- 22 Temmuz 2016
- 381
- 681
- 18
- 32
Yilbadi menuleri falan anca oyle daha ucuza bile gelebilir disarda o yuzden :)Ya zaten bu özel gün menüleri dışarıda 250 ise evde de 200e denk geliyor, anca taksi benzin falan cebe kalıyor. Yorgunluk da cabası.
O söylediğim marine edilmiş bifteği yapacak olursa 800 gr bile desen 80 90 TL en az ete verecek sırf.
Bi de yorgunlukta cabasi ama dışarı cikamiyirz bebisten dolayı bırakacak kimse yok ve çok erken uyuyorBu kadar menu cikardim ama sarap et meze bir suru masraf disarda yemek daa ucuza gelebilir :)
Ya öyle sulu yemek seven bir kültürümüz yok zaten... illaki düzelecek ama insanin evinde huzur olmayınca dünyalara sahip olsa boş geliyor.. o yüzden surecı hızlandırmak lazımErkekler pek et yemeğine hayır demez heralde. :d alkol kullanıyorsanız ortamı gevşetmek için güzel olur. Böyle sulu yemeklerden ziyade daha şık sunumlu patates püreli Izgara et Izgara sebze falan romantik sofraya daha şık olur. Arayı yumuşatırsınız inşallah, nice Mutlu yıldönümleriniz olsun.
Canım yemekten cok kendıne onem vermelısın benceee
Romamntık bır yemekten cok cılgın bır fantezı daha hos olurdu. Kucak dansı yap mesela kocana. Seksı kostumler al yada ıc camasırları artık zevkıne gore bıseyler..
Yani bu durumda et kaç dakika da pişmiş olacak sanırım göz kararı olacakMarine edilmiş biftek al.
Isıtılmış döküm tavada yüksek ateşte her yönü 1er dk pişir. Sonra orta ateşte her yönü 2şer dk pişir.
Biftek kalınlığı 1 cm olsun.
Ya ölüyorum şu an kendi ağzımın suyunda boğulucam. Konuyla alakası yok tabi ama böyle az pişmiş et falan hamilelikte yenmiyor ondan benim sıkıntım
Sakin romantik bir yer secerseniz bebis de arabada uyuyabilir :) cunku gercekten evde telas. Masayi hazirla yemek ye sonra ev ortami adam gidip koltuga yatsa siz bulasik yikayacaksiniz ve gecenin istediginiz gibi gecmeme olasiligi var.Bi de yorgunlukta cabasi ama dışarı cikamiyirz bebisten dolayı bırakacak kimse yok ve çok erken uyuyor
Yani bu durumda et kaç dakika da pişmiş olacak sanırım göz kararı olacak
TamamdirÖn 1
Arka 1
Tekrar ön 2
Tekrar arka 2
6 dk orta az pişmiş biftek için.
Ay bi de gidip koltuğa yatsa artık gebertirim yaniiSakin romantik bir yer secerseniz bebis de arabada uyuyabilir :) cunku gercekten evde telas. Masayi hazirla yemek ye sonra ev ortami adam gidip koltuga yatsa siz bulasik yikayacaksiniz ve gecenin istediginiz gibi gecmeme olasiligi var.
kalpçlikli peçeteleri ben neden kelepçeler diye okudum..sevdiği bir çorba, sevdiği bir et yemeği, ortaya paçanga böreği, sarma, güzel bir meze, mumlar, kalpçikli peçeteler, yatak odasına uzanan gül yaprakları
anammm hahahah algıda tamamlama gibi bişi olmuş bu arkadaşım, konu sahibine öneri olarak duyrulurkalpçlikli peçeteleri ben neden kelepçeler diye okudum..mumdan sonra olaya dalmışım demekk i yok yok içim fesat felan diil benim
Kelepçe falan masada görse ne limonilik kalır ne başka bir şeyanammm hahahah algıda tamamlama gibi bişi olmuş bu arkadaşım, konu sahibine öneri olarak duyrulur
Halayda çeksek tam olur :)Bence radyodan bi türkü aç dumanı tüten bi tarhana corbasi karniyarik pilav salata,sohbet ede ede samimi sicak bi yemek guzel olur :)
Bence daha samimi olur. Şarap falan bana pek ne.bilim cazip gelmedi.bilmem belki herkesin yaşayış tarzı farklıdır. Size gore o sekilde daha samimi olabilirHalayda çeksek tam olur :)
O olur illa ki yoksa içkisiz romantik tipler olamayız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?