Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence kendi birikiminden gönder canım.işini görmese bile en azından iyi niyetini çabaladığını anlar.eşim aramadı diyorsun konuyu bildiği halde önemsemedi halletmedi yani bu erkekleri bazen boğasım geliyor.ozaman tekrar ondan isteme bence.
Cömertlik, istemeden önce vermektir demis Hz Ali
gercekten comert bir insansin..
esinle bu konuda biraz daha hassas olmasini
yeterince tutumlu ve fedakarlik yaptigini tatli dille soylesen..
incindigini belirterek.. olurmu ki?
Bunlarin hepsi ayni cins. Sessiz gorurler (terbiyedendir sessiz olmamiz) tepemize cikarlar. Sonra maymun gozunu acmaya baslar(terbiyeyle islerin yolunda yurumedigi anlariz). Eskiden herseye "he" diyen gelinler ufaktan isyana baslar (bayraklari elimize almaya baslariz) Kocalarla kavga patlak verir (zannederiz ki koca ailesini bize tercih edecek) Sonra kocalar bu kavgalarla buyur, olgunlasir. (Anlayisli olmaya baslar) Ailesi yelkenleri indirmeye baslar.(Ama is isten gecmistir, artik icimizde sevgi kalmamistir hakli olarak)
benim genelde gordugum bu sekilde. Arada malesef istisnalar var kaynana vs. yuzunden karisini bosayan.(Ben onlara erkek degil, oglan cocugu diyorum)
Sevgili konu sahibi arkadas, senin yerinde olsam asla para lafi acmazdim. Usulca kenarimdan verir, varsa altin vs. bozdurur oyle karsilardim ablamin ihtiyacini. Neler yasadigini en iyi sen biliyorsun. Vicdanin ve matingin ortak calismali. Eger dogumgunune gitme konusunda huzursuzsan git. Yok degilim, gonul rahatligi ile kendimi savunur kalirim diyorsan gitme. Sonucta malesef sadece kocalarimizla degil aileleriyle de evleniyoruz. Bir de adama gore degisir. benim kocamda ters teper bu tur gonul koymalar. Kendi isimi kendim hallederim, kocam yokken kacak oynarim.Kisiler bilirler kendilerinden hoslanmadigimi ama kocamin elinde hic delil olmaz. Bunu kaynanam hazretlerinden ogrendim. Aynen uyguluyorum simdi.
Mirka hakli hak veriyorum kesinlikle
fakat suda var: sen parayi gondereceksin ustunede gitmeyeceksin dogum gunune
esin sanirim parayi gondereceginden haberdar olacak.. bir ihtimalle belki hosuna gitmeyecek
orasini bilemem.. belki umru olmaz cunku kendi birikimin..
ama hosuna gitmezse para gondermen ustunede dogum gunune gitmezsen
huzursuzluk olmazmi?bana kalsa gitme tabii nede olsa hevesli degilsin ve merakli degilsin onlara
Bır_kadın;
Esımın bu bırıkımden haberı yok, bıraz once gonderdım parayı.
Ve ıcım hafıfledı ınan.
Ablam aradı, kızdı durdu bana
Yok borcmus, yok ne gerek varmıs.
'Valla ıcım rahatladı su an, sende rahat ol' dedım.
Hakıkaten ne guzel bır seymıs elınden gelenı yapması ınsanın.
He kocacıgım bılse gonderdıgımı ve bunun ustune dogum gunune gıtmesem, yıne bırsey dıyemez.
O mu yardım ettı!
Bızım evde kurallar degıstı artık.
Huzursuz olmayalım dıye susan ben degılım, esım!
Japones;
Dogum gunune gıtmeyecegım, gayet huzurluyum bu kararı aldıgım ıcın.
Aılesının gonlunu hoc tutacagım dıye, kendımı huzursuz edemem!
mırka;
ınsallah huzursuz olur.
Hele bu aksam benım gıtmeyecegımı ogrendıgınde ne hıssedecek merak edıyorum.
Aksam hasta numarası mı yapsam, ne yapsam![]()
peki arkadaslar simdi ben kisaca bir sorunumu yazsam
olurmu elefera? hazir mantikli dogru yorumlar yapan insanlar varken yeni konu acmak istemiyorum cunku..
peki arkadaslar simdi ben kisaca bir sorunumu yazsam
olurmu elefera? hazir mantikli dogru yorumlar yapan insanlar varken
yeni konu acmak istemiyorum cunku..
vay cok guzel ozetledin durumu.. fedakar gelinlerin hal ve ahvalini :)
guzel soyledin "kocalar bu kavgalarla buyur olgunlasir" gercekten oyle..