Rolleri değiştik. Bu kez anne benim, mevzu da "Annemin Mürüvveti"

Bazı arkadaşlar anneni babandan boşatıp bu adamla mi evlendirceksiniz yazmış.kusura bakmayın ama siz geri kafalının önde gidenisiNiz.konu sahibi annesinin çektiği acıları anlatmış,şiddet aç bırakma herşeyi yapmışlar. Tabiki boşansın ve tabiki hayatının tadını geçte olsa alsın.bence annen evlililk icin acele etmesin Ama babandan bir an önce boşansın sende buna destek ol.

Annesi babasına şiddet uygulayıp, hamileyken aç bıraksaydı, işkence yapsaydı herhalde umursamazdı.

Siz umursar mıydınız?
madem bu kadar sorunluydu vaktinde boşansın,karşısına bir erkek çıkınca değil.ayrıca adamın bu kadar iyi olduğu ne malum.malum her zaman komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş.üstelik anne o adamla çoktan ilişkiye başlamış sadece yol yapıyor.bu da kocasını aldatma oluyor

Yeni adam çok da önemli bir nokta değil.

Çocukları evlenene kadar boşanmak istememiş herhalde kadın.

İnsanlık suçları karşısında kadından etik davranmasını beklemek biraz fazla olmuyor mu?

Yeni adam çok da önemli bir nokta değil.

Çocukları evlenene kadar boşanmak istememiş herhalde kadın.

İnsanlık suçları karşısında kadından etik davranmasını beklemek biraz fazla olmuyor mu?
evli ve yetişkin kızları olan annelerin daha fazla etik davranması gerekir.

malesef egeme katiliyorum, ne kadar da anneniz babanizdan kurtulsun boyle guzel bir iliskiye baslasin istesem de.

Ama hicbirsey gorundugu gibi olmuyor.

Simdi super gorunebilir ama diyelim ki anneniz boyle bir sey yapti, babanizi bu adam icin bosadi, mutlu olmazsa nolucak ?

sonucta zamaninda bosanmaliymis, simdi baska birini bulunca deyil bence.

hahahahaa huzurluyum,zorla bana katılıyor gibi olmuş

Yaşadıklarınıza saygım sonsuz.Ama ne olursa olsun anneniz suanda babanızi aldatıyor bir nevi..Adama gelince bu nasıl bir cüret ki evli bir kadına bu şekilde laflar etme cesaretini buluyor kendinde..lütfen siz ve teyzeniz bu olaya çanak tutmayın,daha kötü sonuçlara mahal verebilirsiniz...

bi an önce boşansın, derhal! ömrünce eş sevgisi tadamayacak mı kadın? herkes seviyor seviliyor onunki can değil mi? anne olsun, ev hanımı olsun en önemlisi O DA BİR KADIN ve sevmek sevilmek o ikinci baharını yaşamak onun da hakkı. mutlu oluyor diyosun, daha ne ister ki bi insan. sakın bo düşüncelere kapılıp annene yıllarca kötülük edip onu horlamış mutluluk yüzü göstermemiş insanlara daha fazla müsemma gösterme. kızma ona, lütfen destek ol annene. evli diyeceksin ama kağıt üzerinde bitirilmeyi bekleyen sevgisiz sayısız bir evlilikle ömrünün geri kalanını geçirmesin. vicdanını dinle. elinden tut anneciğinin.

Bir yanım babam diyorsun ama böyle belki baba olur (!)
Bir yanım babam diyorsun ama böyle belki baba olur (!) ama koca olmaz bence annen ne karar verirse versin yanında olmalısın çünkü gerçekten mutlu olmayı istemek onun da hakkı

Nacizane fikrim anneniz karar vermiş sizden sadece ufak bir destek bekliyor.Bu hayata kimse çile çekmeye gelmiyor, burda istediğimiz kadar yorum yapalım biz, bu zorlukları ancak çeken yani anneniz bilir, toplumun değer yargıları ve kadına olan bakış açısı yüzünden olanlar yanlış olarak nitelendiriliyor şu anda(ben aldatma olarak görmüyorum bunu).Tavsiyem annenize gerçekten ne istediğini sorun (herkes ne düşünürü bir kenara bırakarak) yeni mutlu hayatını , ya da eski mutsuz hayatını sadece kendi yaşayacak, anlattığınıza göre bu zamana kadar size anne olarak fazlasıyla destek olmuş biri o, sizin göreviniz de en yakını kızı olarak o gerçekten ne istiyorsa destek olmaktır.

hahahahaa huzurluyum,zorla bana katılıyor gibi olmuş
:) haha .

Yani demek istedigim keske annen bosanip evlensin bu centilmenle demek isterdim ama malesef diyemiyecegim. Egem hakli demek istemistim.

Kusura bakma. Sanki ingilizcem cook supermis gibi Turkcem de bozuldu.

Ben de aldatma olarak görmüyorum zira ortada bir evlilik yok çünkü.

Paylaşım, sevgi, huzur var mı : Alakası yok.

Sadece kağıt üstünde klmış bir imza, bu mu evlilik?

Aldatmaysa da aldatsın o zaman, insanlar bıraksınlar da şu kadın hayatını yaşasın, günyüzü görsün.

Bu nasıl bir toplum baskısı arkadaş, bitmiş, kağıtta kalan evlilik için bile kadınlara çıkıp ama ben evliyim elalem ne der dedirtebiliyor? Toplumdan yükselen uğultu yüzünden insan kendi kalbini duyamaz olmuş be.

Son düzenleme:
Annem hakkında bilip bilmeden atıp tutma arkadaşım. Kimseyle çoktan başlanmış bir ilişki yok, dikkatli konuş.

Fazlasıyla beterlerini yaptı, şaşırmazdım, umrumda da olmazdı.
bak canım annen mutlaka boşansın ama o adam için değil.evli bir kadının boşanır boşanmaz başka adamla görüşmesi başta siz kızlara zarar verir.o doğru adam değil.doğru adam evli kadına kur yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…