- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Ay yorumunuzu ed sheeran-perfect esliginde okudum. Her yazdığınız şey gözümde betimleme olarak canlandı cok tatlisiniz. Kendi kendime gulumsedim:) daha cok mutlu olun :)evli değilim ama sevgilimle dünyada birbirinin bu kadar zıttı olan bir çift var mıdır bilmiyorum.
o beyaz derse ben siyah derim,bir kahve içecek yeri bile seçemeyip ikimizin de ayrı yerden alıp ortada buluştuğumuz olur.
ama sonuçta ikimiz de bir şekilde ortada buluşuyoruz. bir gün ben diyorum "tamam gel senin istediğin yer olsun" diye,bir gün o diyor. sürekli "evet aşkım,haklısın aşkım" durumu beni çok sıkar. arabada giderken kimin playlisti çalsın diye azıcık sürtüşme olmazsa zevk almam gibi geliyor.
her konuda aynı düşünmeye gerek yok diyorum. ama 8 milyar insan içinden birini daha seçme şansım olsa ne kadar zıt olsak da yine aynı adamı seçerdim. ben balkonda sigara kahve yaparken yanımda dursun o içmese de olur. :)
Farklilik evet iyidir ama benden üstün olursa. Benim seviyem asagisinda olursa mutsuz olmaktan korkuyorum. Mesela ben hiperaktifim yanimda ki kiside daha ağır olmali bence ki birbirimizi tamamlayalim.Biraz farklilik iyidir ama cok fark varsa zor.. biz esimle pek benzemiyoruz zevklerimiz farkli.. yoruyo bazen bu tarz seyler.. mesela muzik zevkimiz bile farkli.. o sigara icer ben icmen..giyinmekten anlamaz.. ben tam tersi alisverisi giyimi genelde onemserim.. etcildir bende otcul.. liste uzar gider yani :)
Ben de en çok ıspanaklı böreği sevdiğini duyunca "aaa harbi mi?" diye sorduydum..
Ya bak bir şey daha var aklıma gelmiyor.
Ay ne eziğim hayat arkadaşım dediğim adamla ortak 2 şeyim mi var sadece?..
geçen gün kardeşimi sinemaya götürdük,10 yaşında yani küçük değil. sevgilim nerdeyse sırtına alacak. mısır yediriyor falan. bıraksana o kendisi yer napıyosun dedim diye bana trip attı. çocuğa bakmayı bilmiyormuşum...
ben kendi çocuğumuz olduğunu düşünemiyorum hahahaha
Seviye meselesi degilki bu, farklilik meselesi.. hiperaktifsen agir biri ile anlasamayabilirsinde..sen bi yere gidince dans etmek istiyceksin canli bi muzikte o ise oturalim diyecek :) piknige gittiginizde top oynamak istiycen o istemiycek vs vs vs..Farklilik evet iyidir ama benden üstün olursa. Benim seviyem asagisinda olursa mutsuz olmaktan korkuyorum. Mesela ben hiperaktifim yanimda ki kiside daha ağır olmali bence ki birbirimizi tamamlayalim.
Önemli olan mutlu musunuz ? Mesela ben rock dinlerken esimin serdar ortac şarkısı soylemesini kaldiramam sanırımbu denli uyumsuzluk sanki beni karsimdakinden sogutur. Cok genc oldugum icin belki de bu konulara takiliyorum bilmiyorum fakat genel anlamda yasamayi eğlenmeyi tabiri caizse cozutmayi cok seviyorum. Iki sise sarap alsin gelsin icelim icelim s.calim. bunu yapamayacak adamla kendimi mutsuz hissederim gibi. Ama bakiyorum benim gibi dusunen insalara simdi cok zit kisilerle evli yahut nisanli. Bende mi boyle olucam diye tirsiyorum:)
saygı ve sevgi olunca her şey olmuyor inan ki olmuyor evet saygı sevgi olmalı ama eşler arası ortak nokta da olmalı aynı evin içinde iki yabancı olunca olmuyor eşler farklı şeyler sevebilir farklı şeylere ilgi duyabilir ama birbirine destek olmuyorsa o saygının hiçbir anlamı olmuyorİyi akşamlar hanımlar, bir kaç haftadır kafama takılan genel bir konu var ve burda konu açmak istedim. Etrafıma baktığımda kimi çok aşık olarak yahut aman bundan daha iyisini mi bulacağım mantığıyla insanlar evleniyor.
Bazen düşünüyorum ruh eşim olmayan bir adamla aynı evde yaşayamam sanırım. Burda bazen denk geliyorum '' saygı olunca her şey halloluyor '' diye.
Birinin ilgisi var bana karşı fakat ben '' aman müzik zevkimiz bile uyuşmuyor napcam onla'' diyorum. Evlilikte bu denli konularda uyum ne kadar önemli ? Ya da zıt kişilerle evlenip seviyorum iyi biri ama uyumsuz olduğumuz için mutsuzum diyen var mı ?
Mesela ben alkol ve sigara kullanıyorum, eşimin bunları kullanmaması bile benim için sorun teşkil eder sanırım. Balkona çıkıp kahvelerimizi alıp bir sigara içemeyeceksek ne anlamı var ki diyorum :)
Kamu spotu araştırması gibi oldu konu farkındayım ama gelecek yorumlarla içinde bulunduğumu şekillendirmek istiyorum :) Teşekkür ederim.
Iste hayalim buberaber raki icemeyecegim , sabah kalktigimda beni bir fincan kahveyle karsilamayacak biriyle evlenmezdim cok net..
ayni filmlerden keyif almam lazim , ayni tarz muzik dinlemem lazim , dini , siyasi fikirlerimizin ayni olmasi lazim , benim kocam sokaga cop atamaz mesela yada ben sokaktaki kedilere gecenin bi yarisi mama gotururken nereye gidiyorsun diyemez cunku benimle aynidir
cocuk yetistirirken ayni durusu sergileriz aksi mumkun degil..
ufak tefek farkliliklarimiz tabi ki var ama esas onemli olan herseyimiz ayni ve aksiyle yapamam , yapamadigimi da gordum daha once
Hahahah cok iyiydi buEvet elmanın kurtlu tarafı eşim..
Her yıl siyasi parti görüşü değişir mi?
Uyuz oluyorum. Ben a, O z ama seviyom işte :)
Tipki benim gibi olursa tabikide bende sıkılırım, benim deginmek istediğim noktalar film zevkleri mesela ben yabanci film izlerken o klasik türk komedi izlemesin. Ben iciyorsam o da benimle icsin. Balkonda cikalim kahve sigara icelim dedikodu yapalım. Arkadaslarimda mesela benim böyledir. Kendi tarzimda esimde boyle olsun istiyorum. Dinimiz ayni olsun siyasi görüşümüz ayni olsun diye bi istegim tabikide yok. Onemli olan benim zevk ile yaptigim seylere oda eslik etsin:)Nisanlimla birbirimize benzemedigimizi dusunuyorum. Konuskan bir adam mesela, bende konuskanim. Ayrica ben cok empati kuran biriyimdir, cok sukur oda oyle. Ikimizinde biraz kalite ve luksluk takintisi var, sukur o konudada benziyoruz. Gelecekten beklentilerimizde uyusuyor sukur. Ama cok entellektuel bir adam degildir, duz mentalitedir, bende entellektuel degilim ama dusunceler/duygular/hayatta olup biten konular hakkinda uzun uzun konusan biriyim. Onunla bunlari uzun uzun konusamiyorum mesela.
Cok caliskan, disiplinli ve asiri zehir gibi calisan bir is adami beyni vardir, risk alir, gozu karadir. Ben ise tam tersi, risk sevmem, garanticiyim, planli programliyimdir ama genelde plan ve programimi hep son dakika uygularim haha.
Ben sinemayi cok severim, adami sinemaya kesinlikle goturemiyorum. Bi restoranda oturup muhabbet edelim uzun uzun istiyo hep. Alisverise bayilirim, nefret eder. Ona Avrupa cok islememis mesela, daha cok klasik iliskilere inanir. Ama sectigi kadinin o klasiklikle uzaktan yakindan alakasi yok. Bu ilk donemler cok carpismamiza sebebiyet versede, artik yavas yavas ben onun damarina basmamayi, oda benim hayatta durusumu kabullenmeyi ve anlamayi ogreniyoruz.
Ruh ikizi olayina inaniyomuyum, evet. Ama oyle iliskiler cok sikici degilmi. Birbirini tamamiyle anlayan bi ciftte yenilik olur mu ki. Hic sasirtmasa sizi, yapacagi soyleyecegi dusunebilecegi herseyi tahmin edebilmeniz bence cok sikici. Biraz carpismak guzeldir bence. Ben tipki benim gibi biriyle birlikte olsam delirirdim herhalde haha!
Ay bundan sonra bende sizin gibi soyleyecegim :)Bende senin tam tersi düşünce vardı, aman eli ayağı düzgün olsun saçmalamasın yeter evlenir gideriz işte derdim. Ama Allaj lutfedip ruh ikizimi verdi. Müzik ımm kısmen, sigara içer ben de severim arada takılırım ama esas mesele göz göze bakınca aynı kıvılcımı yakalayabilmek. Zaten tanışma dönemi nişanlılığın, nişanlılık da evliliğin fragmanı oluyor oradan değerlendirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?