Romantik akşam yemeği... lütfen yardim

Peynir tabağına kesin karar verildi şu anda sunumla birlikte teşekkürler

Eşimde ben de romantizmden pek anlamayız açıkçası o yüzden gül olayını sordum yani romantik olayım derken komik duruma dusmeyimo zaman masa örtüsünü de hallettim sayılır ben mum olayini sevdiğim için evimizde cesit çeşit mum var o cepte hediye olayını düşüneyim

Kirmizi sarap kirmizi etle icilir. Balikla beyaz sarap olur ama balik istemiyorsunuz sanirim. O zaman kirmizi et yanina bir kac meze 'Havuclu tarator, rus salatasi gibi' sarma, ya da zeytinyagli birsey, salata cesidi ve peynir tabagi hazirlayabilirsiniz :)

Bu kadar menu cikardim ama sarap et meze bir suru masraf disarda yemek daa ucuza gelebilir :)

Ay ben onu nasıl yaparım öyle yaAA bi de aç kaliyormusuz

Marine edilmiş biftek al.
Isıtılmış döküm tavada yüksek ateşte her yönü 1er dk pişir. Sonra orta ateşte her yönü 2şer dk pişir.
Biftek kalınlığı 1 cm olsun.

Ya ölüyorum şu an kendi ağzımın suyunda boğulucam. Konuyla alakası yok tabi ama böyle az pişmiş et falan hamilelikte yenmiyor ondan benim sıkıntım

Bu kadar menu cikardim ama sarap et meze bir suru masraf disarda yemek daa ucuza gelebilir :)

Ya zaten bu özel gün menüleri dışarıda 250 ise evde de 200e denk geliyor, anca taksi benzin falan cebe kalıyor. Yorgunluk da cabası.

O söylediğim marine edilmiş bifteği yapacak olursa 800 gr bile desen 80 90 TL en az ete verecek sırf.

Erkekler pek et yemeğine hayır demez heralde. :d alkol kullanıyorsanız ortamı gevşetmek için güzel olur. Böyle sulu yemeklerden ziyade daha şık sunumlu patates püreli Izgara et Izgara sebze falan romantik sofraya daha şık olur. Arayı yumuşatırsınız inşallah, nice Mutlu yıldönümleriniz olsun.

Canım yemekten cok kendıne onem vermelısın benceee
Romamntık bır yemekten cok cılgın bır fantezı daha hos olurdu. Kucak dansı yap mesela kocana. Seksı kostumler al yada ıc camasırları artık zevkıne gore bıseyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…