evet aranızda bir problem olduğu için dediğinizi tahmin etmiştim zaten durumu bilmediğim için sormuştum.ozaman haklısınızdiyecek laf yok.
evet yorgunluk germiştir sizi bende yorgunken çok tahammülsüz oluyorum.temizlik günü eşimi paketleyipte bir köşede oturtasım geliyor bazen dağıtmasın diye
negüzelki eşiniz size karşı anlayışlıymış zaten bunlar ufak tefek şeyler bunlar için kendi üzerinize çok fazla gitmeyin gelip geçer düzelir her evde olur böyle şeyler önemli olan zararsız atlatmaktır.
negüzel yemek derdinizde yokmuş siz keyfini çıkarın kendinizide huzursuz etmeyin hiç.dediğim gibi bu mevsimde var bir şey dikkat ediyorumda çevremdeki ve forumdaki herkes çok huzursuz
benden size tavsiye,hayatınıza hiçbir şey katmayan ve sadece stress yaratan tüm insanları hayatınızdan uzaklaştırın.ben öyle yaptım,acayip rahatım şu an...
Sinirleriniz yıpranmış sizin iyice.. Yazdıklarınıza bakınca çok fazla büyük sorunlar gibi durmuyor, elbette yaşadıklarınızı ancak siz kendiniz bilirsiniz ama sanıyorum sadece çok fazla birikmiş bazı şeyler artık ufak şeylerde patlamalar yaşıyorsunuz....
Aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz gerçekten kadınların işi çok zor her anlamda.. ve kimse bizleri anlamıyor anlamakta istemiyor.. Ve bazı insanlara , bazı olaylara tahammül edemez hale gelip olması gerekende fazla reaksiyon gösteriyoruz..
Geçici olduğunu biliyorum ... biraz zaman.. ve en önemlisi eşinizden biraz anlayış..
yeni isin hayirli olsun eleferacim..
cok sevindim hem rahat hem huzurlu bir ortamda calismana..
belki gecicidir sendeki ruh hali..
yanlis anlama canim ama
her ne kadar donem donem insan karamsarliklar yada gerginlikler yasasada
unutmaki sen cogu seyi atlatmissin
neler cektigini biliyoruz nasil mucadele verdigini
yeri geldi nasil sabir ettigini.. nasil suclandigini ve basa nasil ciktigini
simdi hersey geride kaldi..
o gorumcek sahisina hic takma durduk yerde laf sokuyorsa
gulumse derim cunku bir seyler ona dokunuyor
fesatligiyla bogusuyor o..
sen ne guzel is bulmussun sana en gerekli zamanlarda yardimci olabilecek bir esin var
bunlara yogunlas..
bebek konusumu.. kariyer bebeksiz olmuyormu? oluyor diye biliyorum
isine alis zaman gecsin yerini saglamlastir o zaman ikisini bir arada yurutursun
diye dusunuyorum..
hayirlisi olsun senin icin..
isin iyiyse mutlu ol
esinle iyiyse huzurlu ol
gecmisle yasamadan edemez cogu kadin (bende oyle)
zordur bazi seyleri unutmak.. ama en azindan bugununu kotu gecmesine sebep olmasin..
Allah biliyor de gec..
yazdıklarınızı okudukça şahsen ben evlerine bile gitmezdim
flocke'nin dediği gibi hayatınızdan çıkarın kafanız rahatlasın.enazından eşiniz görüşsün ama siz onlarla bir arada olmak zorunda değilsiniz.flockenin önceki yorumlarınıda biliyorum akıllı kadın şahsi fikrimdinle derim
ailesine olan tepkinizi eşinize yansıtırsanız yok yere evinizde huzursuz olursunuz ve onları mutlu edersiniz.onlara inat daha mutlu olun daha çok gezin bırakın onlar sizi kıskansın yaptıklarınızı yapmaya çalışsın.onlar hem sizi huzursuz edip hem kıskanarak günlerini gün ediyorlar anladığım kadarıyla.siz kendinizi,eşinizi yıpratmış oluyorsunuz yok yere.onlar yüzünden huzursuz olacağınıza onlara inat mutlu olun.hayat sizin hayatınız.
hepimiz yemek yapmayı mı biliyorduk sanki.anne karnında öğrenmiyor herkes.önceden öğrenen ne ala ne güzel.ama herkes bilecek diye bir şeyde yok.bende evlenmeden önce bir pilav 2-3 çorba biliyordum.hepsini öğrendim evlendikten sonra.şimdi kocam bayıla bayıla yiyorki 25 kilocuk aldı
kimseyi takmayın mutlu kalmaya bakın siz.
canim diger konundan biliyorum birde ya
esin biraz bencil benim gozumde..
hak verenlerde olacak esine ama bilmiyorum
aile yapimmi esimin dusunce yapisini bildigim icinmi
hatta kendi karakterimmi bana ters dusuyor
esinin ailene karsi olan yaklasimi..
hayal bile edemiyorum esim bana diyecek
"yardim edemem gonderemem
kabul edemem tarzlarini.. "
ablana para vermeme konusunda haklı çünkü kendi ödemeleri var
ben eşinde yanlış göremedim şahsen
telefonu verme demişsin vermemiş
daha ne yapsın adamcağız
sen böyle sürekli tersler küsersen kardeşlerini haklı çıkartırsın eşinin gözünde
bir süre sonra geçimsiz oldugunu düşünebilir
biran önce kendine gelmelisin,eski elefera olmaya ne dersin?
yasın bence annelik için ideal ben olsam ertelemezdim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?