Rothenburg ob der Tauber / Almanya

sende baden württemberg`limisin ???

yok canim hayir biz 3 bucuk senedir almanyadayiz benim asil memleket YOZGAT ama dogma büyüme ANKARA liyim insallah seneye temmuz da tasiniyoruz tekrar Ankara ya onun disinda burda yasamiyorum ben burda halam yasiyor biz tatile gitmistik resim cektim filan iste actigim konulardan bakabilirsin Bremen in resimlerine ben Bremen de oturuyordum 3 bucuk senedir Almanya ya geldigimizden beri iste ama 2 bucuk 3 haftadir Braunschweig-Könnigslutter diye bi yere tasindik simdi burdayim

almanyadan pek memnun degilsin anladigima göre

almanyadan pek memnun degilsin anladigima göre

memnun olmadigimi yazmadim ama dogru bildin :) hic memnun degilim bana kalsa bugün ucak bileti alip hemen giderim en yakin hangi saatte ama hersey istedigimiz gibi olmuyor malesef dedigim gibi burda dogup büyümedim Ankara ya alistigim icin yapamiyorum burda pek alisamadim hatta hic alisamadim desem yeridir,buralara sadece 1-2 haftaligina tatile gezmeye turist olarak gelinmeli bence ama sen eger burda dogduysan almanyada eminim ki sende tam tersini düsünüyorsundur

aynen canim bende türkiyede yasayamam diye düsünüyorum insanin tabiki kendi vatani gibisi yok ama dogma büyüme almanyali olunca insan zorluk ceker diye düsünüyorum... eminim sende almanyaya geldiginizde baya bir zorluk cekmissindir

evet tatlim bayagi bi zorluk cektim dil konusunda olsun diger konularda olsun insanlarina alisamadim ne biliyim sonucta alistigin yerden baska bi yere üstelik kilometrelerce uzak bir yere gelmek cok kötü bir durum ama artik sorun degil benim icin agustosta sözlüm askerden geliyor ve ramazan bayramindan sonra nisan yapacagiz insallah seneyede tamamen türkiyeye dönecegimiz icin ailecek bir sorun yok seneye temmuz da 14 ünde babam ben kardesim ve annem daha erken gitcez kardesimin askerlik muayenesi filan gelcek benim dügün hazirliklari icin biz mart nisan gibi :)

vaay hayirli olsun allah tamamina erdirir insallah...peki sözlün türkiyedemi yasiyor???tabi insanin baska bir ülkeye degisik insanlara alismasi zor oluyor hele birde almanca ögrenmesi.. biz bile burda dogup büyümemize ragmen zorluk cekiyoruz :26:....canim siz almanyaya neden gelmistiniz??

tesekkür ederim canim saol aminn insallah :) evet sözlüm ankara da zaten bizde ankarada yasiyorduk babam istedigi icin geldik hem egitim acisindan faydali olur diye ama pek düzen saglayamadik tam alisalim derken bremendeydik önceden tam alistik cevreye filan bu kez buraya geldik burayada alisamadan gdecegiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…