- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi noclearmind
Adam bulmak marifet değil, marifet kokmKiz adami bulduk da kokusu kaldi :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam bulmak marifet değil, marifet kokmKiz adami bulduk da kokusu kaldi :)
İyi akşamlar hanımlar, bir kaç haftadır kafama takılan genel bir konu var ve burda konu açmak istedim. Etrafıma baktığımda kimi çok aşık olarak yahut aman bundan daha iyisini mi bulacağım mantığıyla insanlar evleniyor.
Bazen düşünüyorum ruh eşim olmayan bir adamla aynı evde yaşayamam sanırım. Burda bazen denk geliyorum '' saygı olunca her şey halloluyor '' diye.
Birinin ilgisi var bana karşı fakat ben '' aman müzik zevkimiz bile uyuşmuyor napcam onla'' diyorum. Evlilikte bu denli konularda uyum ne kadar önemli ? Ya da zıt kişilerle evlenip seviyorum iyi biri ama uyumsuz olduğumuz için mutsuzum diyen var mı ?
Mesela ben alkol ve sigara kullanıyorum, eşimin bunları kullanmaması bile benim için sorun teşkil eder sanırım. Balkona çıkıp kahvelerimizi alıp bir sigara içemeyeceksek ne anlamı var ki diyorum :)
Kamu spotu araştırması gibi oldu konu farkındayım ama gelecek yorumlarla içinde bulunduğumu şekillendirmek istiyorum :) Teşekkür ederim.
Hahaha, olur olurDuzgununu ve cekimi bulduk da zevklerin uyusmasi kaldi.
İyi akşamlar hanımlar, bir kaç haftadır kafama takılan genel bir konu var ve burda konu açmak istedim. Etrafıma baktığımda kimi çok aşık olarak yahut aman bundan daha iyisini mi bulacağım mantığıyla insanlar evleniyor.
Bazen düşünüyorum ruh eşim olmayan bir adamla aynı evde yaşayamam sanırım. Burda bazen denk geliyorum '' saygı olunca her şey halloluyor '' diye.
Birinin ilgisi var bana karşı fakat ben '' aman müzik zevkimiz bile uyuşmuyor napcam onla'' diyorum. Evlilikte bu denli konularda uyum ne kadar önemli ? Ya da zıt kişilerle evlenip seviyorum iyi biri ama uyumsuz olduğumuz için mutsuzum diyen var mı ?
Mesela ben alkol ve sigara kullanıyorum, eşimin bunları kullanmaması bile benim için sorun teşkil eder sanırım. Balkona çıkıp kahvelerimizi alıp bir sigara içemeyeceksek ne anlamı var ki diyorum :)
Kamu spotu araştırması gibi oldu konu farkındayım ama gelecek yorumlarla içinde bulunduğumu şekillendirmek istiyorum :) Teşekkür ederim.
Benim patronum hep şey der '' babing, ben küçüklükten alıp yetiştirdim''bir yandan haklısın, ama bir yandan da böyle ortak zevkler de zamanla oluşuyor.
üzüm üzüme baka baka misali.
tabi tamamen ayrı yönlerde giden kişiler nasıl birlikte yaşıyorlar ben de anlamıyorum ama, bazı kısımları da zamana bırakmak gerek düşüncesindeyim.
şimdi geçmişe baktığımda, tartıştığımız meselelere;
eşimle titiz ben pasaklıydım, şimdi o da pasaklı oldu
az okur çok tv izlerdi, şimdi benden fazla okuyor, tv de bişi yok yaaa diyor, kıskanıyorum
burada örneklendiremeyeceğim dini/siyasi meseleler falan filan...
ama tabi tersi de olabilir her daim, tam dersin bu adam benim ruh eşim, bir yıl iki yıl geçer, sonra sen veya o değişir, olmayacak şey değilen iyisi bugün mutlu olduğun adamla şansını denemek olarak düşünüyorum, gerisi kısmet...
Aman bütün bunlar küçücük tıpa için miEn son ki gorustugum cocuk şarap tipasini bana actirinca bayagi taktim mevzuya be hahahah
Ya tabi ki oyle bende yabanci dinlerim sert muzikler ama bunun yaninda erik dalinda da oynamasini bilirim yani![]()
Şu an sorguda olduğuna göre; elinizde toplum normlarına uygun fakat 'ben bu kişiyle evlenirim' duygusunu size vermemiş biri vardır herhalde.İyi akşamlar hanımlar, bir kaç haftadır kafama takılan genel bir konu var ve burda konu açmak istedim. Etrafıma baktığımda kimi çok aşık olarak yahut aman bundan daha iyisini mi bulacağım mantığıyla insanlar evleniyor.
yani o duyguyu veremeyen biri var tabi ortada fol yok yumurta yok fakat ben hep önümü düşünenlerdenim '' olursa'' diyenlerdenim. O benim bahsettiğim hayat tarzı ona göre biraz itici kalıyor yani bi gün gelir laf etmeye baslar gibi. o zaman işte ben mutsuz olurum sürekli değiştirme cabaları laf sokmalar v.sŞu an sorguda olduğuna göre; elinizde toplum normlarına uygun fakat 'ben bu kişiyle evlenirim' duygusunu size vermemiş biri vardır herhalde.
Ruh ikizi olmak demek; aynı anda aynı şeyi düşünmek, aynı yemeği sevmek, hiç zıtlık olmaması demek değil.
Olacak da ama alkol, sigara kullanımı mesela bir hayat tarzıdır. Ya yeşilaycılığa ya da dindarlığa gider ucu. Bir taraf içerken öteki içmiyorsa, burda balkonda sigara içememekten daha büyük bir uyumsuzluk var. Bunu kamufle edebilenler yok mu, var tabii.
Ufak tefek farklılıklar, zıtlıklar, tarzlar renktir ama temel şeylerde farklılık sorundur bana kalırsa.
O getirmese, hiçbi şey demese bile siz bundan rahatsız olursunuz. Ya da hiç içki sigara sorun olmadı, başka şeylerden dolayı onu istemezsiniz. Olur yani :) DM atacağım size.yani o duyguyu veremeyen biri var tabi ortada fol yok yumurta yok fakat ben hep önümü düşünenlerdenim '' olursa'' diyenlerdenim. O benim bahsettiğim hayat tarzı ona göre biraz itici kalıyor yani bi gün gelir laf etmeye baslar gibi. o zaman işte ben mutsuz olurum sürekli değiştirme cabaları laf sokmalar v.s
ona göre şuan bi sıkıntı yok fakat ona benim en itici özelliğim sence ne dediğimde pat diye sigara içmen demişti.şuan bunu fazla dile getirmiyor ama getirebilirde bilemiyorum