sevmek ve sevilmek her şeyin önünde. Hiçbir şeyim olmasın, içimi ısıtacak biri olsun yeter bana göre.
Ama çok zor değil mi böyle birini sevmek? Tanışma hikayeleri nasıl olur ki? Ortak bir şey yaparken tanışırsın. Yada bi şekilde tanışırsın konuştukça “aa bende severim, aa bende yprım” muhabbeti devam eder, hoşuna gider. Sevgililik sürecinde taban tabana zıt olmak sizi zaten evliliğe sürüklemez diye düşünüyorum.sanırım en son gidip tüm zevklerimiz zıt olan biriyle evlenicem benbüyük konusuyorum çok fazla bu konuyla ilgili
Zor değilde dış görünüş olarak beğensem bile birini ortak yönlerimiz olmayınca eliyorum direkt. Kafa olarak uyusmuyoruz ilerde geçirdiğimiz zamanlarda mutlu olmam diyorum yahut aşk duygusu olmadığı içinde böyle düşünüyor olabilirim çok aşık olsam belki bunların hiçbirini umursamayacağım.Ama çok zor değil mi böyle birini sevmek? Tanışma hikayeleri nasıl olur ki? Ortak bir şey yaparken tanışırsın. Yada bi şekilde tanışırsın konuştukça “aa bende severim, aa bende yprım” muhabbeti devam eder, hoşuna gider. Sevgililik sürecinde taban tabana zıt olmak sizi zaten evliliğe sürüklemez diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?