Rolleri değiştik. Bu kez anne benim, mevzu da "Annemin Mürüvveti"

Bu hikayede burnuma kötü kokular geliyor

evli bir kadının boşanır boşanmaz başka adamla görüşmesi başta siz kızlara zarar verir

1. Neden zarar versin , annelerinin mutluluğundan çocuklar neden zarar görsün?
2. Ortada bir evlilik, bir ortaklık yok bana göre.

o doğru adam değil.doğru adam evli kadına kur yapmaz

Adam iyi yapmış, kalbini dinlemiş. O da biliyordur, hissediyordur o kocann, evliliğin ne mal olduğunu belki de ?

Siz hiç hamileyken aç ve susuz bırakılıp şiddet gördünüzmü, 27 yıl çektiniz mi ? Yemek, bulaşık yapmamakla, suratsızlıkla olayı nasıl aynı kefeye koyabiliyorsunuz ?

Soluksuz okudum valla ne çile çekmiş annenin bence biraz mutluluk onunda hakkı bosansin babanızdan bence destek olmalısınız hatta

Canım sephoraa ben buraya uyku problemimle alakalı konu açtığımda da pişman oluyorum. Konu pek farketmiyor buralarda, konu açıyorsan pişman edilmelisindir zaten. Mevzu ana, baba, bacı da dinlemiyor. Az çok kimlerden ne yorum gelecek biliyorum, moralimin ve sinir katsayımın mahfolacağınıda biliyorum. Ama birkaç yorumlarına güvendiğim ve mantıklı üyenin yorumları için göze alarak açtım mevzuyu. 2 doğru yorum için gerekirse 20 yoruma canımı sıkmayı tercih ettim inan çünkü çok kafam karışık. Bu üyelerden biride sendin, teşekkür ederim.

Yıllarca yaşam enerjisi sömürülmüş, mutsuz bir kadın... Tıpkı annem gibi...
Sizinkiler kadar olmasa da aynı duyguları ben de yaşadım. Keşke boşansalardı...
Hepimiz daha mutlu olurduk belki de.

Annenizi çok iyi anlıyorum.
Mutluluk onun da hakkı. Böyle bir adama ve annesine tahammül etmek zorunda değil.

Yalnız "annemin mürüvveti" yazınca bekar sandım. :)

Yıllarca yaşam enerjisi sömürülmüş, mutsuz bir kadın... Tıpkı annem gibi...
Sizinkiler kadar olmasa da aynı duyguları ben de yaşadım. Keşke boşansalardı...
Hepimiz daha mutlu olurduk belki de.

Annenizi çok iyi anlıyorum.
Mutluluk onun da hakkı. Böyle bir adama ve annesine tahammül etmek zorunda değil.

Yalnız "annemin mürüvveti" yazınca bekar sandım. :)

Beni anlamana sevindim :) Bir ablam var o evli, yuvasını kurdu. Bende çok geçmeden evleneceğim kısmetse. Bende annemin hayatının geri kalanını mutlu geçirmesini istiyorum. Okuyup adam olmaya çalışmam bile bu yüzden, onu rahat yaşatabilmek için. Boşanması benimde en çok istediğim şey. Başkasıyla evlensede evlenmesede boşanmalı çünkü o evde huzur yok. İnşallah annenin karşısına ona harika bir aşk ve mutluluğu bahşedebilecek bir adam çıkar. Senin için gönülden diliyorum bunu :)

Evli annen babandan bosansin da baska koca alsin diye mi konu actin beynim yandi yemin ederim daha neler okuyacagiz
asude_bahar adlı üye bilmiyorum kendinde misin acaba ? Bilinçli mi yaptın bu yorumu herhangi birşeyin etkisi altında mısın yoksa ?. Senin bu konudan yaptığın çıkarım buysa kusura bakmada bu hayatta hiçbirşeye yorum yapmamalısın. Benimde senin yorumuna beynim yandı.

Beni anlamaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim ve görüyorum ki anlamışsınızda. O tür yorumları dehşet içerisinde okudum zaten inanın.

boşanacaksa kendi mutluğu için boşansın
olur da boşanırsa hayatına birini sokmak için acele etmesin hele ki o adamı
o adamda tekin olmayan bir şeyler var ve özellikle de bizim Türk erkeklerinin mantığı ne kadar eğitimli olursa olsun zaman gelir bir olur
yarın öbür gün annenden şüphelenecek '''mutsuz mu , başkasıyla konuşuyor mu, görüşüyor mu, telefon neden meşgul, kapı neden geç açıldı, internette ne yaptı, pazardan neden geç döndü, komşusu ile neden konuşuyor, ablası sır mı saklıyor,neden bugün süslendi, bugün neden neşeli, neden sevişmek istemedi, neden sevişmek istedi, neden banyo yaptı'' çünkü kendisi için yapılanı başkası içinde yapılabilir diye düşünecek

Annene direk boşan veya boşanma deme. Kararı ona bırakıp desteklediğini söylemelisin. Ama annen öncelikle kendi huzuru ve refahı için babandan boşanmalı.

Ve ola ki boşanırsa o adama da yeni bir sorunlu evlilikten henüz çıktığı için tekrar evlenmek istemediğini söyleyerek zamana bırakmalı. Hiç bir şey dışarıdan göründüğü gibi değil.

Annen sevgiye aç biri olduğu için bu ilgi tabi ki hoşuna gitmiş. Sağlıklı düşünemeyebilir. Bu adam evli bir kadınla çok cüretkâr konuşuyor.

Bence anneniz babanızdan boşansın. Kendini geçindirecek durumu var mı annenizin? Belki siz de bir müddet çalışarak annenize destek olursunuz. Babanız bu kadar korkunç şeyler yaşatmasaydı annenize yine boşansın derdim. Kadın başkasıyla ilgileniyor canım, "Millet ne der" diye evliliğini sürdürmek zorunda mı?

Ondan sonrasını zaman gösterir zaten. Belki bu kişiyle anlaşıp evlenecekler; belki de anlaşamayacaklar. Anneniz babanızdan bir ayrılsın da, sonra hayatına yön verir umarım. :) Zaten kaç yaşında kadın, boşandığı gün adamın kollarına koşmayacak herhalde. Koşarsa da koşar, kime ne?

Bu saate kadar gayet iyi idare etmiş adama karşı olan tavırlarını zaten.

Yorumların için çok teşekkür ederim MissCherry, özellikle yorumunu beklediğim üyelerden biriydin. Aldatma denen birşey söz konusu değil, kesinlikle katılmıyorum. Bu belki 20 yıl önce bitmiş ve bizim için devam ettirilmiş bir evlilik. Kendimide sırf bu yüzden suçlarım. Bir imzanın ne değeri var ki ? Ben 10 yaşımdaykende mezun ol evlen bu adamdan boşanacağım diyordu. Şimdide aynısını söylüyor. Bir farkla o da bu adam. Eğer bilsem ki gerçekten annemi mutlu edecek, ben kendim yalvarırım boşanda bu adamla evlen diye. Ama ona da emin olamıyorum. Tanımıyorum sonuçta adamı. Çok kafam karışık hiçbirşey bilmiyorum, tek istediğim annemin mutluluğu. Yorumun için teşekkür ederim.

Kadın yeterince çekmiş yazık değil mi hayat yaşayana zor. Onu destekleyin mutlu olmasını istediğinizi belirtin. Bu onun sınavıymış çeksin diyen arkadaşlrı anlamıyorum insan hayata bir kere geliyor onu da mutlu yaşamak hakkı. Boşanır boşanmaz evlenmesine gerek yok ara biraz soğusum ama bu mutsuzluktan kurtulmak istiyorsa yardım edin

Yazdıklarını okudum gözümün önüne annem geldi...seni Çok iyi anlıyorum...benim annem de benzer şeyler yaşadı...böyle bir durum olsa ben annemi desteklerdim ama direk evlenmesi için değil...evlenmek için acele etmesin bence çünkü erkeklere güven olmaz...sonuçta o adamı da bir süredir tanıyor...Ama babana katlanmak zorunda değil artık...annen eğer aşık olmuşsa böyle bir mutluluğu yaşadığı için sevindim...Allah yardımcınız olsun...bu arada bazı yorumlar hakaret niteliğinde resmen görmek bile istemiyorum o yüzden birinci sayfadan son sayfaya atladım...o yorumlara takılmayın olur mu?...hayırlı akşamlar...

Malesef geliride, kimseside yok. Annesiz, babasız, akrabasız bir kadın. Sadece teyzem var işte. Çok haklısınız yorumunuzda çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim. Ben sizin gibi empati yapabilen, halden anlayan üyelerin yorumları için açtım bu konuyu zaten. Yoksa ben uyku problemim için açtığım konudada dehşet şeyler okudum. Alıştım, bekliyordum. İnsanlar başlarına gelmeyen mevzularda insan üstüne çullanmaya pek meraklıdır. Olsun, onlar hep varlardı var da olacaklar. Ben sana çok teşekkür ederim yorumun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…