• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruh hastasi gibi davranmaya basladim

Kosgeb desteğiyle bir şeyler mi yapmaya çalışsanız. Bu konuyu biraz düşünün olur mu. İnanın kötü niyetle söylemiyorum. Kendi hayatınızı yönetemediğiniz için yaşıyorsunuz bunları çünkü.
Evet aynen size katiliyorum. Zaten esimin amaci benim maddi ozgurlugumu elimden alip kendine mecbur etmek ve bu hayati kendi istedigi sekilde devam ettirmek yarin biraz kayinvalidemin yanina gidip biraz kalmak sonra dondugumde de bir sekilde sizin dediginiz gibi kosgeb olur baska seyler olur bir sekilde kendi hayatimi duzene sokmak. Bben daha once denedim inanin kendi isyerimi actim o zaman bir çocuk vardi cok zor oluyor cocukla birlikte calismak bir iki okula temizlik isine bile girmeyo dusundum ama iste esim psikolojik baskiyla hep beni bezdirdi. Ama artik bu sekilde devam edemeyecegim

Kadin zaten iki cocukla hicbirsey yapamiyorum esim ortada yok elim kolum bagli demis ozetle.ise girin diyorsunuz.konunun ozu o zaten
Gercekten tesekkur ederim bazen derdimi cevremle paylastiim zaman kocan calisiyor napsin senij simarikligin gibi cumleler kuruyorlar ama bazen anlayabilenler de oluyor sizin gibi

Depresyonn en etkili ilacı ibadete yonelmektir biliyorsaniz kuran okuyun namaz kılın bolbol dua edin kalbinize huzur gelince inşallah ferahlarsiniz.. eşinizden azda olda ilgi bekliyorsnz ama bazen olmadimi olmuyor ne yapsan değişmiyor hâlbuki küçük bı iltifattan bile kadin mutlu olur ama onların o gözün de o dağ gibi büyüyor herhalde..anlaşılan boşanma gibi bı düşünce yok eşiniz evin çocuklarin ihtiyaçlarini karşılıyor..sizde oluruna bırakın.. hepimizin etrafında vardır nice erkekler var hiç iş tutmaz boş gezer kadın çalışır adam kahvelerdedr...yani demem o beterin beteri var bu açıdan bakın... inşallah en yakın sürede eşiniz gerçekten size iyi bir eş iyi jir baba olur..rabbim güzel günleri tez zamanda getirsin..hakkınızda hayırlısı olsun
Ne guzel yurekli bir kadinsiniz. Masallah tesekkur ederim. Derdimi paylasmak anlayan insanlarla konusmak cok iyi geldi inanin

Gercekten tesekkur ederim bazen derdimi cevremle paylastiim zaman kocan calisiyor napsin senij simarikligin gibi cumleler kuruyorlar ama bazen anlayabilenler de oluyor sizin gibi
Ben eminim ki esiniz yine ayni sistemle calissa ama sizi ayakta tutacak birkac kelime etse hic bu duygulari yasamazsiniz.bu simariklik degil tabii ki.
Birkac sene sonra buyuyecek evlatlariniz.kendinize bir yol haritasi cizin .krese verme yasinda aldiginiz para krese gidecekte olsa calisin mutlaka

Ben eminim ki esiniz yine ayni sistemle calissa ama sizi ayakta tutacak birkac kelime etse hic bu duygulari yasamazsiniz.bu simariklik degil tabii ki.
Birkac sene sonra buyuyecek evlatlariniz.kendinize bir yol haritasi cizin .krese verme yasinda aldiginiz para krese gidecekte olsa calisin mutlaka
Evet ne bilim belki hic olmadi allah razi olsun bile dese inanin bana yetecek. Neyse zaten bugun karar verdim belki bu yasadigimiz kadar yasamiyacagiz o yuzden herseyi goze alip kendime yeni bir duzen kuracagim. Esimde destek olmak istiyorsa zaten olur olmassada cok kaybedecek biseyim oldugunu dusunmuyorum. Cunku her halukarda suan ki durumumda yalnizlik

Back