• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Romantik akşam yemeği... lütfen yardim

Bizim 6 aylık bir bebeğimiz var akşamları da 7 de uyur dışarı çıktığımızda yemeği burnumuzdan getirebilir gürültüden huzursuz oluyor :KK46:o yüzden gittiğimizden pek bir şey anlamayabilirz yani romantiklik falan kalmaz :KK43:
Oooy yerim bebişi 6 aylıkmış daha

Canim bence menuye cok takilma masada bol bol mum olsun guller olabilir romantik bi muzik los isik ve sen en guzel halinle onu karsila tamamdir inan esin yemegin ne olduguna bile bakmaz
Önüne konan her şeyi yiyen bir tip zaten...
Ne guzel đüşünmüssun canım
Menüde köfte pilav çorba salata yeterli bence
Masaya da guzel bır masa örtüsü ser.
Kokulu mumlar yak
Gül yaprakları koy
Fonda bir müzik aç

Kan yapar :)
:KK70:

Bebeksiz olup da hep tartışanlar var malesef :KK43: bebek olunca tartışma daha mı çok oluyor
Herkesin ki farklıdır bizde daha çok oldu... işte bebeğe niye bunu yaptın niye uyutmadın nasıl yedi ne yaptı falan filan karşılıklı suc atma oluyor hele hasta olursa...:kızgın:

canım ben guzel bır mercımek çorba yapmıştım yanında mısket kofte patates once kızarttım onları sonra fırına verdım uzerıne salçalı sos domates bıber... yanında pirinç pilavı içecek salata....

Evde hazırlanan sofraları hıc sevmıyorum
Komik değil mi gül yaprakları mum ışığı filan
Dışarda kebabcıda olsa en azından havanız değişir

Evet kızlar an itibariyle evlilik yildönümü romantik akşam yemeği planları suya düştü... eşimin iş seyahati çıktı. .. sinirlensem mi üzülsem mi bilemedim :işsiz::sinirli::KK61:

Bende böyle bir konu açacakken bunu gördüm . :KK53:Fikri olan başka bayanlar .şöyle romantik erotik :KK53:

Back
X