Aaayyysevdiği bir çorba, sevdiği bir et yemeği, ortaya paçanga böreği, sarma, güzel bir meze, mumlar, kalpçikli peçeteler, yatak odasına uzanan gül yaprakları
O olur illa ki yoksa içkisiz romantik tipler olamayız bizYemeği bilmem de ,menüye göre şarap veya rakı olsun
Aay heyecan yaptım bak şimdiSevdigi yemekleri yap bence sen daha iyi bilirsin onlari geri kalanlari da yazilanlar gibi şık bir masa ortulu peteceli soyle kadehli falan bir sofra tatli yada pasta mesela mum uflemeceli falan
Bildiğiniz güzel masa örtüleri satan bir yer var mı pekiKullan at marketten şamdan masa örtüsü peçete kadeh mum vs al
Ne yemek seviyorsa menüyü o yönde hazırla
Mesela ana yemek bir et yemeği bir kaç meze gibi
MenüdeNevreste abla yardımcı olabilir belki
Sunumlar şık tut
Kendinde dışarıya şık bir yere gidiyormuş gibi hazırlan
Kullan at marketin online satışı var googledan bakarsan hemen çıkarBildiğiniz güzel masa örtüleri satan bir yer var mı peki
Et yemeği yapabilirsiniz o zaman.. Gerçi ben şarabın yanına soslu tavuk da çok severim ama genelde kırmızı şarabın yanına kırmızı et yapılıyor :) Yanına da isterseniz kremalı mantarlı makarna olabilir hem sunum güzel olur hem şarapla iyi gider.. Peynir tabağı da hazırlayabilirsiniz ahşap sunum tepsisi üzerinde harika bir görüntü çıkıyor ortayaO zaman şu şekilde soyleyim büyük ihtimalle kırmızı şarap içilir menü için.. eşimin en sık içtigi içki o ...
Aay heyecan yaptım bak şimdi
Bizim 6 aylık bir bebeğimiz var akşamları da 7 de uyur dışarı çıktığımızda yemeği burnumuzdan getirebilir gürültüden huzursuz oluyorOneri
Benim hazirandaydi evlilik yildonumum.
Buyuk adada butik bi otel ayarladim.
Sag olsun resepsiyondakiler baya yardimci olmustu onden telefonla iletisim kurdugum icin.
Banada iyi geldi evden uzaklasmak esimede.
Ufak suprizler yapabilirsn.
Evde kosturunca pek romantikligi kalmiyo canm
Hmmmm valla bizde meze olayının gideri çok olur... ana yemekleri düşünelim bakalım teşekkürlerBenim eşim fasıl tarzı sever. Çeşit çeşit meze hazırlarım. Az az hepsinden tadımlık. Yanına bir iki parça et ızgara. Ortaya salata. Arkadan da güzel müzik gelir.
En çok ne seversiniz ona göre çeşitlenir menü.
Mesela ben,
- Fırında kaşarlı mantar
- Acılı ezme
- Haydari veya yoğurtlu semizotu
- Turşu
- Fırında baharatlı patates
- Piyaz
- Kızartma
En çok bunları yemeği severiz o yüzden bunları yaparım ben. Yanına bazen sadece köfte bazen sadece ızgara et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?