Yazacağım menuye karar verince onu da yazarımHadi bakalim yaz sonra ne yaptin ne ettin inşallah istedigin gibi olur
Peynir tabağına kesin karar verildi şu anda sunumla birlikteEt yemeği yapabilirsiniz o zaman.. Gerçi ben şarabın yanına soslu tavuk da çok severim ama genelde kırmızı şarabın yanına kırmızı et yapılıyor :) Yanına da isterseniz kremalı mantarlı makarna olabilir hem sunum güzel olur hem şarapla iyi gider.. Peynir tabağı da hazırlayabilirsiniz ahşap sunum tepsisi üzerinde harika bir görüntü çıkıyor ortaya
Rica ederimPeynir tabağına kesin karar verildi şu anda sunumla birlikteteşekkürler
Eşimde ben de romantizmden pek anlamayız açıkçası o yüzden gül olayını sordum yani romantik olayım derken komik duruma dusmeyimKullan at marketin online satışı var googledan bakarsan hemen çıkar
Bu arada gül kullanmaktan çekinme ille kadınlara yapılacak diye birşey yokki
Ben olsam şeffaf bir kase gibi bişeye ufak mumlar varya onlardan ve saplarını kestiğim birkaç gül koyanrım
Odanın ışığını o gün için kırmızı ampülle değiltirebilirsin loş güzel bir ışıklandırma oluyor
Aramız açık demişsin ya sonrasında aşkınızı hatırlatacak bir film cesaretin var mı aşka not seni seviyorum gibi bir film yada güzel anlarınızdan oluşan bir video hazırlarsan etkili olabilir
Hediye alacaksan onada onunla mutlu bir hayat yaşamak istediğini anlatan bir not yazarsın
Balik yediğim de soluğu hastanede alıyorum malesef et yapmaya karar verdim ama nasıl bir et henüz bilmiyorumBalık salata güzel bir menü olur. .
Balik yediğim de soluğu hastanede alıyorum malesef et yapmaya karar verdim ama nasıl bir et henüz bilmiyorum
Ogrenecegiz bizde ne yapalimBu konuyu takibe alayım hemen. Bende biraz tüyo kaparım.
Yardımcı olmayı çok isterdim ama eksilerdeyim bu mevzularda
Dokunuyor çok fena... bağırsaklar iptal..Neden alerjiniz mi var
Et fajita olabilir :)Balik yediğim de soluğu hastanede alıyorum malesef et yapmaya karar verdim ama nasıl bir et henüz bilmiyorum
Hmmm olabiliritesi varEt fajita olabilir :)
Ay ben onu nasıl yaparım öyle yaAABence et biftek olmalı.
Şöyle çok da ince olmayan içi pembe devvv biftek. Oha canım çekti. :/
Muhurlemeyle dokum tavada mukemmel olur. Hele ki aksamdan marine edilmisseAy ben onu nasıl yaparım öyle yaAAbi de aç kaliyormusuz
Ay ben onu nasıl yaparım öyle yaAAbi de aç kaliyormusuz
Bu kadar menu cikardim ama sarap et meze bir suru masraf disarda yemek daa ucuza gelebilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?